|
||
Bu konsere gitmeyi o kadar çok isterdim ki!Hatta Harun yalandan da olsa çok nazikçe beni çağırdı bu konsere "bekliyorum" dedi.Ama bir konser için Sakarya'ya gitme ihtimalimi yüzde olarak söyleyemem bile Neyse ki bu üzüntüyü o gün gideceğim SAKİN konseri telafi edecek.Gideceklere iyi eğlenceler diliyorum.Dilemeye gerek yok zaten eğlenmemek mümkün mü : )
|
||
|
||
ya napsak gitsek mi izmir şubesi olarak ![]() süper de olur ya
|
||
|
||
Bende gidicem. Kesin demiyorum ama gidicem biletler nerden alınıyor. bilelimde alalım şimdiden
|
||
|
||
benim arkadaşım aldı bileti en önden
|
||
|
||
| bende aldım biiletleri Orda karşılaşırız belki buluşalım kapıda |
||
|
||
arkadaşlar biraz konunun dışında olucak ama bende bir tane fazlalık bilet var boşa gitmesin (para da içinde) en önlerden almak isteyenle kapıda buluşup değiş tokuş yaparız en önlerden şimdiye bitmiştir
|
||
|
||
bilet satılmıştır
|
||
|
||
| Konsere bi' gün kala haberdar olmak gibisi yok, hemen soyunsam iyi olacak! Aceleye gelen işleri severim, unutmazsam oralarda olacağım... Sapanca'da bi' açık hava tiyatrosu olduğunu bilmiyordum, onu da öğrendiğim iyi oldu... Edit: Kuzenim evleniyo lannnn yazık kızcağaza..! Ben yokmuşum bu işte.. |
||
|
||
| kesinlikle foto ekleyin ben salonu pek beğenmedim daha önce orda konsere gittim yani önlerde olmayınca sahne nokta gibi | ||
|
||
| bol bol fotoğraf ve video bekliyoruz.. | ||
|
||
bol bol fotoğraf ve video bekliyoruz.. Evett bol bol fotoğraf bol bol anılar bekliyoruz . Ah ah şimdi konserde coşuyorlar
|
||
|
||
bol bol fotoğraf ve video bekliyoruz.. Evett bol bol fotoğraf bol bol anılar bekliyoruz . Ah ah şimdi konserde coşuyorlar ![]()
|
||
|
||
elim ayağıma dolaştı birden..ay çok güzel fotoğraflar bizi bekliyor
|
||
|
||
elim ayağıma dolaştı birden..ay çok güzel fotoğraflar bizi bekliyor ben bugünün 26 temmuz olduğunu falan unuttum.vay be o gün bugünmüş. ![]() merakla bekliyoruz.
|
||
|
||
acaba konser ne zaman biter ya fotoları bekliyorum büyük bir heyecanlaaa
|
||