|
||
harun tekin'den: "alışveriş merkezleri sokakları çalıyor!" radyo programındayken söyledi biraz önce,çok taze yani..
|
||
|
||
Harun Tekin ; "Ben psikoloğum." Bu da radyo programındandı..
|
||
|
||
| arkadaşlar adamlar ''bugün çorba içelim'' dese buraya yazacak mısınız çok merak ediyorum lütfen biraz daha mantıklı şeyler yazalım... | ||
|
||
| Bu ülkenin Başbakanı Başbakan değil, çocuklara oyuncak dağıtıcısı. böyle bir cümle okumuştum bir yerde tam olarak bu mu değil mi emin de değilim. ama çok hoşuma gitmişti. sanırım Harun söylemiş.... |
||
|
||
| ' yeni gruplar çıkıyor,dillerine pelesenk etmişler'Müzikle politikanın karıştırılmasını doğru bulmuyoruz'diye.Onların biraz daha gelişmeleri gerektiğini düşünüyorum.' KEREM KABADAYI |
||
|
||
' yeni gruplar çıkıyor,dillerine pelesenk etmişler'Müzikle politikanın karıştırılmasını doğru bulmuyoruz'diye.Onların biraz daha gelişmeleri gerektiğini düşünüyorum.' KEREM KABADAYI Redd grubuna söyleniyor herhalde bu söz.Onlar demişlerdi. |
||
|
||
| GERÇEKLERİN GİDEREK BULANIKLAŞTIĞI BİR DÜNYADA V VAR OLMAK İNSANLARI YILDIRMAMALI (HARUN TEKİN) |
||
|
||
| bu dört kişinin öyle bir dünyası var ki, o dünya sadece o dört kişi varken bulunan şeyleri barındırıyor.Öyle ki bir beşinci girdiği zaman o, onun daha azına tanık oluyor.Şöyle felsefi bir tıkanıklık var, grup olmanın başkasının anlayamayacağı taraflar anlatılamaz çünkü çok konuşulabilir şeyler değil.Psikodramada şu vardır , kendini arkaya doğru bırakıp gidebilir musun gibi, bu da öyle bir şey... Kendi aramızda en önemli özelliğimiz de bu: düşersin ve tutarlar HARUN TEKİN Farklılık yaratmak için bir taraflarını yırtmak bizim başımıza gelmeyen bir şey.Benim gördüğüm en büyük tehlike durgunlaşmak. Hayatla alışveriş konusunda, izlediğin filmlerle , okuduğun kitaplarla, girdiğin ilişkilerle sabitlemek tehlikesi. HARUN TEKİN |
||
|
||
| DÜNYA YALAN SÖYLÜYOR ALBÜMÜ SONRASINDA " dünya yalan söylüyor derken birşeyin altını çizmek istedik etkili kişi ya da kurumlar güç ve sorumluluklarını olumlu yönde kullanmaktan kaçınıyorlar.buna .... bozulmuş ve püskürtülmüş bi dünya da diyebiliriz.hiç bir şeyin tekelimizde olduğunu düşünmüyoruz ama bilerekte yalan söyleyemeyizz......" hatırladığım kadarıyla böyleydi ve çok etkileyici bence... |
||
|
||
| Bugün Değil Ama Bir Gün Anlaşılacağız HARUN TEKİN | ||
|
||
| 'bu grubun kuruluş amacı neydi derseniz kendini hiçbir yere ait hissetmiyor olmaktı'(harun tekin) | ||
|
||
| 'biz etrafa zarar vermeyen bir çeteyiz..' ve harun tekin'den bir söz :''bireyselleşmenin bu kadar ön plana çıktığı bir dünyada biz birlikte olmanın hazzını yaşıyoruz'' işte bu söz mükemmel | ||
|
||
| konserde ; harun tekin: Geçenler de bateristimiz çok güzel bir laf etti ne hayatsız politika olur ne de politikasız hayat olur dedi. |
||
|
||
Harun beyden bana: Her şey çok güzel olacak ![]() İşte bu sözü ondan duyduğumda ne hissettiğimi hiç kimse anlayamaz, ben de anlatamam zaten... |
||
|
||
| "o kadar çok üretiyoruz ki paçalarımızdan akıyor" Kerem Kabadayı |
||