mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Psikoloji

Konu: Ellerin duruşu kişiliği yansıtıyor!

Sayfa: [ 1 ]

hermione_emma 13.06.2008 17:10:28
Karşınızdaki kişinin aklından neler geçirdiğini, nasıl biri olduğunu merak ediyorsanız, ellerinin duruşunu ve hareketlerini gözlemleyin. Ellerine bakarak onun kişiliği hakkında önceden fikir edinebilirsiniz.

Açık Eller
Karşınızdaki insanın elleri açık duruyorsa yani avuçları gözüküyorsa, onun olduğu gibi görünmekten hoşlanan, pek birşey gizlemeyen, sır saklamasını da bilmeyen biri olduğunu söyleyebiliriz. Bu insan ayrıca cömert sayılabilir. Hele avucu gözüken ellerin parmakları da açıksa yani parmaklar arasında açıklık varsa bu insan son derece cömert olacaktır.

Kapalı Eller
Otururken avuçları gözükmeyen, yani yumruk yapılmış ellerin sahibinin her şeyi gizlemeye meraklı, duygu ve düşüncelerini kendisine saklayan, gizlilik içinde hareket etmeyi seven, paraya da büyük önem veren birisi olduğunu söyleyebiliriz. Bu insandan para almak hemen hemen olanaksızdır.

Yarı Açık Eller
Yarı açık veya yarı kapalı eller daima en iyi sayılanlardır. Bu elde parmaklar hafifçe içeriye doğru bükülmüştür, fakat parmaklar avucu kapatmamaktadır. Yani avuçlar gözükmemektedir. Bu elin sahibi gerektiğinde sır saklayabilen, akılcı duygularla kafa arasında denge kurabilen, parayı da uygun şekilde harcayabilen biri olabilir. Kendisi ne cimridir ne de yeterince cömerttir.

Cansız Eller
Bazen ellerin adeta sarktıklaını görürsünüz. Ellerin sahibi onları unutmuş gibi davranmaktadır. Bu tip elleri gördüğünüzde sahibinin dalgın, iyi düşünmeyen, kendi başına karar veremeyen, iradeden yoksun biri olduğunu söyleyebilirsiniz.

Canlı Eller
Eller sakin duruyor fakat her an harekete geçecek gibi görünüyorsa; yani parmaklarda, avuçta bir gerginlik varsa iyi sayılır. Bu ellerin sahibi akılcı, kararlı, yaşamı seven, zekasından kolaylıkla yararlanabilen biri olabilir. Fakat ortada hiç neden yokken sıkılmışsa, yani yumruk halini almışsa karşısında son derece kararlı, bildiğinden şaşmayacak biri var demektir.

Ellerin Yeri
İncelemekte olduğunuz kişi ellerini nereye koyacağını bilememektedir. Bu elin sahibi çekingen, içine kapanık, toplum ilişkilerinde pek başarılı olamayan, çabuk tepki gösteren, kendine pek de güvenmeyen biri olabilir.

Bazı insanlar yürürken ellerini önde kavuştururlar. Bu tipler duygulara kapılmayı istemeyen, sakin, kendinden emin kimseler olabilirler.

Yürürken ellerini arkaya kenetleyenler, kendine güvenen, daima haklı olduğuna inanan ve bazen de üstün olduklarını sanan kimselerdir.

Yine bazı tipler bir kolu dirsekten kıvırıp vücuda dayarlarken diğerini de yanda sallarlar. Bu insanların kendilerine güvendiklerini ve başkalarını da yönetmeye hevesli olduklarını bilmelisiniz.

Yürürken elleri açık ve kolları hızla sallanan kimseler genellikle iyi niyetlidirler. Onlar hareket halinde olmayı isterler

Gkce~ea 13.06.2008 17:12:28
Yürürken ellerini arkaya kenetleyenler, kendine güvenen, daima haklı olduğuna inanan ve bazen de üstün olduklarını sanan kimselerdir.

bu doğru kesinlikle
böyle yürüyen birini gördüm
gerçekten de üstün olduğunu sanıyor  Grin

yumurta 13.06.2008 17:14:35
hiçbiri ben normal bir insan gibiyim  Grin şaka şaka
aslında ben genel olarak üstümde cepli bir şey varsa elimi cebime sokar yürürüm onun haricinde genel olarak tek başıma değil birileri yanımda yürüdüğüm için yanımdakinin koluna girerim eğer boştaysam elimi ve kolumu hafif sallarım
ama elim açık mı olur kapalı mı olur yoksa yarı açık mı olur otururken bilmiyorum hiç fark etmedim  Grin

anarsist 13.06.2008 17:18:32
Cansız Eller
Bazen ellerin adeta sarktıklaını görürsünüz. Ellerin sahibi onları unutmuş gibi davranmaktadır. Bu tip elleri gördüğünüzde sahibinin dalgın, iyi düşünmeyen, kendi başına karar veremeyen, iradeden yoksun biri olduğunu söyleyebilirsiniz.

ben bunu tanıyorum galiba ama yalnız elleri değil,kendi de sarkıyor her gördüğüne Tongue

r0ckLale 13.06.2008 17:24:14
Yarı Açık Eller
Yarı açık veya yarı kapalı eller daima en iyi sayılanlardır. Bu elde parmaklar hafifçe içeriye doğru bükülmüştür, fakat parmaklar avucu kapatmamaktadır. Yani avuçlar gözükmemektedir. Bu elin sahibi gerektiğinde sır saklayabilen, akılcı duygularla kafa arasında denge kurabilen, parayı da uygun şekilde harcayabilen biri olabilir. Kendisi ne cimridir ne de yeterince cömerttir.

Yine bazı tipler bir kolu dirsekten kıvırıp vücuda dayarlarken diğerini de yanda sallarlar. Bu insanların kendilerine güvendiklerini ve başkalarını da yönetmeye hevesli olduklarını bilmelisiniz.

Yürürken elleri açık ve kolları hızla sallanan kimseler genellikle iyi niyetlidirler. Onlar hareket halinde olmayı isterler

bunlarin hepsi beni anlatiyor Smiley Grin

Cansiz ellerde tam kankami anlatiyor..
dogrudur hepsi sanirim.. tesekkür ederim dikkat edecegim Tongue Grin

meleğim 14.06.2008 13:06:52
işte HARUKA

Harun'dan bahsediyor olmalı...

+++KoRn+++ 14.06.2008 13:12:26
Yarı Açık Eller

mış mış mış..  Grin

smyy 14.06.2008 20:12:56
evet.bunu bende gazetede okudum.gerçekten çok ilginç ama düşüünce mantıklı Wink

tina 27.07.2008 14:26:15
Canlı Eller
Eller sakin duruyor fakat her an harekete geçecek gibi görünüyorsa; yani parmaklarda, avuçta bir gerginlik varsa iyi sayılır. Bu ellerin sahibi akılcı, kararlı, yaşamı seven, zekasından kolaylıkla yararlanabilen biri olabilir. Fakat ortada hiç neden yokken sıkılmışsa, yani yumruk halini almışsa karşısında son derece kararlı, bildiğinden şaşmayacak biri var demektir.

benim ellerim böyle duruyoo

yumurta 27.07.2008 14:29:26
tamam buldum gördüm ellerim yarı açık oluyormuş  Grin

Yarı Açık Eller

cimri kısmı yalan!!!!!

ece77 27.07.2008 14:46:53
Yarı Açık Eller

işte ben buyum Tongue Grin

neslihannn 27.07.2008 14:47:23
Yarı Açık Eller

Cheesy resmen ben işte.

Canlı Eller
Eller sakin duruyor fakat her an harekete geçecek gibi görünüyorsa; yani parmaklarda, avuçta bir gerginlik varsa iyi sayılır. Bu ellerin sahibi akılcı, kararlı, yaşamı seven, zekasından kolaylıkla yararlanabilen biri olabilir.

bu da uyuyor bana bu kadarıyla  Grin

ayıp_olmaz_mı 28.07.2008 14:20:13
Kapalı Eller
Otururken avuçları gözükmeyen, yani yumruk yapılmış ellerin sahibinin her şeyi gizlemeye meraklı, duygu ve düşüncelerini kendisine saklayan, gizlilik içinde hareket etmeyi seven, paraya da büyük önem veren birisi olduğunu söyleyebiliriz. Bu insandan para almak hemen hemen olanaksızdır.

benle uzaktan yakından alakası bile yok  Tongue

mer ve ötesi 10.08.2008 11:05:49
Yarı Açık Eller

crocus 10.08.2008 14:24:50
Yarı Açık Eller
vayyy beğendim Grin

Sayfa: [ 1 ]