mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Grup Hakkında

Konu: Grup Üyeleri Hakkında Bildikleriniz

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10

dişi zamiri 21.04.2006 08:48:31
biraz grup üyesinin dısına çıkıyor belki ama harun'un annesinin dünya yalan söylüyor'daki en çok sevdiği parça "Uyan"mış ve harun bunu öğrenince küçük çaplı bir şok yaşamış çünkü harun o şarkının albümde sert kaldığını düşünüyormuş(sanki şarkı albüme yakışmadı gibi düsünmüyor öyle bir anlam çıkmasın)

entel 22.04.2006 11:27:06
harun abi okulu her zaman arkadaşlarıyla iyi vakit geçirdiği ve nefret etmediği yer olarak görmüş yani harun abimiz uslu bir öğrenciymiş küçükken Cheesy

mor_furkan 22.04.2006 11:28:07
ya zaten alman lisesini ve ardından Boğaziçi'ni kazanan bir öğrenci mutlak çalışkandır Cheesy

WhiSp£R 01.05.2006 23:06:41
burak güven;

*fransa sokaklarında elinde bir şişe şarap ile zil zurna sarhoş olan ve bağıra çağıra şarkı söyleyen şahıs..
*dolmuşta yanındaki elemanla 40 yıllık dost gibi muhabbet eden insan
*konserlere bisikleti ile gelmeyi seven,gitarının üzerinde bir adet yonca yapıştırması olan ağır çevreci
*klasik müzik dinleyicisi
*her daim mutluluktan sarhoş insan
*zıplamayı seven şahsiyet
*şarkıcı çocuk =)
*bir de sanırım evli ve eşinin ismi ebru..

simsiyah 05.05.2006 22:02:18
kerem özyeğen BEŞİKTAŞLI Shocked ayrıca boss marka pedal kullanıo.en sewdii renk yeşil.ztn dikkat ettiyseniz penaları çoğunlukla mavi.bana öyle dedi:)
kerem genelde yeşil renkli 0,84 mmlik planetwaves penalarını kullanır.

burakın sesi cokguzel bu arada.... bza albmlerinde nepisbaliklar favorilerim tabi.harun dan once solst yoktu bildigim kadriyla ztn onlar kurmadi mi ya?HuhHuh??gul kendinede sarkilar bittikten iki dakka sonra flan burak sarki soluyo 
.......
"guzel bi hareket cekmişm dunyaya.... diye bi şey işte guzel yani

gül kendine albümünde "bir" şarkısının 13nci dakikasının 05inci saniyesinde (yani 12:05) başlıyor o dediğin şarkı. şarkının adı belgesel. hiddentrack yani saklı şarkı dediğimiz şey.
sözleri de şöyle :
pazar günlerini severim,
belgesel izler,
kuşların hayatını,maymunların aşkını,zebranın kaçışını,
ormanlardan uzak odamda
çay içer izlerim..
bir de benim belgeselim var
yönetmenim belli...
hayatım, aşkım, kaçışım,
gülüyorum ben orada,
güzel bir hareket çekmişim dünyaya
iyi gözüküyorum, iyi
iyi bugün herşey, iyi..."

entel 06.05.2006 16:50:15
wining elewende çok iddalıymış kimse onu yenemiomuş Grin

aa evet ama harun'u geçerim ben haha Grin bir gün karşılıklı oynamak isterim Cheesy

DeCo 11.05.2006 21:11:09
arkadaşlar kerem kabadayı grubun en dikkatli elemanıymış ve sinemaya gitmeyi sevmiyormuş Smiley burak güven de grubun en neşelisiymiş...harun tekin çok duygusalmış...kerem özyeğen de en dengeli ve kavgasız adamıymış.bir de doğru mu bilmiyorum ama mor ve ötesi GALİBA sabetayistmiş Huh bu konuda bilgisi olan lütfen bana yazsın.

dionizos 11.05.2006 21:34:20
o ne ki sabetayist Huh

vaylont 11.05.2006 21:57:31
arkadaşlar sabetayist daha doğrusu sabetaycı gizli yahudi demek. 'asıl amaçları yahudiliği yaymak olan fakat müslüman olduklarını söyleyip müslüman gibi ibadet eden gizli yahudilere verilen ad' diye tanımlanıyor.
türkiye'de bu konuyla en çok yazar yalçın küçük ilgileniyor, e bildiğimiz gibi mor ve ötesi ve yalçın küçük oldukça sıkı fıkı (dys'nin kartonetinde yalçın küçük'ün bir sözünü kullanmışlardı hatta)
herneyse ben bir dergide yalçın küçük'ün bir röportajını okumuştum, mvö sorulduğunda net birşey söylememişti iyi, zeki çocuklar falan gibi bir yorum yapmıştı.
yani zaten inançlarla ilgili bir konu olduğu için bizi pek ilgilendirmez Undecided

dionizos 11.05.2006 22:22:36
verdiğin bilgiler için sağol ben de biraz önce netten araştırıp ne olduğunu öğrenmiştim......ve bence mvö onlardan değil.....

dişi zamiri 12.05.2006 10:13:29
arkadaşlar sabetayist daha doğrusu sabetaycı gizli yahudi demek. 'asıl amaçları yahudiliği yaymak olan fakat müslüman olduklarını söyleyip müslüman gibi ibadet eden gizli yahudilere verilen ad' diye tanımlanıyor.
türkiye'de bu konuyla en çok yazar yalçın küçük ilgileniyor, e bildiğimiz gibi mor ve ötesi ve yalçın küçük oldukça sıkı fıkı (dys'nin kartonetinde yalçın küçük'ün bir sozünü kullanmışlardı hatta)
herneyse ben bi dergide yalçın küçükün bir röportajını okumuştum, mvö sorulduğunda net bişey söylememişti iyi, zeki çocuklar falan gibi bi yorum yapmıştı.
yani zaten inançlarla ilgili bi konu olduğu için bizi pek ilgilendirmez Undecided
inançlarıyla ilgili sağda solda açıklama yapmadıkları için bu tür şeylerin söylenmesi normaldir...ama öyle de olsa ki bence diller bu birilerini ilgilendermez dediğin gibi....ya grup hakkında söylenmeyen kalmadı yaa...

dionizos 12.05.2006 10:54:28
evet yaa gerçekten söylenmeyen kalmadı neye dayanarak bütün bunları söyleyebiliyorlar anlamıyorum....sadece işiyle uğraşan insanları çekemiyorlar işte illa magazin malı olacaksın... Angry

Bu_R_cu 13.05.2006 17:17:28
eger sebetayist olmus olsalardı dın hakkında konusurlardı....

burchu 13.05.2006 18:53:12
bence değiller onlar hakkında ateist felanda demişlerdi artık nerelerinden uyduruyorlarsa Undecided

gandelboy 25.05.2006 14:44:50
gülüp gec SmileySmileySmiley

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10