|
||
'muhafazakarlıkla hiçbirşeyi muhafaza edemiyorlar!' HARUN TEKİN bu kadar sürdürmemiştir o başka bir sözdü
|
||
|
||
| "mor ve ötesi Türkiye'deki çirkinliklerin antitezidir." cok güzel ve dogru bi söz |
||
|
||
| HARUN TEKİNİN TÜM SÖZLERİNE KATILIYORUM BENİ RESMEN TERCÜME EDİYORLAR ŞİMDİ NEDEN MOR VE ÖTESİ SORUSUNUN CEVABI OLMADIĞINI HERKES ANLIYORDUR HERHALDE | ||
|
||
'Açık bir kalp,yaralanmaya müsait olsa da çok güzel bir şeydir.' Harun Tekin - Dishy/Harun Tekin kendiyle yüzleşiyor Daha güzel bir soz olabilir mi? Harun Tekin işte.Harika |
||
|
||
ee okumuş ve düşünmeyi gerçekten insanlar bunlar ayrıca cesareti de ruhlarında barındırdıkları için bu sözler ortaya çıkıyor keşke bu ülke için birçok kişi bunu yapabilseydi ya da fırsat verilseydi
|
||
|
||
| Harun abimiz zaten bboğaziçi üniveristesi felsefe bölümünün en başarılı öğrencisiydi.Bu sözleri söyleyebilmesi normal | ||
|
||
gerçekten çoğu sitede harun abimizle ilgili çok güzel sözler yazıyor..çok kültürlü ve saygılı olduğunu yazıyorlar..bence de çok doğru zaten felsefe mezunu olanlar çok güzel konuşurlar bir de boğaziçi olunca siz düşünün ne kadar güzel konuştuğunu..![]() |
||
|
||
| 2008 powertürk müzik ödüllerinde mor ve ötesinin konuşması.... KEREM KABADAYI::"biz biraz can sıkıcı bir grubuz. kendimizi ifade etme hakkımıza ve bütün fırsatlara çok değer veriyoruz. öncelikle tüm dinleyicilerimize teşekkür ederiz. ardından 5 yıldan daha da uzun bir süredir hep beraber bu ülkede barış, özgürlük, demokrasi ve emekten yana mücadele verdiğimiz tüm örgütlü/örgütsüz insanlara teşekkür ediyoruz. en son olarak da eurovision la ilgili bir şey söylemek lazım belki. bizler gibi insanların karşısına çıkıp da "akıllı olun akıllı!" diye dayılananlara karşı çıkacak olan en az bir deli bu ülkenin her mahallesinde hala yaşıyor." HARUN TEKİN: Ufak bi eklemede ben yapmak istiyorum bu ülkede bisürü şeyi kaybetmiş gibi hissediyo olabiliriz kendimizi ama hala aklımızıda delilğimizide neşemizide kaybetmedik kaybetmediğimize inanaıyoruz sizde inanın hepinize iyi akşamlar... |
||
|
||
| 2008 powertürk müzik ödüllerinde mor ve ötesinin konuşması.... HARUN TEKİN: Ufak bi eklemede ben yapmak istiyorum bu ülkede bisürü şeyi kaybetmiş gibi hissediyo olabiliriz kendimizi ama hala aklımızıda delilğimizide neşemizide kaybetmedik kaybetmediğimize inanaıyoruz sizde inanın hepinize iyi akşamlar... ben bu konuşmanın burasında alkışlamıştım harunu.Televizyonun dibine girip 'işte bu 'demiştim.Harikaydı.Hele harun'ufak bir eklemede ben yapmak istiyorum'dedi yaa...bittim. |
||
|
||
| * "biz artık bir arabanın dört lastiği gibi olduk." Burak Güven'in bu sözüne bayıldım.Ne kadar güzel tanımlamış kendilerini. |
||
|
||
| birde şöyle bir röpörtaj alıntısı var bende çok güldüğüm bir röpörtajınızda keremle kavga ettiğimde sevgilimle kavga etmiş gibi hissediyorum demişsiniz H.T:artık sevgilimle değil karımla kavga etmiş gibi hissediyorum! K.K: yok ...sevgili değiliz H.T: o röpörtajın üzerine 8 sene ekle sende düşün!!! çok komik ya.
|
||
|
||
| sunucu:sizce mutluluğun formülü nedir? harun tekin:ya biz beraber bi yerde dinlemiştik hatırlıyomusunuz çocuklar yaa.bi şarkıya atıfta bulunuyordu hani.hatırladınız mı? burak güven:yok abi,neydi ki hatırlayamadık.. harun tekin:mutluluğun formülü çok açık..bir sen,bir ben (kafasını sallayarak:) henüz çocuk düşünmüyoruz ankaralı namık ın dı dimi bu abi ![]() burda sunucu dahil kısa süreli bi kopma yaşanmıştı. ogün o röportajda burak konuştukça harun un ona sataşması "konuşma leynnn:D" falan demesi süperdi yaa..çok gülmüştümm o hallerine
|
||
|
||
| * "mor ve ötesi,Türkiye'deki birçok çirkinliğin antitezi..." bu konuda çok haklısın harun
|
||
|
||
şöyle bi röportaj vardı:soruyolar haruna "dünya yalan söylüyorum başamrısını neye bağlıyosunuz"diye hamrunun cevabı: "sağlam kazığa bağlıyorum"
|
||
|
||
Alıntı "herşeyi birden yapmaya çalışırsanız hiçbir şey yapamazsınız.." HARUN TEKİN Alıntı birde şöyle bir röpörtaj alıntısı var bende çok güldüğüm Bu söz 2006 ylı Büyük Düşler albümü sonrası Bleu Jean dergisi röpörtajından alıntı cidden çok yaratıcı bir cevap çünkü o tür saçama bir soruya ancak öyle cevap verilebilir zaten bir röpörtajınızda keremle kavga ettiğimde sevgilimle kavga etmiş gibi hissediyorum demişsiniz H.T:artık sevgilimle değil karımla kavga etmiş gibi hissediyorum! K.K: yok ...sevgili değiliz H.T: o röpörtajın üzerine 8 sene ekle sende düşün!!! ![]() |
||