|
||
| ''yaşadığımız dünyanın her tarafından boyalar akıyor'' harun tekin |
||
|
||
harun bana bir sey demişti sözü söylemeye gerek yok ama haksızlıga tahammül edemiyor sözünüde çok taktir etmiştim bravo valla adama ne demişti?biz burda onları yazıyoruz da.söylersen biz de öğreniriz hatta biz de takdir eder bravo adama deriz..![]() benim şu aralar en sevdiğim mvö lafı 13 Eylül'de o konserde söylendi. "BİZ SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ..." |
||
|
||
harun bana bir sey demişti sözü söylemeye gerek yok ama haksızlıga tahammül edemiyor sözünüde çok taktir etmiştim bravo valla adama ne demişti?biz burda onları yazıyoruz da.söylersen biz de öğreniriz hatta biz de takdir eder bravo adama deriz..![]() benim şu aralar en sevdiğim mvö lafı 13 Eylül'de o konserde söylendi. "BİZ SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ..." ya o müthişti.ve bütün konser boyunca biz artık gerçekten gerçek bir dinleyici kitlemiz olduğunu hissediyoruz konserlerde diyip durdu.ayrıca o biz sizleri çok seviyoruz derken onu vurgulu vurgulu söyledi süperdi.ilkyaz orda olmalıydın.
|
||
|
||
harun abi darbeyle ilgili çok "öğretici" bir şarkı lafına karşılık "paylaşıyoruz" demişti.çok hoşuma gitti benim.mvö'de gerçekten öyle birşey var.öğretmeye çalışmaktan çok paylaşmaya çalışıyorlar.ve çok da başarılı oluyorlar.bu sayede çok şey öğreniyoruz,yani en azından ben öğreniyorum.
|
||
|
||
darbe için ''sonuçta kimseye tarih dersi falan verecek değiliz ama biz o günleri 3-5 yaşında olsak da unutmadık'' muhteşem bir insan yaa
|
||
|
||
| "Kop git yeşilliklerde yaşa" -Harun Tekin | ||
|
||
yaparken başka bir şey.doğduktan sonra başka. bunu biliyorum yaa dream hafta sonunda söylemişti.krize girmiştim o an ne olduğunu anlayamamıştım harun tekin -yorumsuz- ![]() bunda anlaşılmayacak ne var? (bazı arkadaşlar üstüne dalga bile geçmiş çok ayıpladım.anlamadan etmeden.) örneğin bir sanat eseri için: siz o eseri yaparken sonunu belki tam kestiremezsiniz, bir anda size gelen ilhamla ne ekleyip ne çıkaracağınızı da bilemezsiniz, belki sonunda umduğunuzdan farklı, umduğunuzdan güzel ya da kötü olur.yani eser değişik aşamalardan geçer.dolayısıyla yaparken farklıdır, yaptıktan (doğduktan) sonra farklı... |
||
|
||
| arkadaşlar önceki sayfaları okuyun aynı sözler tekrar tekrar yazılmasın | ||
|
||
ŞARKILAR ÖLDÜRÜLMENİZE SEBEP OLABİLİR - harun tekin (rolling stone) bence de ![]() (harun abi'nin en beğendiğim sözü )
|
||
|
||
darbeyi söylemeden önce harbiye ...harun abi...''bu şarkı bizim için çok önemli ve değerli...burada açık ve net bir biçimde HESAP SORUYORUZ...'' bunun gibi birşeydi bazı kelimeleri yutmuş olabilirim aradan uzun zaman geçti
|
||
|
||
.... "öldürecek beni bu açıklamalar" -Harun Tekin
|
||
|
||
.... "öldürecek beni bu açıklamalar" -Harun Tekin bunu neye karşılık olarak demiş?? merak ettim (bu arada aman harun abi ölmesin, allah korusun )
|
||
|
||
| Bir şarkı yorumu esnasında söylemişti. Sanırım 'Kış Geliyor' la ilgili konuşurken... Merak etme Pelin, kötülere bir şey olmaz(!)
|
||
|
||
| "Kop git yeşilliklerde yaşa" hangi konudan bahsederken böyle bir şey söyledi??? | ||
|
||
"Kop git yeşilliklerde yaşa" hangi konudan bahsederken böyle bir şey söyledi??? Eski röportajlarında geçiyor. 'Röportajlar ve Basın' bölümünde bulabilirsin. Bırak Zaman Aksın albümüyle ilgili bir röportajdı sanırım. |
||