Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
psikoloijikmen ölmek

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Psikoloji

: psikoloijikmen ölmek

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 [ 2 ]

alen 15.08.2008 13:48:27
Ben bu hikayeyi biliyordum.Psikolojikmen insanların ne hissettiği çok önemli.Hatta bir ülkede bununla ilgili olarak çok ağır hastalığı olmayan  hastalara, iyileşmelerine hiç bir faydası dokunmayacak ilaçlar vermişler ve sonuç olarak hastaların büyük çoğunluğu iyileşmiş.Çünkü psikolojik olarak doktora gittikleri için iyileşeceklerine inanmışlar... Smiley Çok enteresan...

alen 15.08.2008 13:55:47
Bir de başka bir hikaye daha vardı böyle...

Yine böyle büyük bir dondurucu var.3 adam bu soğutucunun içiinde kalırlar ve öleceklerini düşünmeye başlarlar.Ama içlerinden birisi bu yöntemi, yani ne düşünürlerse onun olacağını biliyordur.Ve arkadaşlarına da anlatır bu yöntemi..En sonunda inanır diğerleri de ve hepsi birlikte o an sıcak, güzel bir adada olduklarını ve güneşlendiklerini hayal etmeye başlarlar...
Ve aradan belli bir saat geçtikten sonra sonunda birileri bu 3 arkadaşı bulur ve öldüklerini görür.Olay yerine gelen polisler bu 3 adamın soğuktan değil güneş çarpmasından öldüklerini anlar!!! Grin Grin Grin

Psikolojinin gücü işte.Daha ne diyebilirim ki... Cheesy

derin miray 16.08.2008 17:05:38
Bana pek de ilginç gelmedi, çünkü her ne olursa olsun insanın kendi psikolojisinde bitiyor. İnsan psiklojik olarak kendini sürekli aynı şeye inanmaya zorlarsa o durum gerçekte olmazsa dahi olur. O yüzden her şey kişinin kendi elinde (:

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 [ 2 ]

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468