|
||
| albumde her sarkinin bir manzarasi bir tablosu var ne kadar bagdastirdiniz sarkilarla. nasil yorumlar yaptiniz herkes paylassin.. |
||
|
||
ben şu şirketteki yaratığı yorumliim bence o yaratık kötü olan şirket başkanlarını onları yönetenleri temsil edio yani öle görünüo çok iğrenç bişi çünkü heralde öledir
|
||
|
||
| evet o şirketteki neidügübelirsiz yaratiga katiliyrum gzunu para hırsı bürümüş patronlar olabilir |
||
|
||
ya da her işte parmagı olan ABD ilk aklıma gelen oydu
|
||
|
||
| ben en çok darbenin fotoğrafını beğendim...manidar... | ||
|
||
| ya ''durma oyle'' nin portresi?? | ||
|
||
| kordugum un resmi? ne dusunuyosunuz | ||
|
||
| bence ayıp olmaz mı nın çok güzel o bebekler çok güsel uydurmuşlar | ||
|
||
duvarın.. diğer cephelerinden içeri baktığımızda kimse görünmüyor.oyun bitmiş herkes dağılmış gibi.insana kendini yalnız hissettiren objeler görünüyor sadece...
|
||
|
||
| ayıp olmaz mı daki iki bebek beni benden aldı... özellikle hani gidip 1 milyonluk bir bebek kullanmaları.. hani barbie tarzı bir şey kullansalar bu masumluğu hissedemezdim.. | ||
|
||
| eşek kafasının altındaki sucuk çok güzel olmuş annemle bkıp bakıp güldük ama amaç tabiki güldürmek değil düşündürmekte olduğu için ayrı bir anlamı war | ||
|
||
bence küçük sevgilimdeki ANGST yazısı çok güsel
|
||
|
||
| Hem şarkıları dinleyip hem de kartonete bakınca gerçekten insan bir tuhaf oluyor. Özellikle sonu bellide ki belirsizlik ve boşluk çok can alıcı. | ||
|
||
| arkadaşlar biliyormusunuz bilmiyorum ama Büyük Düşlerin albüm kapagında 12 tane obje varmıs ve her obje birer sarkkıyı temsil ediyomus örnek olarak albüm kapagının üzerindeki kadın maketinin sirketin klibinde cıkmıs olmasını verebilirim... ben de yenı ogrendım | ||
|
||
| beni o tülden oda çok etkiliyor..çocuklar ve hayvanların tablosu.kördüğümün tablosu.hepsi inanılmaz..ve özellikle büyük bir incelik gibi partinin maskesi..şarkısı.....küçücük kutunun içinde büyük düşler yazıları.işkence aletinde can acısı.....ve angst.kırmızı ışıklar.....feci yapıyor insanı | ||