|
||
| BENCE ORHAN VELİ KANIK | ||
|
||
Orhan Veli KANIK
|
||
|
||
| Can Yücel, Yılmaz Odabaşı, Nazım Hikmet, Edip Cansever... | ||
|
||
| Atilla İlhan - Üçüncü şahsın şiiri ( okumanızı ısrarla tavsiye ederim) Atilla İlhan - Ben sana mecburum Orhan Veli Kanık - İstanbul'u düşünüyorum Orhan Veli Kanık - Birdenbire Orhan Veli Kanık - Cımbızlı şiir Nazım Hikmet - Bir Ayrılış hikayesi |
||
|
||
| Mehmet Akif ERSOY milli marşımızı ona borçluyuz... |
||
|
||
| attilla ilhan nazım hikmet |
||
|
||
| Aziz Nesin, Nazım Hikmet... | ||
|
||
| kesinlikle nazım hikmet ama nedense hala derslerde tanıtmıyorlar bizee yassakmışş | ||
|
||
Atilla İlhan - Üçüncü şahsın şiiri ( okumanızı ısrarla tavsiye ederim) Nazım hikmet'in ki okadar değil ama diğerlerine katılıyorum Atilla İlhan - Ben sana mecburum Orhan Veli Kanık - İstanbul'u düşünüyorum Orhan Veli Kanık - Birdenbire Orhan Veli Kanık - Cımbızlı şiir Nazım Hikmet - Bir Ayrılış hikayesi
|
||
|
||
| Nazım Hikmet | ||
|
||
mehmet akif ersoy
|
||
|
||
Nazım Hikmet Kesinlikle Nazım Usta.Bir değil, beş değil, Milyonlarsın malesef, Koyun gibisin kardeşim, Gocuklu celep kaldrınca sopasını, Sürüye katılıverirsin hemen. ve Atatürk için yazdığı Sarışın bir kurda benziyordu Ve mavi gözleri çakmak çakmaktı Yürüdü uçurumun kenarına kadar Eğilip durdu Bıraksalar İnce uzun bacakları üstünde yaylanarak ve karanlıkta akan bir yıldız gibi akarak Kocatepeden Afyon Ovasına atlayacaktı. Bu sözlere ne denir sen çok yaşa Nazım Usta... |
||
|
||
| Orhan Veli Kanık & Nazım Hikmet | ||
|
||
| Hepsi çok çok iyi tabii ki.. Nazım Hikmet dedim ben.. |
||
|
||
kesinlikle nazım hikmet ama nedense hala derslerde tanıtmıyorlar bizee yassakmışş hayır ya öyle birşey yok...bizim bu yılki edebiyat kitabında bir şiiri vardı,konu kapsamındaydı.geçen yılki kitaplarda da vardı çok iyi hatırlıyorum...hatta hasret şiirini ilk ordan okumuştum... |
||