|
||
| 20/06/2008 istanbul - kuruçeşme arena saat: 20.00 www.morveotesi.com |
||
|
||
Geliyorum kesin ........
|
||
|
||
| sanırım bedava bu konser ama emin değilim. türkiye-hırvatistan maçı öncesinde 1 saatlik konser olacakmış. daha sonrada maç izlenir orada galiba. | ||
|
||
| babamı ikna edersem gelirim hem maç hem konser süper | ||
|
||
eğer maçı izlemiceksek konseri de mi izleyemicez ayrıca sırf konseri izlemek için maç bileti mi alıcaz eğer yok böyle diilse bu konserin ücreti ne kadar eğer ücretsizse bu bi şaka mı nolur bilen varsa söylesin böyle bi konseri kaçırmak istemiyorum çünkü
|
||
|
||
eğer maçı izlemiceksek konseri de mi izleyemicez ayrıca sırf konseri izlemek için maç bileti mi alıcaz eğer yok böyle diilse bu konserin ücreti ne kadar eğer ücretsizse bu bi şaka mı nolur bilen varsa söylesin böyle bi konseri kaçırmak istemiyorum çünküBüyük ihtimalle ücretsiz eğer ücretli olsaydı resmi sitede yazardı ..........
|
||
|
||
kaçmaz bu konser
|
||
|
||
| ya bu haber şimdimi verilir,biraz detay lütfen... | ||
|
||
| bizde şimdi öğrendiğimiz için şimdi haber verdik. daha fazlada detay bulunmamakta resmi sitede. | ||
|
||
vuhuu!!! Süperrrrr!!
|
||
|
||
Kesin gidiyorum Hem 20 sinde hem 27 sinde 1 hafta arayla mor konseri..mükemmel
|
||
|
||
Bir süre hiç konser haberi yoktu.Durdu durdu coştu yani morlar ![]() Haberin geç konulmasının sebebi de resmi siteden bakıldığında gayet açık.Bu konser son dakika konseri olarak geçiyor ve bu sebeple oraya bile yeni eklendi haber.
|
||
|
||
| Evet konser ücretsiz arkdaşlar ya da 5-10 ytl dir ancak ve daha haber yeni çünkü bkm nini sitesine de koymamışlar bunu. | ||
|
||
| Arkdaşlarr TURKCELL lilere bedavaymış . Turkcell hattı olmayanlara bilet mecburiymiş. Bilginize... | ||
|
||
nerden öğrendin canım bunu
|
||