|
||
| 1999 un sonlarında kurulmuş ankaralı grunge yapan bi grup henüz kasetleri yok..http://www.deligomlegi.net bu siteden grup hakkında şeyleri ögrenebilir şarkılarını dinleyebeilirsiniz herkeze tavsiye ederimm çok güsel bi grup | ||
|
||
| ben biliyorum bun grubu fena degılller..... kerem.k da dinlermiş | ||
|
||
| masumiyet ve bir milyon baloncuk gibi çok güzel şarkıları olan grup. | ||
|
||
| sanırım oyuncak albüm diye bi albümleri var pek dinlemem ama güzel şarkıları var | ||
|
||
| özellikle içtenlik öldü ve soytarı dinlenmesi gereken şarkılar bence çok eğlendiriyo | ||
|
||
| ilerde daha çok kitleye yayılacak gibi duruyolar | ||
|
||
güzel yaaa soytarı fln dinlenir
|
||
|
||
| superr bı grupp ya ii bence .. bnm ıcınn '' kucuk perı '2 sarkılarıı cok ozell cok sefıorummm o sarkıyıı ...:]] (Turkcem ii deill özür dilerim ) |
||
|
||
| nerdesin benim favori şarkım hatta şu anda da onu dinliyorum.. iyi qruptur ne diyim? |
||
|
||
| özellikle solistin söyleyiş tarzı çok hoşuma gidiyor..ilerde başarılı olacak bigrup"bir milyon baloncuk","ve kaybettik" harika.. | ||
|
||
| rock istanbul konserin de gitarını kırmıstı solist | ||
|
||
| özver ve grubu bir başkadır yahu.. direc-t gibi bir grubu bile etkileyen parçalara imza atmışlar ankara damgası yiyenlerden buda.. nedir benim bu ankara sevdam..allalala... bir milyon baloncuktan tutun da kirli yeşil kazağa.. güzel şarkıların mekanıdır kendileri.. |
||
|
||
| içtenlik öldü:( gerçekten etrafıma bakıyorum ölmüş yani:: çok manyak bir şarkı özellikle 'içtenlik öldü' diye bagırırken ayrı bir haz alıyorum... Türkiye de dinlenecek gruplar arasında deli gömlegi:: | ||
|
||
| çok iyi bir grup deli gömleği masumiyettir,soytarıdır kesin dinlenmesi gerekirr... | ||
|
||
çok küçük bir umut gördüm eski kitapların arasında hala gözümün önündesin kırık kalpli palyaço şimdi aklımdaydın......şimdi aklımdaydın.... |
||