|
||
| bu objelerin olması büyük düşlerin en beğendiğim yönü | ||
|
||
| evet harunda zaten bunu söylemişti gerçekten anlamlı | ||
|
||
| Grubun her yaptığı iş ve kendi söyledikleri gibi de "ince eleyip sık dokuyarak" içine birçok anlam yüklenmiş, yine farklılıklarını gösterdikleri bir nokta olmuş.. çok iyi düşünülmüş, düşünüldüğü kadar da iyi yapılmış objeler.. favorim saklama'nın tablosu..
|
||
|
||
güzel ayarlama
|
||
|
||
| condeleza rice ın bir bacağının dünya ticaret merkezi kulesinin ters halinden olması da ayrı bir anlam taşıyor.bir çok şeyi daha çözemedim mesela askılıktaki obje yi.bilen varsa söylesin
|
||
|
||
| parti'yi seviyorum ben en çok | ||
|
||
| ya benim gözler bozuk birazda duvardaki tablolardan anlam çıkaramadım... :/ | ||
|
||
| aslında beni en çok etkileyen obje : hemen sağ alt kısımda duvarda aSILI ŞEKİLDE DURAN KIZ KUKLASI .....Kendi karar veremeyen ve yönetilen bir kızı hatırlatıyor bana..
|
||
|
||
Bir çok şey düşünülebilir aslında..Birçok şey var orda çünkü. Oyuncak bebekler, tablolar, yukarıda durup aşağı Kerem abiye doğru bakan değişik adını şimdi bilemeyeceğim bir mahluk..Bir de Kerem K.nın ayaklarının altında birşey var. Uyuyan bir çocuk gibi sanki..
|
||
|
||
ben şu şirketteki yaratığı yorumliim bence o yaratık kötü olan şirket başkanlarını onları yönetenleri temsil edio yani öle görünüo çok iğrenç bişi çünkü heralde öledir bende bu yoruma katılıyorum öyle bencede ![]() |
||
|
||
| çocuklar ve hayvanlar'ınkini beğendim ben. böyle ilk bakışta bana çok masum gibi bir şey göründü bana. böyle kedi,ayı,çocuklar filan... | ||
|
||
| arkadaşlar bu albümün içeriğini resimlerle internette bulabilir miyim ayrıca bu albümlerin gösterilen içeriğine ne ad veriliyordu bilen var mı?? | ||
|
||
albüm kitapçığı yada kartoneti. aslında tam olarak ne demek istediğini anlamadım ama ![]() ayrıca o objelere www.morveotesi.com'da bakabilirsin. hani en üstte ikide bir değişen banner gibi birşey var. orda görülüyor hepsi
|
||
|
||
albüm kitapçığı yada kartoneti. aslında tam olarak ne demek istediğini anlamadım ama ![]() ayrıca o objelere www.morveotesi.com'da bakabilirsin. hani en üstte ikide bir değişen banner gibi birşey var. orda görülüyor hepsi ![]() ya yok bu albüm deki işte şarkı sözleri teşekkür bölümü ve ne bilim daha ayrıntılı bilgi veren albüm içeriğine bi adı var ben bi ara bulmuştum internetten ama adını bi getirebilsem... |
||
|
||
arkadaşlar bide www.morveötesi.com daki bannerda gösterilen objelerin hangi parçalara ait olduğunu bilmiyorum onu bana açıklarsanız çok SEVİNİCEMMM
|
||