|
||
ben de kapağı incelerken gözüme takılmıştı. tabii "+" da olabilir, niyeyse bana uçak gibi geldi... çok yaratıcı
|
||
|
||
ben de kapağı incelerken gözüme takılmıştı. tabii "+" da olabilir, niyeyse bana uçak gibi geldi... çok yaratıcıbenimle bir hafta beraber olsan hiçbişeyime şaşırmazsın ama depresyona girersin
|
||
|
||
arkadaşlar çok güzel benzetmeler yapmışsınız..
|
||
|
||
arkadaşlar çok güzel benzetmeler yapmışsınız.. yaa uçak o işte bana ne ![]()
|
||
|
||
arkadaşlar çok güzel benzetmeler yapmışsınız.. yaa uçak o işte bana ne ![]() ![]() ![]() şu copu bile sucuğa benzetmişsiniz ben en çok ona güldüm zaten
|
||
|
||
arkadaşlar çok güzel benzetmeler yapmışsınız.. yaa uçak o işte bana ne ![]() ![]() ![]() şu copu bile sucuğa benzetmişsiniz ben en çok ona güldüm zaten ![]() ![]() o da sucuk yaa bana ne ![]() |
||
|
||
arkadaşlar çok güzel benzetmeler yapmışsınız.. yaa uçak o işte bana ne ![]() ![]() ![]() şu copu bile sucuğa benzetmişsiniz ben en çok ona güldüm zaten ![]() [/quote ![]() o da sucuk yaa bana ne ![]() ![]() |
||
|
||
arkadaşlar çok güzel benzetmeler yapmışsınız.. yaa uçak o işte bana ne ![]() ![]() ![]() şu copu bile sucuğa benzetmişsiniz ben en çok ona güldüm zaten ![]() [/quote ![]() o da sucuk yaa bana ne ![]() ![]() yaa benim ona "sucuk" dememin bi nedeni var, dikkat edersen o resimde sucukların hazır hale getirildikten sonra fabrikalarda asıldıkları türden bi demire asılmış cop... ayrıca "asmayalım da besleyelim mi" sözüne tam uyuyor di mi... |
||
|
||
arkadaşlar çok güzel benzetmeler yapmışsınız.. yaa uçak o işte bana ne ![]() ![]() ![]() şu copu bile sucuğa benzetmişsiniz ben en çok ona güldüm zaten ![]() [/quote ![]() o da sucuk yaa bana ne ![]() ![]() yaa benim ona "sucuk" dememin bi nedeni var, dikkat edersen o resimde sucukların hazır hale getirildikten sonra fabrikalarda asıldıkları türden bi demire asılmış cop... ayrıca "asmayalım da besleyelim mi" sözüne tam uyuyor di mi... ![]() |
||
|
||
eh düşününce bana da komik geldi
|
||
|
||
sanırım dediğiniz resimler yalnız cd de var,ve ben o yüzden hangi resmin hangi şarkıya ait olduğunu bilmiyorummm ![]() bilenleriniz bilgilendirirse sevinicem
|
||
|
||
sanırım dediğiniz resimler yalnız cd de var,ve ben o yüzden hangi resmin hangi şarkıya ait olduğunu bilmiyorummm ![]() bilenleriniz bilgilendirirse sevinicem ![]() ben bilgilendreyim seni... bahsettiğimiz albüm herjhalde anladığın üzere büyük düşler. albüm kapağında da sevgili 4 grup üyesiyle çeşit çeşit 12 obje var. eğer albümü aldıysan şarkı sözlerini kitap gibi yazmışlar, onu görmüşsündür. her sayfada şarkı sözlerinin yanısıra bir de sözlerle bağlantılı resimler var. işte biz o obje resimlerinden bahsediyoruz. umarım açıklayabilmişimdir. |
||
|
||
öncelikle bilgilendirdiğin için çok teşekkür ediyorum arkadaşım ![]() ama ben cd yi diilde kasedi aldığım için o şarkıların yanında o resimleri de malesef görmedim(yani anlıycağın,resimler yalnızca cd de var)yanlış değildir umarım,yani ben albümde yalnızca kapakta mvö nün o objelerin yanında bütün olarak bi resmini görebildim..yani şimdi cd yi mi almam gerekiyo die kara kara düşünüyorum..
|
||
|
||
bende bugun farkettim arka fona çok benzer bi renkte + işareti var bi anlam veremedim ben kesin vardır ama..... galiba oradaki + işareti hani kuklaları oynatmak için iplerin birbirine kesiştiği yerde + şeklinde yapılmış bir şey vardır. bahsettiğiniz işaret o sanırım.
|
||
|
||
bende bugun farkettim arka fona çok benzer bi renkte + işareti var bi anlam veremedim ben kesin vardır ama..... galiba oradaki + işareti hani kuklaları oynatmak için iplerin birbirine kesiştiği yerde + şeklinde yapılmış bir şey vardır. bahsettiğiniz işaret o sanırım.![]() acaba ordaki bebekleri oynatmak için midir? eve gidince bir bakayım albüme... kaseti alan arkadaşım, bir şey değil gerçekten de al CD'yi. resimler pek bi hoş. |
||