|
||
Eurovision’na katılan diğer ülkelerin sahne şovuna önem verdiğini gören TRT etkillieri Grup Hepsi'ye teklif götürdü. TRT, Mor ve Ötesi’nin 7’nci olduğu 53’üncü Eurovision Şarkı Yarışması’nın ardından hız kesmeden önümüzdeki yıl için hazırlıklara başladı. Vatan Gazetesi'nden Nur Gülmez Bel'in haberine göre yarışmaya katılan diğer ülkeler şarkıların yanı sıra şova da ağırlık verirken, Mor ve Ötesi’nin bu alanda geri planda kalması nedeniyle eleştirilen TRT, bu kez hem müzikal hem de sahne şovu açısından son dönemin en başarılı gruplarından biri olan Hepsi’ye yöneldi. 18-19 Mayıs tarihlerinde Rusya’da gerçekleşecek olan 54’üncü Eurovision Şarkı Yarışması için TRT, Hepsi grubuna teklif götürdü. Cemre, Eren, Yasemin, Gülçin’den oluşan grup üyeleri teklife henüz yanıt vermedi. Ancak yakın çevreleri Hepsi’nin teklife olumlu baktığını söylüyor. arkadaşlar neler düşündüğünüzü merak ettiğim için yeni bir link açıp ekledim ne denir... size kalmış burada vurgu yapmak istediğim yer eurovisindu! |
||
|
||
| bence katılmasınlar | ||
|
||
| teklifin reddedildiğide söyleniyor arkadaşlarama en başarılı grup kesinlikle hepsi grubu diil Yasemin bu konuyla ilgili "Bize Eurovision'dan teklif geldi ama son Eurovision'u izledikten sonra katılmama kararı aldık. Şarkılar değerini bulmuyor, haritaya göre oylama yapılıyor. Komşu ülkeler birbirlerine yüksek puanlar veriyor. Bu nedenlerle Eurovision'a çok sıcak bakmıyoruz" demiş... | ||
|
||
teklifin reddedildiğide söyleniyor arkadaşlarama en başarılı grup kesinlikle hepsi grubu diil Yasemin bu konuyla ilgili "Bize Eurovision'dan teklif geldi ama son Eurovision'u izledikten sonra katılmama kararı aldık. Şarkılar değerini bulmuyor, haritaya göre oylama yapılıyor. Komşu ülkeler birbirlerine yüksek puanlar veriyor. Bu nedenlerle Eurovision'a çok sıcak bakmıyoruz" demiş... inş. öyle bişiy vardır ya
|
||
|
||
| BİLMİYORUM NE KADAR YAKIŞIR HEPSİ GRUBUNA EUROVİSİONA ÇIKIP BİZİ SAVUNMAK BENCE BİRAZ DAHA KENDİLERİNİ GELİŞTİRMELİLER | ||
|
||
BİLMİYORUM NE KADAR YAKIŞIR HEPSİ GRUBUNA EUROVİSİONA ÇIKIP BİZİ SAVUNMAK BENCE BİRAZ DAHA KENDİLERİNİ GELİŞTİRMELİLER kesinlikle katılıyorum
|
||
|
||
| BEN ESKİDEN HEPSİ GRUBUNA DELİ OLURDUM AMA ŞİMDİ ANLIYORUM Kİ ÇOK ÇOCUKÇALAR VE ASLINDA PEK İYİ DEĞİLLER | ||
|
||
daha erken.daha erken.
|
||
|
||
| zaten kendileride söylemişler eurovisiona katılmak için bir anket yapsalar buna büyükler en azından 14 yaş ve üstü oy vermez demişler | ||
|
||
| erken değil çoooooooook erken | ||
|
||
erken değil çoooooooook erken aşırı erken
|
||
|
||
| burası mor ve ötesi'nin basında çıkan haberleri yada röportajlarının paylaşıldığı bölüm. ayrıca bu konuyu dünyadan haberler bölümünde baya bir tartışmıştık ve sonradan da kesin olmadığı için kilitlenip silinmişti.. bu yüzden bu başlıkta kilitlenmiştir. |
||