|
||
| 'insanlara bir fikri iletmek yeterince büyük bir değişim potansiyeli taşıyan bir eylem' KEREM KABADAYI | ||
|
||
ortalarda bi'yerlerdeyiz ama,inşaallah ne'oldum olmayız... ![]() BURAK GÜVEN (eurovision röportajı) 12 daha sevimli bir rakam,13 olmadı 12 oldu sağlık olsun ... KEREM ÖZYEĞEN (eurovision röportajı) |
||
|
||
en iyi ve doğruyu yapan tek grupsunuz bunu sözlerinizdende anlıyoruz siz hep bizim birincimizsiniz bbc araştırma yapmıştı isveç 1. yunaniztan 2. olur türkiye 14. sırada kapatır yarışmayı diye ama ne kadar ön yargılı baştan yaklaşımları bile onları utandırdınız sizi çok seviyorum
|
||
|
||
| işte sizi bu yüzden bu mütevazılık, bu hoşgörülü alayı tarzınız içinnn, darbeyi yeniden yaşattığınız içinn, içinizdeki vatanî değerlere ait sevginiz içinnn, müziğinizin güzelliği için çok ama çok seviyorum(z) Darbe için: ''Biz tarih dersi falan verecek değiliz ama biz o dönemi üç beş yaşında olsak dahi unutmadık.Gerçek anlamda yurtseverlik darbelerle hesaplaşmadan olmaz'' HARUN TEKİN |
||
|
||
| 'Açık bir kalp,yaralanmaya müsait olsa da çok güzel bir şeydir.' Harun Tekin - Dishy/Harun Tekin kendiyle yüzleşiyor |
||
|
||
| ''kulise sütyen falan gelmiş vallahi ben görmedim'' harun tekin |
||
|
||
Gittik,gittik,gittik ve farkettik ki:düşüyoruz ---Harun Tekin
|
||
|
||
"eğer bir düşünceniz veya karşı çıktığınız bir şey varsa bunu çekinmeden dile getirin.Biz bu işi müzikle yapıyoruz.Siz de mutlaka bir şekilde dile getirin içinizde kalmasın" Harun Tekin işte bu cümlesi harika harun abinin bu lafı çok hoşuma gidiyor çok dogru bir cümle çünkü. Ben bu lafı ayakta alkışlarım....
|
||
|
||
| Grup olarak hiç kavga etmedik şimdiye kadar. Biz sonuç olarak çok tartışan, konuşan bir grubuz. Dört farklı karakter var; bir tanesi gitaristimiz Kerem Özyeğen. Her zaman işine konsantredir ve bizi üç manyak olarak görür. Onun akıl sağlığı yerinde biri olmasının çok faydasını gördük. harun TEKİN |
||
|
||
birde şöyle bir röpörtaj alıntısı var bende çok güldüğüm bir röpörtajınızda keremle kavga ettiğimde sevgilimle kavga etmiş gibi hissediyorum demişsiniz H.T:artık sevgilimle değil karımla kavga etmiş gibi hissediyorum! K.K: yok ...sevgili değiliz H.T: o röpörtajın üzerine 8 sene ekle sende düşün!!! çok komikkk
|
||
|
||
Gittik,gittik,gittik ve farkettik ki:düşüyoruz güzel çok güzel bir söz ---Harun Tekin düşüyoruzzz
|
||
|
||
| * "bizim albümlerimizde söz-müzik=mor ve ötesi yazar!!" KEREM KABADAYI buna daha önceden de dikkat etmiştim ama bir anlam çıkaramamıştım "ne yani 4ü birden mi yazmış" filan demiştim ama birdaha burda görünce anladım ne demek istediklerini
|
||
|
||
Gittik,gittik,gittik ve farkettik ki:düşüyoruz güzel çok güzel bir söz ---Harun Tekin düşüyoruzzz ![]() |
||
|
||
birde şöyle bir röpörtaj alıntısı var bende çok güldüğüm bir röpörtajınızda keremle kavga ettiğimde sevgilimle kavga etmiş gibi hissediyorum demişsiniz H.T:artık sevgilimle değil karımla kavga etmiş gibi hissediyorum! K.K: yok ...sevgili değiliz H.T: o röpörtajın üzerine 8 sene ekle sende düşün!!! çok komikkk ![]()
|
||
|
||
| 'muhafazakarlıkla hiçbirşeyi muhafaza edemiyorlar!' HARUN TEKİN | ||