|
||
çok güzel bir çocukluk geçirmiştim tek derdim sokağa çıkmadan önce anneme yardım etmem gerektiğiydi .şimdi gencim hayat hala güzel ama bana değil .seviyorum yaşamayı hem de çok genç olmayı da seviyorum istifa etmeden önce tekrar düşünmekte fayda var.
|
||
|
||
yaşamasını bilene her çağ güzeldir
|
||
|
||
| Tekrar 8-10 yaşın tüm sorumluluklarını kabul etmeye hazırım. evet evet hazırım lütfen geri dönelimm |
||
|
||
Keşkelerle zamanı çürütmek yerine taze tutmak gerekir. doğru diyorsun tuğba'm.ben eski yaşlarıma geri dönmek istemiyorum mesela.ıyykk.devamı gelsin büyüyeyim bir an önce.eskiler kaldığı yerde kalmalı.ileriye gitmek lazım.
|
||
|
||
pıff bende çok istiyorum çocukluğuma dönmeyi.. yada yeni doğmuş bi bebek oLsam.. hiç bi'şeyden haberim yok.. ohh ne rahat
|
||
|
||
gerçektende "zaman geçer büyürüz sertleşir dünya"
|
||
|
||
Büyümek kötü küçük olmanın da kendine göre olumsuz yanları yok değil karar veremedim ama genç olmak da zor ya
|
||
|
||
yaşamasını bilene her çağ güzeldir ![]() Keşkelerle zaman harcamamalı.... |
||
|
||
| hani harun diyo ya zaman geçer büyürüz sertleşir dünya diye buda öyle bişey herşeyin ne kadar az farkında olursak o kadar iyi 1 sene önce antidepresan kullanıyodum ben ve gerçekten çoğu şeyi farkına varmamak çok güzelmiş alkol kullanmak gibi bişey keşke yine o küçük kız olsam
|
||
|
||
ben daha yenigenç olacağım için daha bıkmaya başlamadım ben daha 12 yaşındayım (14 yaşındayım da)
|
||
|
||
yaşamasını bilene her çağ güzeldir evet ama yaşanılası bir dünya yok kii ![]()
|
||
|
||
| •Gülümseme, kucaklaşma, tatlı bir söz, doğruluk, adalet, barış, rüyalar, hayaller ve kardan adam yapmanın gücüne inanmak istiyorum. kardan adamın gücü...böyle, okuduğumda bile ne kadar hoş ve inandırıcı geliyor kulağa... üstüne para veririm yeterki elimde olsa... |
||
|
||
| ben çikolatanın tadına varıp bir sene önce istifa ettim zaten geçliğimden... | ||
|
||
| hayat çok korkutucu belirmeye başladı gözüme ben sürü piskolojisine alışamam ben kötülüklere göz yumamam susamam büyümek istemiyorum artık hep böyle kalsam dertsiz tasasız ama olmuyor doğanın kanunu bu büyümek gerekiyor büyüdükçe zorlaşıyor dünya hayat o kadar zor mu? | ||
|
||
| gerçekten zor bir çağ ama geri küçüldüğünüzü düşünsenize şimdi birşeyler sizede soruluyor bir yerlerde söz sahibi olabiliyorsunuz ama çocukken "sen çocuksun kapa çeneni" bir 10 yıl sonrası da, bizi sarsar ne yapacağımızı bilemeyiz bence durmak yok yola devam bahtımıza ne çıkarsa
|
||