|
||
| Keyifler degildir yaşamı değerli yapan! Adamın biri bir çocuga bir elma vermis. Çocuk çok sevinmis. Bir elma daha vermis. Çocuk daha çok sevinmis. Bir elma daha verince çocuk sevinçten deliye dönmüs. Ve bir elma daha verince, çocuk dört elmayi elinde zaptedememis, sonuncusunu düsürmüs yere... Bu sefer aglamaya baslamış çocuk. Hayat böyledir işte...Hayal etmedigimiz bir saadete eristikten sonra, onun bir lokmasını dahi kaybetmek bizi perişan eder. "Keyifler degildir yaşamı degerli yapan. Yaşamdır, keyif almayı degerli kılan" Bernard Shaw |
||
|
||
| dün birisi bana 'hayat zevklerini gerçekleştirmek içindir' dedi adeta uyuz oldum laf ta anlatamadım sen hayatı böyle bilip yaşamaya devam et dedim
|
||
|
||
| Hayatı zevklerini gerçekleştirmek için görenler,kimi zaman kendi gibi düşünmeyenlere hayatı zehir ederler.Bence bunlara dokunmamak lazım. | ||
|
||
Hayatı zevklerini gerçekleştirmek için görenler,kimi zaman kendi gibi düşünmeyenlere hayatı zehir ederler.Bence bunlara dokunmamak lazım. bencede ....
|
||
|
||
| Hayatın ne kadar büyük bir mucize olduğunu farketmeyip yaşamı keyif zannedenlere üzülüyorum. Çünkü var olmak bile çok büyük bir şey. | ||
|
||
| Çok hoşuma gitti yazın. Aslında tam tersi bir görüşle çok güzel tartışma konusu olur ![]() Paylaştığın için sağol. |
||
|
||
| çok çook güzel bı yazı buu saol | ||
|
||
Hayatı zevklerini gerçekleştirmek için görenler,kimi zaman kendi gibi düşünmeyenlere hayatı zehir ederler.Bence bunlara dokunmamak lazım. aynen
|
||
|
||
| çok anlamlı bi yazıı paylaşım için çok teşekkürlerr | ||
|
||
hayatı anlamlı yapan zaten zevkler değil güçlüklere karşı durabilmek ne kadar uzun dayanabildiğini görmektir
|
||
|
||
hayatı gerçekten anlamlı yapan nedir acaba??çok merak ediyorum...güzel bir yazı olmuş
|
||
|
||
ben de çok beğendim yazıyı.bu öyküde insanoğlunun nankörlüğü de ele alınmış.
|
||
|
||
| İnsanoğlu gerçekten çok doyumsuz elde ettiğinin hep bir fazlasını istiyor ama bu her zaman mümkün olmuyor tabi | ||
|
||
| belkide hayatı değerli kızlan zorluklardan çıktığımızda karsımızda ki insanların bize birazda olsa tebessüm etmesi.. yazı güzelmiş paylaşım için teşekkürler... |
||
|
||
Yazı benim çok hoşuma gitti ama yine de benim elma verme şansım olsaydı sadece bir elma verirdim
|
||