|
||
Bugün Değil Ama Bir Gün Anlaşılacağız HARUN TEKİN o sözü kerem ö.söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. |
||
|
||
| '' 'Deli' aslında bizim bu ülkeye,dünyaya,söylediğimiz bir şarkı olduğu kadar,' Bu ülke bir şarkı söylese nasıl bir şarkı söylemesini isterdim?'sorusunun da cevabını veriyor.'' Harun Tekin |
||
|
||
| CAMCILAR MEMLEKETTE AYNA SATAMAZ OLDU HARUN! YÜZSÜZÜ BOL TOPRAKLARDA NE GEREK VARKİ AYNAYA! |
||
|
||
| "eğer bir insana sürekli cesetten bahsedersen yolda ceset görse,ceset der geçer.." KEREM KABADAYI bugün bazı şeyleri çok açık anlatan sözz |
||
|
||
| eğer bir insana sürekli cesetten bahsedersen yolda ceset görse,ceset der geçer.." KEREM KABADAYI bu sozüne hastayım,Kerem Kabadayı'nın. |
||
|
||
| * "bizim albümlerimizde söz-müzik=mor ve ötesi yazar!!" KEREM KABADAYI İşte kerem abi'nin mütevazılıgına yakışır bir söz... |
||
|
||
| her zaman yapabildiğinizin en iyisini yapmaya çalısın iste o zaman bazi seylere gercek anlamda ulasmis olursunuz HARUN TEKİN bu söze kesinlikle katiliyorm ne kadar da yerinde ve doğru
|
||
|
||
| * "mor ve ötesi,Türkiye'deki birçok çirkinliğin antitezi..." HARUN TEKİN evett oyle!!! |
||
|
||
sunucu:sizce mutluluğun formülü nedir? bu hangi röportaj ya süpermiş.. harun tekin:ya biz beraber bi yerde dinlemiştik hatırlıyomusunuz çocuklar yaa.bi şarkıya atıfta bulunuyordu hani.hatırladınız mı? burak güven:yok abi,neydi ki hatırlayamadık.. harun tekin:mutluluğun formülü çok açık..bir sen,bir ben (kafasını sallayarak:) henüz çocuk düşünmüyoruz ankaralı namık ın dı dimi bu abi ![]() burda sunucu dahil kısa süreli bi kopma yaşanmıştı. ogün o röportajda burak konuştukça harun un ona sataşması "konuşma leynnn:D" falan demesi süperdi yaa..çok gülmüştümm o hallerine ![]()
|
||
|
||
sunucu:sizce mutluluğun formülü nedir? bu hangi röportaj ya süpermiş.. harun tekin:ya biz beraber bi yerde dinlemiştik hatırlıyomusunuz çocuklar yaa.bi şarkıya atıfta bulunuyordu hani.hatırladınız mı? burak güven:yok abi,neydi ki hatırlayamadık.. harun tekin:mutluluğun formülü çok açık..bir sen,bir ben (kafasını sallayarak:) henüz çocuk düşünmüyoruz ankaralı namık ın dı dimi bu abi ![]() burda sunucu dahil kısa süreli bi kopma yaşanmıştı. ogün o röportajda burak konuştukça harun un ona sataşması "konuşma leynnn:D" falan demesi süperdi yaa..çok gülmüştümm o hallerine ![]() ![]() |
||
|
||
o ne sözler bayıldım
|
||
|
||
| bu ülkede siyaset mütayitler turizimcilere inşaatcılara ve deniz baykala bırakılmamalı harun tekin böyle hatırlıyorum yalnışsa düzeltin ltfen |
||
|
||
ben bu sözleri söyleyen kişileri görünce napıcam?utancımdan ne söylüyecem?
|
||
|
||
harun abinin söylediklerine bayılıyorum bir sözünde beni çok derinden etkiliyor birgün boyunca onu düşünüyorum .
|
||
|
||
| ''bizim albümlerimizde söz-müzik=mor ve ötesi yazar!!'' kerem kabadayının bir sözü. Fakat Yalnız Şarkıda Söz Müzik Harun Tekin yazdığını gördüm epey önce ama yazmak şimdi nasip oldu.Bu demek oluyorki, grup Burak ve Kerem Ö. geldiğinde tam olarak grup olabildiler. |
||