mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Tv-Radyo

Konu: Uzman Avi

Sayfa: [ 1 ] 2

mvo_only4me 14.06.2008 23:07:57

tv8, medyadaki benzerlerinden çok farklı, son derece eğlenceli, yepyeni ve hiç denenmemiş bir komedi yarışma programını izleyicileriyle buluşturuyor: UZMAN AVI…

Ekranların başarılı sunucusu Defne Joy Foster’ın sunduğu, yapımcılığını TT1 Prodiksiyon\Alper Mestçi'nin üstlendiği Uzman Avı, Salı akşamı 20:40'ta tv8 ekranlarda.

Uzman Avı’nda kalabalık ortamlarda rastgele seçilen yarışmacıların bilgileri sınanıyor. Ancak bu klasik bir soru cevap yarışması değil… Seçilen yarışmacının uzmanlık alanı soruluyor ve sorular yarışmacının seçtiği konuya göre “o anda” oluşturuluyor. Soru departmanı 20 dakika içerisinde soruları üretip sunucuya iletiyor ve yarışmacı uzmanlık alanı ne ise o dalda yarışıyor.

İki yarışmacı kendi uzmanlık alanlarında birbirleriyle yarışıyor ve kendilerine sorulan 5 sorudan daha fazla soruyu bilen yarışmayı kazanıp para ödülünü katlayarak yarışmaya devam ediyor. Bu durumda uzmanlık alanı, “İbrahim Tatlıses” olan bir adam ile uzmanlık alanı “Bahçe İşleri” olan bir kadın karşı karşıya gelebiliyor ve ödül için yarışabiliyor. Doğal olarak da ortaya çok ilginç görüntüler çıkıyor.

Yarışmacılar seçilirken de sıradışı bir yöntem izleniyor. Kameramız bir yere sabitleniyor ve örneğin “Vapurdan inen beyaz saçlı erkek”, “Pasaja giren ilk köpekli kadın”, “Yere özellikle bıraktığımız cüzdanı ilk alan kişi” yarışmacı olabiliyor.

SUNAN : Defne Joy FOSTER
YÖNETMEN : Orçun TÜTEN

delinin delisi 23.06.2008 13:11:45
bana denk gelse mvö sinden yarışırdım Grin Grin Grin

bad_dream 23.06.2008 17:51:37
hehe birine denk gelmişti mor ve ötesi nden istedi burak abiyi bilemedi ilk albümün adını bilemedi daha vardı ama soruları su anda aklımda değil he birde bülent ortaçgil i bilemedi onla ilgiliydi sorular unutmadım daha... Cheesy

Birgül 23.06.2008 18:11:49
hehe birine denk gelmişti mor ve ötesi nden istedi burak abiyi bilemedi ilk albümün adını bilemedi daha vardı ama soruları su anda aklımda değil he birde bülent ortaçgil i bilemedi onla ilgiliydi sorular unutmadım daha... Cheesy

evet ya bir de uzmanlık alanım Mor ve Ötesi dedi.ilk albümü,Burak abiyi falan bilemedi.  Cheesy bence çok eğlenceli geçiyor bu program.defne kıpır kıpır ve içten,güzel sunuyor.  Smiley Wink

ozgurozdemir 24.06.2008 10:53:16
bana dek gelse EURO 2008 İLE SORU SORMALARINI İSTERİM

yazgülü gürer 24.06.2008 11:00:29
Ben de morlardan sorulmasını isterdim Cheesy Grin ..........

deborah 24.06.2008 11:08:19
aaa benim yarışmam çok seviyorum bu yarışmayı Grin..
o morlu soruları bende izlemiştim bilememişti..Burak Güven'i sormuştu sanırsam..

ama sunucu bir gün bir kızdan feci laf yiyecek ama ne zaman bekliyorum Grin

M£rv£-fMs-MvÖ 12.07.2008 22:42:02
aynen Wink..ayrıca çok güzel bir program bence..

+++KoRn+++ 12.07.2008 22:48:46
bana da kornu sorsunlar Grin mvöyü bir de Grin tamamdır Grin bir de galatasaray olabilir Grin

E.Ü 14.08.2008 19:28:12
Fena değil.Denk gelirse arada 15 dk bakarım. Cheesy

çorap 15.08.2008 00:45:04
daha önce de bi iş için lazım'ı sunuyordu başka bir sunucuyla defne.onu da severdim uzman avını da her izlediğimde ya bana niye denk gelmiyor diye kendimi yerdim.hatta her alışveriş merkezine gittiğimde etrafa bakınırım defne var mı?görsem atlıycam yarışıyım diye.bu aralar hiç denk gelmedim tvde demek salıymış.hatta ben 5 tane uzmanlık alanı bile belirlemiştim kendime ve burdan sesleniyorum 5 uzmanlık alanım hazır defne!8000 ytl'yi alacağım,inatlıyım,beni alın programa ya,iyi malzeme veririm Tongue Grin

tatlı_cadı 15.08.2008 11:18:59
inanmıyorum ya..bumuymuş uzmanlık alanı? Cheesy neyse..
çok eğlenceli bi program..defne de çok komik..içten.. Smiley

çorap 15.08.2008 22:56:30
türkiye coğrafyasını uzmanlık alanı diye seçip bodrum'un muğla'ya bağlı olduğunu bilmiyorlar.bir de defne diyordu çok geniş kapsamlı oluyor hani sınırlandırın biraz falan laf da dinlemiyorlar katılanlar:)

bad_dream 08.09.2008 16:02:06
türkiye coğrafyasını uzmanlık alanı diye seçip bodrum'un muğla'ya bağlı olduğunu bilmiyorlar.bir de defne diyordu çok geniş kapsamlı oluyor hani sınırlandırın biraz falan laf da dinlemiyorlar katılanlar:)
hehe one ki malayta ilimiz nerde sorusuna bir kız ege bölgesinde demişti gülmekten yere yattım o anda... Grin

halimiz duman 08.09.2008 16:06:02
Ama bir çocuk katılmıştı bir keresinde harika zekiydi ya kızın tekine elenmişti sinir olmuştum kıoz seçti iznik bu seçti  Monalisa...Sonra berabere kaldılar beraber oldukları için soru sordular sorunun cevabına kız yaklaşınca çocuk elendi:( Yani arada zejkiler de çıkıyor.

Sayfa: [ 1 ] 2