mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Grup Hakkında

Konu: Mor ve Ötesi'nden bazı sözler

Sayfa: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8

kaygusuz 13.11.2007 23:33:17
"eğer bir düşünceniz veya karşı çıktığınız bir şey varsa bunu çekinmeden dile getirin.Biz bu işi müzikle yapıyoruz.Siz de mutlaka bir şekilde dile getirin içinizde kalmasın"

Harun Tekin
işte bu cümlesi harika harun abinin bu lafı çok hoşuma gidiyor çok dogru bir cümle çünkü.

merve_mor 14.01.2008 16:22:09
'tutuculuktan tutunacak dal kalmadı'

HARUN TEKİN

en beğendiğim sözlerinden biri harun abinin  Smiley

broken_wings 01.03.2008 23:38:14
Powertürk en iyi grup ödülü'nde söyledikleri sözler beni çok etkiledi:) çok güzeldi Smiley

<<  bizler gibi insanların karşına çıkıpta "akıllı olun akıllı" diye dayılananlara karşı çıkacak  olan en az bir deli bu ülkenin her mahallesinde hala yaşıyor ...   >>

egemen35 04.03.2008 16:07:40
bunları atasözü yapmak lazım bazılarını tabi

meleğim 04.04.2008 11:26:58

Marhsall ve Gibson 
                           Adem ve Havva gibidir

KEREM ÖZYEĞEN

süheyla 04.04.2008 20:31:29
PowerTürk Ödül Gecesi'nde Harun'un söyledikleri:

"Bu ülkede bir sürü şeyi kaybetmiş gibi hissediyor olabiliriz kendimizi; ama hala aklımızı da deliliğimizi de neşemizi de kaybetmedik kaybetmediğimize inanıyoruz siz de inanın!"

İnanıyorum Cheesy

cumle_alem 04.04.2008 20:39:27
Yanlış saat günde iki kez doğruyu gösterirmiş ya bizim deli'lerde onun misali...Yanlış ve küçük adamların (tok-rock) sözleri...

ayşevebilge 11.04.2008 13:38:29
bir şey söylemelerine gerek yok aslında...duruşları herşeyi anlatıyo.. Grin

MatejaKjom_9 15.04.2008 20:37:19
* "herşeyi birden yapmaya çalışırsanız hiçbir şey yapamazsınız.."
                                                                              HARUN TEKİN
 Wink

MvO_CrN 19.05.2008 12:29:35
biz türkiye'nin radiohead'ı değiliz sivaslı cindiy'z K.K ..yazıldımı bilmiorum ama çok hoşuma gitti Wink

+++KoRn+++ 19.05.2008 12:38:45
"Şimdi ben bu masayı burdan kaldırıp Kerem'in kafasına geçirsem, biz gazetelerin manşetinde yer almayız. Ama ben burda kalkıp Kerem'le öpüşsem manşet oluruz"
gibisinden birşey söylemişti Harun Tekin. bu arada söz de(Kerem Kabadayı'dan bahsediyor.) 
bu da benim hoşuma gitmişti..

*Pollyanna 20.05.2008 20:22:21
" Gaz maskelerini çıkartın, polisler geliyor. "
                                                Harun Tekin

kaygusuz 20.05.2008 20:24:35
" Gaz maskelerini çıkartın, polisler geliyor. "
                                                Harun Tekin

işte bu ben bu video'yu izlediğimde şaşırdım dedim harun abi niye bunu dedi sonradan anladım ki "Gaz maskelerini çıkartın, polisler geliyor. "

mvo_naci 21.05.2008 12:08:50

* "eğer bir insana sürekli cesetten bahsedersen yolda ceset görse,ceset der geçer.."
                                                      KEREM KABADAYI

arkadaşlar bu söz beni bitirde be...
harikasın kerem abi.....
bi de harun abinin şu lafı
"herşeyi birden yapmaya çalışırsanız hiçbir şey yapamazsınız.."
                                                                              HARUN TEKİN

hazel_06 23.05.2008 18:20:48
mor ve ötesi yarı finalin ertesi aksama ali kırcanın haber programına katıldılar.orada ali kırca mor ve ötesine'eurovisiona katılan sanatcılar olumlu veya olumsuz etkilendiler.eurovision bazılarını yükseltti bazılarını ise unutturdu.sizin de olumsuz etkilemesi gibi korkunuz var mı'sorusuna                                                                                                                                                     
   HARUN TEKİN 'BİZİ ÖLDÜRMEYEN HERSEY BİZİ GÜCLENDİRİR'     diye cevap verdi Wink                                                                                   

Sayfa: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8