|
||
ne kadar çoooooook çilekeş-yetmiyor
|
||
|
||
fragile dreams by anathema doğru seçim olmuş
|
||
|
||
ismail yk= allah belanı versin ![]() evet yahu ![]() öfkeyi apaçık belli etmiş işte ![]() Budur....Tam da öfke ![]() aynen ya bu listenin bir numarası bence bu !! |
||
|
||
| ben ismail yk nın ''allah belanı versin 'i biliyorum.. insan sevdiğine beddua eder mi yav? |
||
|
||
| liste çok güzel gerçekten , bence manganın -sakın bana- şarkıları öfkeli ...(-daha ne kadar sana yalvarıcam be pislik , kadın mı sandın sen kendini bilmeden- sözleri geçiyor) | ||
|
||
| hüseyin turan-acayip hayvanlara benziyirsen bence bu 1 numarada olmalıydı:) şarkıda acayip hayvanların yanısıra "71 ekranlara benziyirsen","kapsız kazanlara benziyirsen" gibi söylemler de bulunmakta(: |
||
|
||
| 6. Şebnem Ferah– Ben Şarkımı Söylerken 12. Eavnescence – Call Me When You’re Sober 15. Rihanna – Hate That I Love You 20. Hilary Duff – Stranger 21. Good Charlotte – Dance Flor Anthem 30. Zardanadam – Sarışınlar Boktur *katılıyorum
|
||
|
||
nası cambaz aşk şarkısı mı İNANMIYORUM
|
||
|
||
nası cambaz aşk şarkısı mı İNANMIYORUM kim dedi bunu? ![]() tabi ki değil..ama isteyen öyle dinler..
|
||
|
||
offf kesinliklee
|
||
|
||
İSMAİL YK - ALLAH BELANI VERSİN...
|
||
|
||
yav aslında ben manga'nın şarkısında o kadar da öfke olduğunu zannetmiyorum ![]() Elimde saç tokan Güneş misali mis kokan Bıraktığın tek parçan Bir de kocaman bir yalan Affedilmek istemedin Nefretimi bekledin Seni senden başka Kimse, kimse, kimse affedemez Bazı şeyler için İyi olmak yetmiyormuş Sevilmek için, aşk için İyi olmak yetmiyormuş Aşk biraz palavradır Biraz da aşna, aşna fişna Biraz da yalandandır Sevmek birisini ömür boyu Platonik olma, değmez ona, yazık sana Aslında hepsi yalan, yalan dolan, herşey yalan Aşk sevmek değil yalan, yalan dolan her şey, yalan, yalan dolan Aşk sevmek değil yalan, yalan dolan her şey, yalan, yalan dolan bu şarkı mı öfkeli değil öfkeli ama hareketli
|
||
|
||
sarışınlar .oktur şimdiden tuttum parçayı artık favorim
|
||
|
||
| cambaz yönetime isyan eden bi şarkı yaa aşk şarkısı değil | ||
|
||
cambaz yönetime isyan eden bi şarkı yaa aşk şarkısı değil evet evet öyle katılıyorum..bunlar kuru kuru şarkıalr zaten öyle sadece isyan edip duruyorlar ...bazıları da sadece aşk şarkısı kuru kuru öyle lay lay lom dinliyorum bende.. lay lay lay lom ..o la la la ..
|
||