|
||
arkadaşlar biliyormusunuz bilmiyorum ama Büyük Düşlerin albüm kapagında 12 tane obje varmıs ve her obje birer sarkkıyı temsil ediyomus örnek olarak albüm kapagının üzerindeki kadın maketinin sirketin klibinde cıkmıs olmasını verebilirim... ben de yenı ogrendım bu konuda bayağı bilgi verdiler aslında, mesela her obje farklı sanatçılara yaptırılmış, her obje şarkıya özel vs.
|
||
|
||
| hepsi çok güzel sanat eserleri ama özellikle şu durma öyle nin cam kutu içindeki yatan çocuk heykeli bittim ona yaa.. | ||
|
||
hepsi çok güzel sanat eserleri ama özellikle şu durma öyle nin cam kutu içindeki yatan çocuk heykeli bittim ona yaa.. ben de en çok onu beğendim.ama hepsi çok güzel. |
||
|
||
beni o tülden oda çok etkiliyor..çocuklar ve hayvanların tablosu.kördüğümün tablosu.hepsi inanılmaz..ve özellikle büyük bir incelik gibi partinin maskesi..şarkısı.....küçücük kutunun içinde büyük düşler yazıları.işkence aletinde can acısı.....ve angst.kırmızı ışıklar.....feci yapıyor insanı EVET BENIM DE TUYLERIM DIKEN DIKEN OLUYOR...W harfini kullanmaktan vazgeçelim; Türkçeye özen göstermek lazım... |
||
|
||
| ben darbe'nin resmini seviyorum... Cop gibi, asılmış bir sucuk... "Asmayalım da besleyelim mi" sözüne daha uygun başka bir şey olamazdı... |
||
|
||
ben darbe'nin resmini seviyorum... Cop gibi, asılmış bir sucuk... bende ilk gördüğümde baya bir etkilenmiştim kördüğüm deki tablo süper zaten şirketteki tartışılmaz en son odtü şenliğinde izledim onları süperlerdi o maketide koymuşlar ve arkada slayt gösterisi vardı süperdi yani
"Asmayalım da besleyelim mi" sözüne daha uygun başka bir şey olamazdı... |
||
|
||
| yaa ben o resmi ilk gördüğümde korktum!!! yani önce kadın mı erkek mi ona karar vermeye çalıştım; sonra eline koluna bakıp "yok kızım boşuna düşünüyosun. manyak bi gay bu" dedim... bi de albüm de öyle bi yapılmış ki sözleri okurken habire gözün o resme kayıyo. Sayfaların yanında pis pis bakıyo sana. İlk dinlediğim ve sözlerine hep baktığım günler her şarkı bitiminde okkalı bi küfür sallıyodum resme-tabii içimden, annem bi duyarsa -
|
||
|
||
| bir şeyleri ifade ettikleri zaten belliydi şarkıların sıfatları olduğunu şimdi daha iyi anladım | ||
|
||
| bence ANGST yazısı süper herşeyi açıklıyor bana göre.. | ||
|
||
| benim en çok hoşuma giden 'saklama'nın yanındaki portre | ||
|
||
| darbe'nin resmi süper... parti'deki de hoş. o eşek kafası mıdır nedir, kulakları komiğime gidiyo ![]() aşırı topuklu ayakkabıların da bi işe yarayacağını görüş olduk
|
||
|
||
| bende bugun farkettim arka fona çok benzer bi renkte + işareti var bi anlam veremedim ben kesin vardır ama..... | ||
|
||
bende bugun farkettim arka fona çok benzer bi renkte + işareti var bi anlam veremedim ben kesin vardır ama..... aa o artı mı, ben de oyuncak uçaktır falan demiştim... ayıp olmaz mı'nın bebeklerinin üstünde duran beyaz nesneyi diyorsun di mi? hatta "sonu belli"nin sayfasına çok baktım bu duvarda da var mı diye ama bi tek albümün ön kapağında var...
|
||
|
||
bende bugun farkettim arka fona çok benzer bi renkte + işareti var bi anlam veremedim ben kesin vardır ama..... aa o artı mı, ben de oyuncak uçaktır falan demiştim... ayıp olmaz mı'nın bebeklerinin üstünde duran beyaz nesneyi diyorsun di mi? hatta "sonu belli"nin sayfasına çok baktım bu duvarda da var mı diye ama bi tek albümün ön kapağında var... |
||
|
||
| ben de kapağı incelerken gözüme takılmıştı. tabii "+" da olabilir, niyeyse bana uçak gibi geldi... | ||