mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Grup Hakkında

Konu: Mor ve Ötesi'nden bazı sözler

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7

melodi 10.07.2006 15:30:22
belki bileniniz vardır ama yinede sizinle paylaşmak istedim
buyrun..... Smiley Wink

* "hepimizin belli tercihleri var ve bu tercihlerimizi bas bas bağırmaktan çekinmiyoruz.."
                                                                                 HARUN TEKİN

* "biz artık bir arabanın dört lastiği gibi olduk"
                                                                                BURAK GÜVEN

* "mor ve ötesi,beraber müzik yapan ve birbirini çok seven dört kişi anlamına geliyor.."
                                                                       KEREM KABADAYI

* "mor ve ötesi 4. albümle tırnak içinde başarıyı yakalayan grup:)"
                                                                            KEREM ÖZYEĞEN

* "herşeyi birden yapmaya çalışırsanız hiçbir şey yapamazsınız.."
                                                                              HARUN TEKİN

* "Tarkan Gözübüyük, grup terapisti Smiley"
                                                                          KEREM KABADAYI

* "bu albüm için çok çalıştık gerçekten.. bu konuda mütevazilik yapamayacağım Smiley)"
                                                                        KEREM ÖZYEĞEN

* "mor ve ötesi,Türkiye'deki birçok çirkinliğin antitezi..."
                                                                            HARUN TEKİN

* "bizim albümlerimizde söz-müzik=mor ve ötesi yazar!!" Smiley
                                                                       KEREM KABADAYI

* "eğer bir insana sürekli cesetten bahsedersen yolda ceset görse,ceset der geçer.."
                                                      KEREM KABADAYI

nrc 10.07.2006 15:33:24
* İNSANLIK SINIRLARINI ZORLUYORUZ..
                                                  harun.

cambazimbenim 10.07.2006 23:28:45
her zaman yapabildiğinin en iyisini yapmaya çalış işte o zaman bazı şeylere gerçek anlamda ulaşmış olursun...
                                                         harun tekin 'den bana...
Smiley

hacer 11.07.2006 10:30:12
''hayatta tekrar eden örüntülerin her zaman bir anlamı vardır''                                                                                                                                                                                 HARUN TEKİN

yüxexes 11.07.2006 10:54:29
harun bunun ardından ''...eğer her gün paspasa takılıp düşüyorsanız bunda mutlaka birşey vardır'' demişti.

cursed_muse 12.07.2006 20:05:26
açık bir kalp yaralanmaya müsait de olsa güzel birşeydir...
                                                                 harun tekin
[bkz: kendimden de biliyorum]

dionizos 12.07.2006 23:42:31
yaparken başka bir şey.doğduktan sonra başka.
                                                   harun tekin

melodi 16.07.2006 15:12:21
geçen seneki rock istanbul'dan harun'un bir sözü iyi de laf çarpmış ama neyse

''ingiltere'den çorap gelse burada kral oluyor'' sanırım bunu onlardan önce çıkan kelly için miymiş tam bilmiyorum söylemiş ama hoşuma gitti Grin Cheesy Smiley

mvo_halide 18.07.2006 20:26:03
Darbe hakkında:
Biz tarih dersi falan verecek değiliz ama biz o dönemi üç beş yaşında olsak dahi unutmadık.Gerçek anlamda yurtseverlik darbelerle hesaplaşmadan olmaz
                                                      HARUN TEKİN

_nilüfer_ 24.07.2006 19:31:37
''Ben sevmekle ilgili bir şeyim'' ve de ''Demokrasinin,bu ülkeye fazla geldiğini düşünüyorum son yıllarda iktidara geçen sağ partiler yüzünden''..

_cambaz_ 09.08.2006 11:34:58
" Yasadışı olan gösteri değil, meydan dayağıdır "   
                                                               HARUN TEKİN

""Kibirden, Öfkeden, Hırstan, Korkudan Besleniyor, Etraflarına Bunları Veriyor, Bu Dili Konuşuyor, Büyük Olasılıkla Sadece Bu Dilden Anlıyorlar. Kim Olduklarını Aşağı Yukarı Tahmin Edebiliyoruz. Gerçeğin Tüm Boyutlarına Henüz Vâkıf Olmasak Da Büyük Resmi Görebilecek Kadar Aklımız, Gördüğümüzü Haykıracak Kadar Nefesimiz Ve Alçaklığa Karşı Duracak Kadar Yüreğimiz Var.Karşı Çıkan Ve Boyun Eğmeyenlerin En Büyük Silahı İse Sevgi Ve Cesaret.""                                                       
                                                                HARUN TEKİN AKTÜEL

nrc 09.08.2006 11:50:12
***müzikle yanyana bir hayat seçtik.bu işler her zaman çelişkilerden,sıkıntılardan beslenmiyor.bazen de küçük zaferlerden,hayatı birazcık daha anlamaktan,belki şefkatten besleniyor.***
                                         BURAK GÜVEN

danseden_ayu 13.08.2006 16:22:41
üzme kendini..o da olur bir gün ..           diye mail almıştım bir kere..

Umarım o da olur bi gün sevgili kerem Ö.

mor_furkan 18.08.2006 00:46:11
"eğer bir düşünceniz veya karşı çıktığınız bir şey varsa bunu çekinmeden dile getirin.Biz bu işi müzikle yapıyoruz.Siz de mutlaka bir şekilde dile getirin içinizde kalmasın"

Harun Tekin

placebo_mor 31.08.2006 09:56:49
* "biz artık bir arabanın dört lastiği gibi olduk"
                                                                                BURAK GÜVEN
bu söz gerçekten çok güzel.. çok samimi bir söz..

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7