mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Yabancı Sanatçılar

Konu: Mudvayne

Sayfa: [ 1 ]

marstan gelme 12.07.2006 12:11:17
Aranızda hiç mudvayne dinleyen yok mu yaV Huh

12.07.2006 17:07:14
aaa olmaz mı hiç ben varım işte Grin

marstan gelme 02.08.2006 10:25:09
vaay be bu sitede mudvayne dinleyen sadece 2 kişiymiş :DBüyük bi çoğunluk Angry

demlikhanim 02.08.2006 12:39:05
ya bende biliyorum o grubu bi kaç parçası mevcut ama çok dinlediğim söylenemez yanii..

weswicked 03.09.2006 21:31:05
sverim bazıları slipknot özentileri desede ben katılmıyorum kendilerine özgü bi tarzları var zaten daha suratlarınıda boyamıyorlar iii elemanlar under my skin şarkıları tam bomba bide davulcuları istanbul zil kullanıyo

kırmızı baget 04.09.2006 08:27:54
samsunda albümlerini aşrı uygun bir fiyata buldum.
samsunda olanlar beri gelsin Cheesy seven varsa gidip alsınlar albümü

Blood_Wedding 20.05.2007 12:47:08
oo mudvayne sevilmez mi yaa bende seviyorum özellikle o "happy" yok mu bitiriyor beni
ne slipknot kadar sert ne linkin park kadar hafif yapıyorlar nu metali kendilerine özgün bir tarzları var her defasında korn a olan hayranlıklarını dile getiriyorlar bu huylarını sevmiyorum ama Smiley

Ernesto Che Guevara 15.07.2007 15:50:51
                                                                       Mudvayne

Mudvayne Nu metal dalında müzik yapan gruptur."The Sopranos" adlı dizide müziklerinden yararlanılmaktadır.Mudvayne ne Slipknot kadar sert, ne de Linkin Park kadar yumuşak çalmıştır kendi dalı olan nu metal'de.Her Zaman Korn'a olan hayranlıklarını dile getirmişlerdir.Grubun en dikkat çeken üyesi Chad Gray 'dir.Slipknot grubunun üyesi Shawn Crahan tarafindan yerel bir bar performansi sirasinda kesfedilen bir gruptur.Yaptıkları makyajlar yüzünden çoğukez Slipknot özentisi olarak lanse edildiler ama bunu inkar ediyorlar.mudvayne yalnızca nu metal dalında değil meth metal dalında da parçalara sahiptir.

GRUP UYELERİ

Chad Gray-Vokal
Greg Tribett-Gitar
Ryan Martine-Bas Gitar
Matt McDonough-Bateri

Chad Gray=

Greg Tribett=

Ryan Martine=

Matt McDonough=

Mudvayne Grup=

http://www.youtube.com/watch?v=WrBONyFBePc&mode=related&search=
                                        http://www.youtube.com/watch?v=RMcxPTakmC8&mode=related&search=

kaygusuz 16.07.2007 19:06:27
ya Chad Gray burda ya hastayım bu adama müzikleride bana göre harika

selin 17.09.2007 21:00:23
görür görmez başlığı yazim dedim ben çok severek dinlerim  her duruma uygun şarkıları vardır bence ben kendi ruh halime göre her türlü şarkılarını bulabiliyorum en azından öyle diyim seviyorum bu grubu tavsiye edilir dinlemeyenler için Wink

Sayfa: [ 1 ]