|
||
| Doğru bildiklerimi kendim için yapacağım. Maske takmadığım için mutluyum. maske takmadan üstüme gelmek zor muydu??? :Dnerden aklıma geldi ya?
|
||
|
||
| çok güzel bi yazıı ama şimdi düşüncelerim birbirine girdiii kafam karıştı ya gençler mi doğrusunu bilir yaşllılar mıı neyse genç kalmak en güzeliii galibaa | ||
|
||
ben hep gülerim zaten ama her sene yaşlanıyorum ( sanırım henüz büyüyorum ama) çok güldüğüm için bana deli diyor arkadaşlarım ama ben küçük şeylerden memnun oluyorum ve gülmeyi seviyorum
|
||
|
||
ben hep gülerim zaten ama her sene yaşlanıyorum ( sanırım henüz büyüyorum ama) çok güldüğüm için bana deli diyor arkadaşlarım ama ben küçük şeylerden memnun oluyorum ve gülmeyi seviyorum ![]() valla ben de hep gülerim ama çok güldüğüm için okuldaki insanların da nefretini kazanmışımdır
|
||
|
||
Doğru bildiklerimi kendim için yapacağım. Maske takmadığım için mutluyum.
maske takmadan üstüme gelmek zor muydu??? :Dnerden aklıma geldi ya? ![]() |
||
|
||
| Çoğunu ezberleyip hayatımda uygularım yanlışlarım varmış | ||
|
||
l Herkes benimle ilgileniyor. Seviliyorum. l Doğru bildiklerimi kendim için yapacağım. Maske takmadığım için mutluyum. bunlar benim için tam. güzel paylaşımmış.
|
||
|
||
ne kadar klişe artk bunlar
|
||
|
||
| paylasım için teşekkürler... Hayatı seviyorum belkide bu beni çok mutlu ediyor çevreme karsı hep pozitif düşünüyorum bu beni yumurcak yapıyor... | ||
|
||
| yaşlandıran düşünce:ben yaşlıyım gençleştiren düşünce:ben gencim..yaşım 70 olsa da:D |
||