|
||
Aranızda hiç mudvayne dinleyen yok mu yaV
|
||
|
||
aaa olmaz mı hiç ben varım işte
|
||
|
||
vaay be bu sitede mudvayne dinleyen sadece 2 kişiymiş :DBüyük bi çoğunluk
|
||
|
||
| ya bende biliyorum o grubu bi kaç parçası mevcut ama çok dinlediğim söylenemez yanii.. | ||
|
||
| sverim bazıları slipknot özentileri desede ben katılmıyorum kendilerine özgü bi tarzları var zaten daha suratlarınıda boyamıyorlar iii elemanlar under my skin şarkıları tam bomba bide davulcuları istanbul zil kullanıyo | ||
|
||
| samsunda albümlerini aşrı uygun bir fiyata buldum. samsunda olanlar beri gelsin seven varsa gidip alsınlar albümü
|
||
|
||
| oo mudvayne sevilmez mi yaa bende seviyorum özellikle o "happy" yok mu bitiriyor beni ne slipknot kadar sert ne linkin park kadar hafif yapıyorlar nu metali kendilerine özgün bir tarzları var her defasında korn a olan hayranlıklarını dile getiriyorlar bu huylarını sevmiyorum ama
|
||
|
||
| Mudvayne Mudvayne Nu metal dalında müzik yapan gruptur."The Sopranos" adlı dizide müziklerinden yararlanılmaktadır.Mudvayne ne Slipknot kadar sert, ne de Linkin Park kadar yumuşak çalmıştır kendi dalı olan nu metal'de.Her Zaman Korn'a olan hayranlıklarını dile getirmişlerdir.Grubun en dikkat çeken üyesi Chad Gray 'dir.Slipknot grubunun üyesi Shawn Crahan tarafindan yerel bir bar performansi sirasinda kesfedilen bir gruptur.Yaptıkları makyajlar yüzünden çoğukez Slipknot özentisi olarak lanse edildiler ama bunu inkar ediyorlar.mudvayne yalnızca nu metal dalında değil meth metal dalında da parçalara sahiptir. GRUP UYELERİ Chad Gray-Vokal Greg Tribett-Gitar Ryan Martine-Bas Gitar Matt McDonough-Bateri Chad Gray= ![]() Greg Tribett= Ryan Martine= ![]() Matt McDonough= ![]() Mudvayne Grup= ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=WrBONyFBePc&mode=related&search= http://www.youtube.com/watch?v=RMcxPTakmC8&mode=related&search= |
||
|
||
| ya Chad Gray burda ya hastayım bu adama müzikleride bana göre harika | ||
|
||
görür görmez başlığı yazim dedim ben çok severek dinlerim her duruma uygun şarkıları vardır bence ben kendi ruh halime göre her türlü şarkılarını bulabiliyorum en azından öyle diyim seviyorum bu grubu tavsiye edilir dinlemeyenler için
|
||