mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Tv-Radyo

Konu: Masters of Horror

Sayfa: [ 1 ]

20.06.2008 20:48:25
Geçen sene ilk sezonunu izlediğimiz Masters of Horror, yepyeni bölümleriyle yeniden e2 ekranlarında. Korku janrının önde gelen yazar ve yönetmenleri bir kez güçlerini birleştirerek 13 adet bir saatlik filmden oluşan ikinci bir korku derlemesine imza attılar. Her bölümde ayrı bir öykü anlatılıyor, bu öykü o bir saat içinde başlayıp bitiyor ve her “bölüm” korku sinemasının kalburüstü bir ismi tarafından çekiliyor. 
Bu projenin beyni, korku filmleriyle, özellikle de Stephen King’in öykülerinden yaptığı uyarlamalarla tanıdığımız Mick Garris. Garris yapımcılığının dışında, projede kendi de yönetmen olarak yer alıyor. Geçen sezon da izlediğimiz John Carpenter (Halloween), Tobe Hooper (The Texas Chainsaw Massacre), John Landis (American Werewolf in London), Stuart Gordon (Re-Animator) ve Dario Argento (Suspiria) gibi ustalara ek olarak bu sezon Tom Holland (Child’s Play) ve Norio Tsuruta (Ringu 0: Basudei) da hünerlerini sergileyecek yönetmenler arasında. İkinci sezonun açılışını ise Texas Chainsaw Massacre ve Poltergeist gibi korku filmlerinin yönetmeni Tobe Hooper’ın çektiği bölümle yapıyoruz, The Damned Thing ile.
1. sezon bölümleri:                                                                                                        2. sezon bölümleri
Haeckel's Tale                                                                                                                   The Damned Thing
Imprint                                                                                                                              Family
Sick Girl                                                                                                                             The V Word
Incident On and Off a Mountain Road                                                                               Sounds Like
Dreams in the witch-house                                                                                               Pro-Life
Dance of the Dead                                                                                                            Pelts
Jenifer                                                                                                                               The Screwfly Solution
Chocolate                                                                                                                          Valerie On The Stairs
Pick Me Up                                                                                                                         We Scream For Ice Cream
Deer woman                                                                                                                      The Black Cat
Cigarette Burns                                                                                                                  The Washingtonians
Fair-Haired Child                                                                                                                 Right To Die
Homecoming                                                                                                                  Dream Cruise
                                www.mastersofhorror.net

20.06.2008 20:53:34
her cuma:23.00
tekrar- cumartesi:01.55 normalde 1 de olurdu ama bu hafta böyle...

aslında pek ''korku'' olduğu söylenemez ama seviyorum yine de Grin
geçen hafta ''fair-haired child'' vardı. onu beğendim çok Grin  -you're late your recital Grin Grin
iki favorim daha var:
dance of the dead, the v word Wink
the v word'te tırstım doğrusu Grin gecenin bir vakti cenaze evinde... ıyy! korkunç Smiley  zaten aklı olan Grin...
dance of the dead ise vazgeçilmezim Grin
ilk sezonun ilk bölümü de güzeldi aslında Grin ''ay suratlı...'' Smiley

22.06.2008 01:11:36
izleyen varsa bilir. ay o nasıl bir şeydi yaa?:S bu bölüm sırf midemi bulandırdı Roll Eyes  böcekler filan... ıyy! iğrenç Roll Eyes hele sonu...  ikisininde kulağından:S  yalnız kim tasarladıysa o böceği hakikaten de... hakaret ettiğim filan yok, yanlış anlaşılmasın.

Edda. 22.06.2008 12:35:31
Süper bir dizi ya ben bayılıyorum.. En korktuğum bölüm " Çocuk yiyen Jenneffer " dı.  Grin Grin

22.06.2008 19:30:28
Süper bir dizi ya ben bayılıyorum.. En korktuğum bölüm " Çocuk yiyen Jenneffer " dı.  Grin Grin
kızın evcil hayvanını da yedi o Grin

tina 29.06.2008 18:20:06
ben ilk sezondan beri sürekli izliyorum özellikle fair-haired child ve jennifer çok iyiydi
haaa bide sigara yanıkları var

geveze 29.06.2008 18:40:48
çok sevdiğim bi korku dizisi..
hiç kaçırmadan izlerim..
cumartesi , pazar aksamları da çıkmaya basladı . .

12.07.2008 13:52:55
1. sezon finali geldi çattı. amaaaa... 2. sezon, ara vermeden başlıyor arkadaşlar! ilgilenenlere duyrulur! yani öyle ''tatile girdi'' deyip de bakmamazlık etmeyin cnbc-e'ye Grin  bir dahaki cuma 2. sezonun ilk bölümü başlıyor.

mosmorumsutrak 30.08.2008 07:53:55
 açıkçası ben sevmiyorum ne korkunç ne sanatsal yönü var bana ucuz projelermiş gibi geliyor.. tabiki bu benim fikrim...

Sayfa: [ 1 ]