|
||
BLUE![]() Blue, 2001 yılında kurulan İngiliz pop grubudur. 4 üyesi vardır. Bunlar; Lee Ryan, Duncan James, Simon Webbe, Anthony Costa'dır. 4 albümü vardır. İlki All Rise, 2. si One Love, 3. sü Guilty ve 4. sü de Best Of Blue'dur. Şu anda grup solo çalışmaktadır. http://www.onlinemuzik.be/muzik_dinle.php |
||
|
||
Bütün albümlerini alıp zevkle dinlediğim biricik grubumdu benim..Keşke dağılmasalardı ![]() Sorry Seems To Be The Hardest Word şarkılarını herkese tavsiye ediyorum.Elton John'la düet.Mutlaka dinleyin.. |
||
|
||
| valla bir kere daha yazmıştım ama mesajım silindiği için bir daha yazayım bari bu grup dağıldı ki
|
||
|
||
ben çok severdim ezberlerdim şarkılarını falan lee ryan a bayıılırdım sesini çok severdim ama dağıldıklarını da çoktan öğrenmiştim bir süre sonra çok üstüne düşmemeye başladım ama şu anda da ara sıra da olsa dinlerim sesleriii baya uyumluyduu dağılmasalardı çok iyi olurdu
|
||
|
||
| İlk dinlediğim yabancı gruptu kendileri, ve oldukça da başarılılarda daha sonra dağılıp kendi başlarına albüm yaptılarsa da..eski başarılarını yakalayamadılar bence, | ||
|
||
All Rise çok güzel şarkı. Bir kaç sene önce çok dinlerdim.
|
||
|
||
| Poff bu grubun bu forumda ne işi var ya.. | ||
|
||
| evet bu grup bir aralar bayağı popülerdi ben de dinlerdim ama solo çalışma fikri iyi bir fikir değil bence. |
||
|
||
off blue acayip dinliyodum 5 e giderken ;Ddemek dağıldılar bak hiç de haberim yok :-\lee ye aşıktım ben ya
|
||
|
||
evet bu grup bir aralar bayağı popülerdi katılıyorum..
ben de dinlerdim ama solo çalışma fikri iyi bir fikir değil bence. |
||
|
||
| hiç sevmedim ben bu grubu eskiden beri ki artık grup da değiller...ünleri kayboldu artık... müziğe de katkıları olduğunu düşünmüyorum. | ||