mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Psikoloji

Konu: Bebek Balina - Kişilik Testi

Sayfa: [ 1 ] 2 3

merve_mor 19.06.2008 14:34:49
  Bebek Balina - Kisilik Testi

Gözlerin alamadığı bir mavilik, büyük bir gemi. Kendinizi rüzgara bırakmışsınız güverteye deniz kokusu geliyor, güneşi teninizde hissediyorsunuz.

Denize gözlerinizi çevirdiniz...Harika !

Bir balina ailesi size eşlik ediyor.

Aşağıdakilerden hangisi bu aileyi en iyi tanımlar?

A. Devasa annesinin arkasından yüzen küçük bir bebek balina
B. Annesinin karnına sokulan bir bebek balina
C. Bebekleri ile yüzen anne ve baba balinalar
D. Su püskürterek kendi başına yüzen bir bebek balina

Sıra geldi yukarıdaki sorunun gerçek anlamını ve
verdiğiniz cevapların hayata bakışınızı nasıl ele verdiğini öğrenmeye:

Balina kişilik gelişimde Anne sembolüdür sembolüdür. Bu senaryoda balinaların arasındaki ilişki tanımınız sizin kendi annenizle olan ilişkinizin duygusal tanımıdır

Özür dilerim arkadaşlar dalgınlıktan cevapları unutmuşum. Embarrassed Smiley

A. Devasa annesinin arkasından yüzen küçük bir bebek balina: Sizin için anne rolü inanılmaz derecede önemli. Bir yetişkin olmanıza karşın, davranışlarınız ve düşünceleriniz hálá annenizden etkileniyor. Anneniz sizi sonsuza kadar çocuk kalın diye büyütmedi. (Gizli) bir anne kuzusu olmaktan kurtulmaya çalışın.

B. Annesinin karnına sokulan bir bebek balina: Şefkat görmeye ve okşanmaya gereğinden fazla muhtaçsınız. İnsan sıcaklığını özlemek doğal. Ama siz buna başkalarından daha fazla ihtiyaç duyuyorsunuz. Erkekseniz ve şıkkı seçtiyseniz, partnerinizin sizi evlat edinmediğini bilmeniz gerekir.

C. Bebekleri ile yüzen anne ve baba balinalar: Anne ve babanızın rollerini eşit olarak takdir ediyorsunuz. Oysa baba, bu tür hayali resimlerde genellikle unutulan bir figürdür. Çocukken ev hayatınız büyük bir olasılıkla mutlu ve güvenliydi ve bunun neticesinde hayata bakışınız dengeli oldu.

D. Su püskürterek kendi başına yüzen bir bebek balina: Kişisel özgürlüğünüzü elde etmişsiniz. Ama bu kadar yalnız takılıyor olmanız, sizin hırslı, inatçı ve bencil olarak algılanmanıza sebep oluyor. Bu kadar bir başınıza olmamaya özen gösterin, yoksa çevrenizdeki herkese yabancılaşacaksınız.

Ben D. Su püskürterek kendi başına yüzen bir bebek balina cevabını verdim.Ve gerçekten doğru! Smiley

*edit:cevaplar

mvof_11 19.06.2008 15:21:46
ben C yanıtını verdim ne anlama geliyor. Huh

immortal 19.06.2008 15:26:43
bende c yanıtını verdim ama anlamı ne şimdi bunun Huh merak ettim Grin

delii 19.06.2008 15:42:43
c dedim bende  Grin

mvof_11 19.06.2008 15:44:09
 Wink Cheesy

+++KoRn+++ 19.06.2008 15:46:36
Aynen bende c

immortal 19.06.2008 15:48:04
C. Bebekleri ile yüzen anne ve baba balinalar: Anne ve babanızın rollerini eşit olarak takdir ediyorsunuz. Oysa baba, bu tür hayali resimlerde genellikle unutulan bir figürdür. Çocukken ev hayatınız büyük bir olasılıkla mutlu ve güvenliydi ve bunun neticesinde hayata bakışınız dengeli oldu.
 dengeliymişimmm Roll Eyes Shocked Grin Grin sağol paylaşım için merve_mor Wink

Ecm.. 19.06.2008 16:06:59
bencede c

derin miray 19.06.2008 17:10:26
C ler çoğunlukta galiba, ben de C yanıtını verdim ve çok doğru...

bercem_93 19.06.2008 17:16:27
ben de c yanıtını verdim

öyq 19.06.2008 17:19:59
D. Su püskürterek kendi başına yüzen bir bebek balina: Kişisel özgürlüğünüzü elde etmişsiniz. Ama bu kadar yalnız takılıyor olmanız, sizin hırslı, inatçı ve bencil olarak algılanmanıza sebep oluyor. Bu kadar bir başınıza olmamaya özen gösterin, yoksa çevrenizdeki herkese yabancılaşacaksınız.

şahsen ben  Cheesy  Cheesy

ayıp_olmaz_mı 19.06.2008 17:27:12
bende c dedım bu ne ya cogu ınsan c demış  Grin

bad_dream 20.06.2008 13:01:18
bende C yanıtını verdim..

smiley000 20.06.2008 13:56:30

genel anlamda dediği gibi...  Wink

zencefil.mof 20.06.2008 13:58:38
D dedim gerçektende öyLe Smiley

Su püskürterek kendi başına yüzen bir bebek balina: Kişisel özgürlüğünüzü elde etmişsiniz. Ama bu kadar yalnız takılıyor olmanız, sizin hırslı, inatçı ve bencil olarak algılanmanıza sebep oluyor. Bu kadar bir başınıza olmamaya özen gösterin, yoksa çevrenizdeki herkese yabancılaşacaksınız.

Sayfa: [ 1 ] 2 3