mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Grup Hakkında

Konu: Mor ve Ötesi'nden bazı sözler

Sayfa: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8

tostos 23.05.2008 18:40:02
'insanlara bir fikri iletmek yeterince büyük bir değişim potansiyeli taşıyan bir eylem'  KEREM KABADAYI

morvemervesi 24.05.2008 15:38:30
ortalarda bi'yerlerdeyiz ama,inşaallah ne'oldum olmayız... Cheesy

BURAK GÜVEN  (eurovision röportajı)

12 daha sevimli bir rakam,13 olmadı 12 oldu sağlık olsun ... Grin 
                                                                                   KEREM ÖZYEĞEN (eurovision röportajı)

zifiri 25.05.2008 10:29:52
en iyi ve doğruyu yapan tek grupsunuz bunu sözlerinizdende anlıyoruz siz hep bizim birincimizsiniz bbc araştırma yapmıştı isveç 1. yunaniztan 2. olur türkiye 14. sırada kapatır yarışmayı diye  ama ne kadar ön yargılı baştan yaklaşımları bile onları utandırdınız sizi çok seviyorum  Grin Cheesy Wink

h_k_k_b_gulus07 30.05.2008 12:40:03
işte sizi bu yüzden bu mütevazılık, bu hoşgörülü alayı tarzınız içinnn, darbeyi yeniden yaşattığınız içinn, içinizdeki vatanî değerlere ait sevginiz içinnn, müziğinizin güzelliği için çok ama çok seviyorum(z)

Darbe için:
''Biz tarih dersi falan verecek değiliz ama biz o dönemi üç beş yaşında olsak dahi unutmadık.Gerçek anlamda yurtseverlik darbelerle hesaplaşmadan olmaz''
                                                      HARUN TEKİN

dream.eater 03.06.2008 12:39:40
'Açık bir kalp,yaralanmaya müsait olsa da çok güzel bir şeydir.'
                                                     Harun Tekin - Dishy/Harun Tekin kendiyle yüzleşiyor

miralay 07.06.2008 16:24:38
''kulise sütyen falan gelmiş vallahi ben görmedim''
harun tekin

ecesar 12.06.2008 17:34:38
Gittik,gittik,gittik ve farkettik ki:düşüyoruz Grin Grin Grin     ---Harun Tekin

firat027 12.06.2008 17:37:00
"eğer bir düşünceniz veya karşı çıktığınız bir şey varsa bunu çekinmeden dile getirin.Biz bu işi müzikle yapıyoruz.Siz de mutlaka bir şekilde dile getirin içinizde kalmasın"

Harun Tekin
işte bu cümlesi harika harun abinin bu lafı çok hoşuma gidiyor çok dogru bir cümle çünkü.

Ben bu lafı ayakta alkışlarım.... Wink

melankolik_17 13.06.2008 07:47:29
Grup olarak hiç kavga etmedik şimdiye kadar. Biz sonuç olarak çok tartışan, konuşan bir grubuz. Dört farklı karakter var; bir tanesi gitaristimiz Kerem Özyeğen. Her zaman işine konsantredir ve bizi üç manyak olarak görür. Onun akıl sağlığı yerinde biri olmasının çok faydasını gördük.
harun TEKİN

seliiin 16.06.2008 10:03:54
birde şöyle bir röpörtaj alıntısı var bende çok güldüğüm

bir röpörtajınızda keremle kavga ettiğimde sevgilimle kavga etmiş gibi hissediyorum demişsiniz
H.T:artık sevgilimle değil karımla kavga etmiş gibi hissediyorum!
K.K: yok ...sevgili değiliz
H.T: o röpörtajın üzerine 8 sene ekle sende düşün!!!

çok komikkk  Grin  Grin  Grin

seliiin 16.06.2008 10:16:41
Gittik,gittik,gittik ve farkettik ki:düşüyoruz Grin Grin Grin     ---Harun Tekin
güzel çok güzel bir söz  Cheesy düşüyoruzzz  Grin

ayıp_olmaz_mı 16.06.2008 17:18:37
* "bizim albümlerimizde söz-müzik=mor ve ötesi yazar!!"
                                                                       KEREM KABADAYI

buna daha önceden de dikkat etmiştim ama bir anlam çıkaramamıştım "ne yani 4ü birden mi yazmış" filan demiştim ama birdaha burda görünce anladım ne demek istediklerini  Wink

bad_dream 20.06.2008 14:11:51
Gittik,gittik,gittik ve farkettik ki:düşüyoruz Grin Grin Grin     ---Harun Tekin
güzel çok güzel bir söz  Cheesy düşüyoruzzz  Grin
en yükseğe çıktıysan düşme vakti gelmeye yakındır harika bir söz Harun abiden..

tatlı_cadı 20.06.2008 16:41:49
birde şöyle bir röpörtaj alıntısı var bende çok güldüğüm

bir röpörtajınızda keremle kavga ettiğimde sevgilimle kavga etmiş gibi hissediyorum demişsiniz
H.T:artık sevgilimle değil karımla kavga etmiş gibi hissediyorum!
K.K: yok ...sevgili değiliz
H.T: o röpörtajın üzerine 8 sene ekle sende düşün!!!

çok komikkk  Grin  Grin  Grin
cidden bu çok komikmiş yaa... Cheesy Grin Smiley

delinin delisi 22.06.2008 13:10:30
'muhafazakarlıkla hiçbirşeyi muhafaza edemiyorlar!' HARUN TEKİN

Sayfa: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8