mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Grup Hakkında

Konu: Mor ve Ötesi'nden bazı sözler

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ]

siriusblack 22.07.2008 23:49:35
Bugün Değil Ama Bir Gün Anlaşılacağız  HARUN TEKİN

o sözü kerem ö.söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.

siriusblack 23.07.2008 00:03:26
'' 'Deli' aslında bizim bu ülkeye,dünyaya,söylediğimiz bir şarkı olduğu kadar,' Bu ülke bir şarkı söylese nasıl bir şarkı söylemesini isterdim?'sorusunun da cevabını veriyor.''
Harun Tekin

meleğim 25.07.2008 19:53:29
CAMCILAR MEMLEKETTE AYNA SATAMAZ OLDU HARUN!
YÜZSÜZÜ BOL TOPRAKLARDA NE GEREK VARKİ AYNAYA!

szn_mor 11.08.2008 14:39:27
"eğer bir insana sürekli cesetten bahsedersen yolda ceset görse,ceset der geçer.."
                                                      KEREM KABADAYI

bugün bazı şeyleri çok açık anlatan sözz

E.Ü 11.08.2008 15:02:44
eğer bir insana sürekli cesetten bahsedersen yolda ceset görse,ceset der geçer.."
                                                      KEREM KABADAYI

bu sozüne hastayım,Kerem Kabadayı'nın.

MeXaMe 20.08.2008 14:04:03
* "bizim albümlerimizde söz-müzik=mor ve ötesi yazar!!"
                                                                       KEREM KABADAYI

İşte kerem abi'nin mütevazılıgına yakışır bir söz...

fyas 22.08.2008 09:00:28
her zaman yapabildiğinizin en iyisini yapmaya çalısın iste o zaman bazi seylere gercek anlamda ulasmis olursunuz   
   HARUN TEKİN
bu söze kesinlikle katiliyorm ne kadar da yerinde ve doğru Smiley

delii 03.09.2008 20:37:19
* "mor ve ötesi,Türkiye'deki birçok çirkinliğin antitezi..."
                                                                            HARUN TEKİN
evett oyle!!!

!.seLen.! 04.09.2008 18:56:08
sunucu:sizce mutluluğun formülü nedir?
harun tekin:ya biz beraber bi yerde dinlemiştik hatırlıyomusunuz çocuklar yaa.bi şarkıya atıfta bulunuyordu hani.hatırladınız mı?
burak güven:yok abi,neydi ki hatırlayamadık..
harun tekin:mutluluğun formülü çok açık..bir sen,bir ben (kafasını sallayarak:) henüz çocuk düşünmüyoruz Grin Grin ankaralı namık ın dı dimi bu abi Grin Grin Cheesy
burda sunucu dahil kısa süreli bi kopma yaşanmıştı.
ogün o röportajda burak konuştukça harun un ona sataşması "konuşma leynnn:D" falan demesi süperdi yaa..çok gülmüştümm o hallerine Grin Grin Grin
bu hangi röportaj ya süpermiş.. Grin

Mavi_cadı 10.09.2008 13:18:18
sunucu:sizce mutluluğun formülü nedir?
harun tekin:ya biz beraber bi yerde dinlemiştik hatırlıyomusunuz çocuklar yaa.bi şarkıya atıfta bulunuyordu hani.hatırladınız mı?
burak güven:yok abi,neydi ki hatırlayamadık..
harun tekin:mutluluğun formülü çok açık..bir sen,bir ben (kafasını sallayarak:) henüz çocuk düşünmüyoruz Grin Grin ankaralı namık ın dı dimi bu abi Grin Grin Cheesy
burda sunucu dahil kısa süreli bi kopma yaşanmıştı.
ogün o röportajda burak konuştukça harun un ona sataşması "konuşma leynnn:D" falan demesi süperdi yaa..çok gülmüştümm o hallerine Grin Grin Grin
bu hangi röportaj ya süpermiş.. Grin
TRT1'de bukalemun programında (:

((((LİNKİN PARK)))) 21.10.2008 14:39:54
o ne sözler bayıldım Grin Cheesy

delyyy:) 21.10.2008 16:01:47
bu ülkede siyaset mütayitler turizimcilere inşaatcılara ve deniz baykala bırakılmamalı     
harun tekin
böyle hatırlıyorum yalnışsa düzeltin ltfen                                       

AYBEN 01.11.2008 17:06:20
ben bu sözleri söyleyen kişileri görünce napıcam?utancımdan ne söylüyecem? Embarrassed Embarrassed Embarrassed Kiss Kiss Grin Grin Grin Grin

rümeysa 15.11.2008 12:36:33
harun abinin söylediklerine bayılıyorum bir sözünde beni çok derinden  etkiliyor birgün boyunca onu düşünüyorum Wink.

burakpurple 17.11.2008 13:18:15
''bizim albümlerimizde söz-müzik=mor ve ötesi yazar!!''

kerem kabadayının bir sözü.

Fakat Yalnız Şarkıda Söz Müzik Harun Tekin yazdığını gördüm epey önce ama yazmak şimdi nasip oldu.Bu demek oluyorki, grup Burak ve Kerem Ö. geldiğinde tam olarak grup olabildiler.

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ]