|
||
| TEŞEKKÜRLER MOR VE ÖTESİ Dergimizin bu sayısı, bu teşekkürle başlıyor… Elde ettiği başarı karşısında grup, Cengiz Semercioğlu tarafından her ne kadar yerin dibine sokulup çıkarılmaya çalışıldıysa da grubun bunu hak etmediğini biliyoruz. *edit* argo kullanmıyoruz |
||
|
||
vay vay vay bu ayki baya işime yarayacak. dergi bu sefer dolu dolu geldi bana
|
||
|
||
| Mor ve Ötesi’nin Eurovision sonrası basın açıklaması… Rock'n Dark Express 2008 Rock Müzik Yarışması nasıl sonuçlandı... Bu sayı kaçmaz...
|
||
|
||
Alıntı Elde ettiği başarı karşısında grup, Cengiz Semercioğlu tarafından her ne kadar yerin dibine sokulup çıkarılmaya çalışıldıysa da grubun bunu hak etmediğini biliyoruz. ![]() ha maşallah lafını esirgememiş şaşakaldım sagolsunlar destekelri için valla
|
||
|
||
dolu dolu bir sayı.almadan olmaz.
|
||
|
||
bn bakmıştım Yüxexes e ama göremedim heralde bitmez inş. |
||
|
||
burda da karşımıza çıktı Cengiz Semercioğlu herkes anladı onun yanlış şeyler söylediğini adam hala kıvırma çabasında ![]() teşekkürler bu arada
|
||
|
||
| Demek ki anlamasında sorun olanlar ya da aşırı tepki! gösterenler sadece biz değilmişiz Cengiz Bey'e karşı. Ya kendisi yanlış anlatmış ya da..... |
||
|
||
ben aldım dergiyi mor ve ötesi için alaccaksanız hiç almayın çünkü mor ve ötesiyle ilgili küçük bir paragraf yazıyor o paragrafta yazanlarlarıda herkes biliyor ve defalarcak bu fan sitesinde yayınlandı.....
|
||
|
||
| vay vayy süpermiş ya sağolsunlar | ||
|
||
| çok güzel yazmışlar | ||