|
||
| "eğer bir düşünceniz veya karşı çıktığınız bir şey varsa bunu çekinmeden dile getirin.Biz bu işi müzikle yapıyoruz.Siz de mutlaka bir şekilde dile getirin içinizde kalmasın" Harun Tekin işte bu cümlesi harika harun abinin bu lafı çok hoşuma gidiyor çok dogru bir cümle çünkü. |
||
|
||
| 'tutuculuktan tutunacak dal kalmadı' HARUN TEKİN en beğendiğim sözlerinden biri harun abinin
|
||
|
||
Powertürk en iyi grup ödülü'nde söyledikleri sözler beni çok etkiledi:) çok güzeldi ![]() << bizler gibi insanların karşına çıkıpta "akıllı olun akıllı" diye dayılananlara karşı çıkacak olan en az bir deli bu ülkenin her mahallesinde hala yaşıyor ... >> |
||
|
||
| bunları atasözü yapmak lazım bazılarını tabi | ||
|
||
Marhsall ve Gibson Adem ve Havva gibidir KEREM ÖZYEĞEN |
||
|
||
| PowerTürk Ödül Gecesi'nde Harun'un söyledikleri: "Bu ülkede bir sürü şeyi kaybetmiş gibi hissediyor olabiliriz kendimizi; ama hala aklımızı da deliliğimizi de neşemizi de kaybetmedik kaybetmediğimize inanıyoruz siz de inanın!" İnanıyorum ![]() |
||
|
||
| Yanlış saat günde iki kez doğruyu gösterirmiş ya bizim deli'lerde onun misali...Yanlış ve küçük adamların (tok-rock) sözleri... | ||
|
||
bir şey söylemelerine gerek yok aslında...duruşları herşeyi anlatıyo..
|
||
|
||
| * "herşeyi birden yapmaya çalışırsanız hiçbir şey yapamazsınız.." HARUN TEKİN
|
||
|
||
biz türkiye'nin radiohead'ı değiliz sivaslı cindiy'z K.K ..yazıldımı bilmiorum ama çok hoşuma gitti
|
||
|
||
| "Şimdi ben bu masayı burdan kaldırıp Kerem'in kafasına geçirsem, biz gazetelerin manşetinde yer almayız. Ama ben burda kalkıp Kerem'le öpüşsem manşet oluruz" gibisinden birşey söylemişti Harun Tekin. bu arada söz de(Kerem Kabadayı'dan bahsediyor.) bu da benim hoşuma gitmişti.. |
||
|
||
| " Gaz maskelerini çıkartın, polisler geliyor. " Harun Tekin |
||
|
||
" Gaz maskelerini çıkartın, polisler geliyor. " işte bu ben bu video'yu izlediğimde şaşırdım dedim harun abi niye bunu dedi sonradan anladım ki "Gaz maskelerini çıkartın, polisler geliyor. "
Harun Tekin |
||
|
||
| * "eğer bir insana sürekli cesetten bahsedersen yolda ceset görse,ceset der geçer.." KEREM KABADAYI arkadaşlar bu söz beni bitirde be... harikasın kerem abi..... bi de harun abinin şu lafı "herşeyi birden yapmaya çalışırsanız hiçbir şey yapamazsınız.." HARUN TEKİN |
||
|
||
| mor ve ötesi yarı finalin ertesi aksama ali kırcanın haber programına katıldılar.orada ali kırca mor ve ötesine'eurovisiona katılan sanatcılar olumlu veya olumsuz etkilendiler.eurovision bazılarını yükseltti bazılarını ise unutturdu.sizin de olumsuz etkilemesi gibi korkunuz var mı'sorusuna HARUN TEKİN 'BİZİ ÖLDÜRMEYEN HERSEY BİZİ GÜCLENDİRİR' diye cevap verdi
|
||