|
||
| keşke... | ||
|
||
| İnsanlar zamanla masumluğunu yitirir. Çünkü hayat insanlara zamanla ne kadar iyilik getirirse o kadar kötülük getiriyor. Sorumluluklar arttıkça.. | ||
|
||
| sezen aksu'nun süper bir sarkısı var.."masum degiliz,hic birimiz" diye..her neyse, insanlar kücükken hep der ; "hemen büyümek istiyorum,hemen.."tabi bu hemen olacak bir is degildir..oysa cocukken hic bir sorumlulugu yoktur... ardan 5 yıl gecer..okula baslar..bir bes yıl daha..lise..bir bes yıl daha..üniversite deken, evlenir,ve onunda bir cocugu olur..bir ise atılır...kendi islerini yapmaya baslar.. cocugu büyür,okula baslar,bu arada hala kendisi islerini yapmakla mesguldur.. emekli olur..cocugu üniversitleri bitirmistir bile..aslında baba/anne olmak güzeldir ama, cocuk olmaak herseyden güzel oldugunu torunu olnca anlar,anne yada baba.. iste o zaman "keske" ler hic yaramaz... cocukluk 18 yasına kadardır dogru.ama bunu 18 degil de en güzeli 180 yıl gibi doya doya yasamaktır..16 yasındaıym..ve diyorum ki 100 yasımı bitirdim..
|
||
|
||
| bence gençler yani daha yeni yeni genç olmuş gençler (tuhaf oldu ama neyse konumuz felsefe) kendilerini büyük zannederler ben de öyleyim bazen büyük olmak isteriiz bazen de küçük işimize nasıl geliyorsa öyle ama çok masum olmak için küçük olmak isterdimm kendimi o kadar da masum değilmiş gibi hissetmiyorum bu arada ben hala küçüüğümm yaş 17 | ||
|
||
bence gençler yani daha yeni yeni genç olmuş gençler (tuhaf oldu ama neyse konumuz felsefe) kendilerini büyük zannederler ben de öyleyim bazen büyük olmak isteriiz bazen de küçük işimize nasıl geliyorsa öyle ama çok masum olmak için küçük olmak isterdimm kendimi o kadar da masum değilmiş gibi hissetmiyorum bu arada ben hala küçüüğümm yaş 17 o zaman ben çok küçüğüm 13 yaşındayım bence gülebilen herkes masumdur ama yapmacıktan gülen değil gerçekten gülebilen o zaman ben tamamen masumum şimdi de sırıtıyorum bak
|
||
|
||
sezen aksu'nun süper bir sarkısı var.."masum degiliz,hic birimiz" evet haykonun da "hangimiz masumuz?" diye bir şarkısı var
|
||
|
||
keşke...
|
||
|
||
sezen aksu'nun süper bir sarkısı var.."masum degiliz,hic birimiz" evet haykonun da "hangimiz masumuz?" diye bir şarkısı var ![]() Evet hayko diyor;''hangimiz masumuz'' sago da diyor;''biz pisiz''
|
||
|
||
| biz büyüdük ve kirlendi dünya!!! | ||
|
||
biz büyüdük ve kirlendi dünya!!!
|
||
|
||
| Katılıyorum.Biz büyüdük ve kirlendi dünya...Bundan daha güzel bir şey diyemeyeceğim heralde... | ||
|
||
sadece uyurken masumuz sanırım
|
||
|
||
| eser sahibinide yazsaydınız keşke teşekkürler paylaşım için... | ||
|
||
sadece uyurken masumuz sanırım uyurken bile masum değiliz belkide ![]()
|
||