|
||
arkadaşlar giderseniz burda uzuuun uzuuuuun yazarsınız umarım zira Antakya'ya gelecek gibi görünmüyorlar
|
||
|
||
bizi fotoğrafsız bırakmayın tamam mı??
|
||
|
||
| off bende gitmek istiyorum ama neyse bol bol fotoğraf çekin olur mu_?? | ||
|
||
Sakarya ya her zaman gelmediklerine göre çok iyi bir fırsat orda olmak isterdim yani konser için
|
||
|
||
Sakarya ya her zaman gelmediklerine göre çok iyi bir fırsat yaa bir uçağa atlayıp gitsekmi benimde aklımdan geçiyor Sakarya ya sırf konser için gitmek.. orda olmak isterdim yani konser için ama bize bol bol fotoğraf getireceklerine söz verirlerse gitmeyeceğim..
|
||
|
||
Sakarya ya her zaman gelmediklerine göre çok iyi bir fırsat yaa bir uçağa atlayıp gitsekmi benimde aklımdan geçiyor Sakarya ya sırf konser için gitmek.. orda olmak isterdim yani konser için ama bize bol bol fotoğraf getireceklerine söz verirlerse gitmeyeceğim.. ![]() annemlere bir sürü laf anlat ![]() ama evet fotoğraf olursa baya iyi olur o kadar gidiyorlar çeksinler işte
|
||
|
||
izmirdekilerle yetinin bee. sakarya'daki fanlar için çok sevindim açıkçası... her zaman gelmiyor ve iyi eğlenceler dilerim gideceklere...
|
||
|
||
Asla yetinemeyiz buraya da az geliyorlar ama.. fotoğraf getirirlerse belki yetinebiliriz..
|
||
|
||
bencede bol bol fotoğraf koyun ama bu seferde fotoğrafları görünce ben niye yoktum derim
|
||
|
||
inşallah ankaraya da gelirler ya
|
||
|
||
inşallah ankaraya da gelirler ya ben artık beklemiyorum ankaraya gelecekler diye çünkü GELMİYOLAR ![]()
|
||
|
||
Bol bol fotoğraf bekliyoruz ...........
|
||
|
||
Arkadaslar,sakarya konserine fandan kimler gidecek???Öğrene bilirmiyim???
|
||
|
||
| Ben geliyorumm gulush cum. Ama ben fotoğraf çekilicemm bol bol zaten sakarya dayım :A .Süper bir akşam olucak Ama biletler nereden alıncak bilen varsa söylesin |
||
|
||
Ben de bu konserde olmayi coook isterdim de. ama bu hic mumkun degil,cunki ben cook uzakda yasiyorum ,MVO-yu hic bir zaman canli olarak gormedim :'(onlarla yakindan tanismak isterdim. :'(sadece konsere gidecek arkadaslardan ricam bu ki,benim de selamlarimi ve sevgilerimi MVO-ye iletsinler.
|
||