mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Grup Hakkında

Konu: Mor ve Ötesi'nden bazı sözler

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8

21.12.2006 22:36:46
"Kop git yeşilliklerde yaşa" hangi konudan bahsederken böyle bir şey söyledi???

o röportajı ben de okumuştum.yanılmıyorsam ROLL röportajıydı. Smiley

charmed 22.12.2006 17:10:19
hangi yılın röportajı peki? neyden bahsederken böyle bir şey söyledi çok merak ediyorum...

22.12.2006 17:50:46
emin değilim 98 yıllarına ait olması gerek... bırak zaman aksın'ın çıktığı döneme rastlıyor idi.önceki albümleri şehirden bahsediyorlardı.hani şehir içe dönük bir albüm ya... konu oradan açıldı, birgün bu şehri bırakmak istediklerinden falan bahsediyorlardı.yani şehri bırakıp, güzel yerlerde yaşamak gerek gibisinden sözler ediyorlardı. o sırada söylendi bu söz. yanlış hatırlamıyor isem işte böyle birşeylerdi Smiley

22.12.2006 18:27:18
mor ve ötesi nden bazı sözler konusundan devam edelim....

03.01.2007 18:10:04
birde şöyle bir röpörtaj alıntısı var bende çok güldüğüm

bir röpörtajınızda keremle kavga ettiğimde sevgilimle kavga etmiş gibi hissediyorum demişsiniz
H.T:artık sevgilimle değil karımla kavga etmiş gibi hissediyorum!
K.Ö: yok ...sevgili değiliz
H.T: o röpörtajın üzerine 8 sene ekle sende düşün!!!
 Wink

_mor_ 04.01.2007 18:50:31

bir röpörtajınızda keremle kavga ettiğimde sevgilimle kavga etmiş gibi hissediyorum demişsiniz
K.Ö: yok ...sevgili değiliz
 Wink

küçük bir yanlışlık oldu galiba kerem özyeğen değil kerem kabadayı dan bahsediyor harun orda yani sevgili değiliz diyen de kerem kabadayı oluyor

04.01.2007 18:54:57
evet kerem kabadayı Wink olsun gözünden kaçmıştır

05.01.2007 17:04:51
ya pardon arkadaşlar  bir an şaşırdım heralde neyse tekrar özür dilerim

07.01.2007 18:11:47

K.K: yok ...sevgili değiliz

doğrusu bu arkadaşlar tekrar özür dilerim

_cambaz_ 08.01.2007 18:29:00
Hangi konuda derdiniz var? Üç maddede sayın desem...

Burak: Benim için önemli olan üç konu var: 1, biz. 2, Türkiye. 3, varoluş.

Kerem Ö.: Adaletsizlik, şiddet ve cehalet.

Kerem K.: Ben her şeyi tek bir soruna indirgeyebiliyorum, o da kapitalizm.

Harun: 1, yüzleşme: Hayatın her alanında, her türlü şeyle yüzleşmeler o kadar önemli ki... İki taraf da bunu yapmadığı sürece, dipteki travmalar devam ediyor ve büyük problemlere yol açıyor. 2, Sevgi ve sevme biçimlerimiz: Bu bir insanı sevmek de olabilir, vatanı sevmek de. Nasıl sevdiğimiz konusu hep güme gidiyor. Asıl önemli olan o bence. 3, Darbe şarkısı ekseninde, haksızlık ve adaletsizlik kavramlarını da darbenin yanına koyabiliriz. Toplum olarak kendi kendimize büyümekteyken yapılan bazı çok sert darbeler sonucunda dengesizleşerek geldiğimiz durum.

10.01.2007 20:33:39
Bu sözlerin çoğunu biliyordum ama hepsi gerçekten çok güzel anlamlı ve etkileyici sözler.Harun abi felsefe okuduğunu da her sözüyle belli eden bir insan.Smiley
* "eğer bir insana sürekli cesetten bahsedersen yolda ceset görse,ceset der geçer..."-KEREM KABADAYI
bu söze bayıldım, muhteşem bir şey söylemiş kerem abi ya çok etkilendim, tüylerim diken diken oldu...
Darbe hakkında:
Biz tarih dersi falan verecek değiliz ama biz o dönemi üç beş yaşında olsak dahi unutmadık.Gerçek anlamda yurtseverlik darbelerle hesaplaşmadan olmaz.-HARUN TEKİN
işte bu... Wink

ben de şunları paylaşmak istiyorum:
"Yasadışı olan gösteri değil, meydan dayağıdır." -Harun Tekin Yeni Aktüel
Herkesin özgürce şarkı söyleyemediği bir yerde herhangi birimiz gerçekten özgür sayılır mıyız? -Harun Tekin Yeni Aktüel
ben bu sözleriii çok beğendim  Cheesy

gizzem 21.01.2007 23:30:33
4 sene önce ilk tanıştığımızda ismime 'büşra gizem' dediğimde 'oo çok kalabalıksın.hangisi sensin? büşra mı gizem mi?' gibi bir espri patlatmıştır harun tekin.. daha sonrasında derin mevzulara girdiğimizde 'bir gün senin doğruların başkalarının yanlışları olduğunda dönüp arkana bile bakma'  diyerek beni onure etmiştir..sohbetimdeki samimiyete güvenmiş ve onunla doğrularımızın aynı olduğunu düşünmüş olsa gerek.gerçekten de öyle.saygıyla anıyorum..

cagico 02.02.2007 13:57:55
billboard röportajında yaptıklarının halk ve idareciler üzerinde etkisi oluyor mu diye sormuşlar,harun abi de,halk üzerinde daha etkili olduğunu düşünüyorum,idarecilerin çok umrunda olduğunu zannetmiyorum.onlar "idare" ediyorlar zaten, demiş.hoşuma gitti bu sözü.

09.02.2007 19:26:52
sanırım bluejeanin gitaristlerinin verildiği sayısındaydı:Kerem Özyeğen'e soruluyor; sence iyi gitarist kimdir?
Kerem:Bence iyi gitarist çaldığı grubu ve şarkıyı kendi özel stiliyle taşıyabilen gerektiğinde pastanın üstüne şık bir krema ekleyen, az ve öz konuşan insan evladıdır.

cenuz*23* 10.02.2007 19:30:23
"bu grup kulağında küpesi olduğu için dayak yiyen adamlardan oluşuyor."
bi sorunun cevabıydı bu soruyu hatırlamıyorum ama çok etkilenmiştim.bize müziklerini duyurabilmek için neler çektiklerini anlamıştım..

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8