|
||
bana denk gelse mvö sinden yarışırdım
|
||
|
||
bana denk gelse mvö sinden yarışırdım hehe birine denk gelmişti mor ve ötesi nden istedi burak abiyi bilemedi ilk albümün adını bilemedi daha vardı ama soruları su anda aklımda değil he birde bülent ortaçgil i bilemedi onla ilgiliydi sorular unutmadım daha... ![]()
|
||
|
||
bana denk gelse mvö sinden yarışırdım hehe birine denk gelmişti mor ve ötesi nden istedi burak abiyi bilemedi ilk albümün adını bilemedi daha vardı ama soruları su anda aklımda değil he birde bülent ortaçgil i bilemedi onla ilgiliydi sorular unutmadım daha... ![]() ![]() evet ya bir de uzmanlık alanım Mor ve Ötesi dedi.ilk albümü,Burak abiyi falan bilemedi. bence çok eğlenceli geçiyor bu program.defne kıpır kıpır ve içten,güzel sunuyor.
|
||
|
||
| bana dek gelse EURO 2008 İLE SORU SORMALARINI İSTERİM | ||
|
||
Ben de morlardan sorulmasını isterdim ..........
|
||
|
||
aaa benim yarışmam çok seviyorum bu yarışmayı ..o morlu soruları bende izlemiştim bilememişti..Burak Güven'i sormuştu sanırsam.. ama sunucu bir gün bir kızdan feci laf yiyecek ama ne zaman bekliyorum
|
||
|
||
bana denk gelse mvö sinden yarışırdım aynen ![]() ..ayrıca çok güzel bir program bence..
|
||
|
||
bana da kornu sorsunlar mvöyü bir de tamamdır bir de galatasaray olabilir
|
||
|
||
Fena değil.Denk gelirse arada 15 dk bakarım.
|
||
|
||
daha önce de bi iş için lazım'ı sunuyordu başka bir sunucuyla defne.onu da severdim uzman avını da her izlediğimde ya bana niye denk gelmiyor diye kendimi yerdim.hatta her alışveriş merkezine gittiğimde etrafa bakınırım defne var mı?görsem atlıycam yarışıyım diye.bu aralar hiç denk gelmedim tvde demek salıymış.hatta ben 5 tane uzmanlık alanı bile belirlemiştim kendime ve burdan sesleniyorum 5 uzmanlık alanım hazır defne!8000 ytl'yi alacağım,inatlıyım,beni alın programa ya,iyi malzeme veririm
|
||
|
||
bana denk gelse mvö sinden yarışırdım hehe birine denk gelmişti mor ve ötesi nden istedi burak abiyi bilemedi ilk albümün adını bilemedi daha vardı ama soruları su anda aklımda değil he birde bülent ortaçgil i bilemedi onla ilgiliydi sorular unutmadım daha... ![]() ![]() neyse..çok eğlenceli bi program..defne de çok komik..içten..
|
||
|
||
| türkiye coğrafyasını uzmanlık alanı diye seçip bodrum'un muğla'ya bağlı olduğunu bilmiyorlar.bir de defne diyordu çok geniş kapsamlı oluyor hani sınırlandırın biraz falan laf da dinlemiyorlar katılanlar:) | ||
|
||
türkiye coğrafyasını uzmanlık alanı diye seçip bodrum'un muğla'ya bağlı olduğunu bilmiyorlar.bir de defne diyordu çok geniş kapsamlı oluyor hani sınırlandırın biraz falan laf da dinlemiyorlar katılanlar:) hehe one ki malayta ilimiz nerde sorusuna bir kız ege bölgesinde demişti gülmekten yere yattım o anda... ![]() |
||
|
||
| Ama bir çocuk katılmıştı bir keresinde harika zekiydi ya kızın tekine elenmişti sinir olmuştum kıoz seçti iznik bu seçti Monalisa...Sonra berabere kaldılar beraber oldukları için soru sordular sorunun cevabına kız yaklaşınca çocuk elendi:( Yani arada zejkiler de çıkıyor. | ||