|
||
![]() Ekranların sıra dışı, çılgın sunucusu Gülhan Şen, bu kez galaksinin en uçuk kaçık, eğlenceli ve fantastik gezi programıyla uçuşa hazırlanıyor: “Gülhan’ın Galaksi Rehberi” “Gülhan’ın Galaksi Rehberi”nde, yurtiçi ve yurtdışındaki seyahat noktaları, özel dönemlerde düzenlenen etkinlikler, festivaller, karnavallar, çeşitli şehirlerde başlayan yeni akımlar, popüler gastronomi mekanları ekrana gelecek. Gülhan Şen’in orijinal sunum tarzıyla işlenecek olan konular “gezi programı” kavramını fantastik bir stile sokarak ekran karşısındaki seyirciye yine keyifli anlar geçirtecek… “Gülhan’ın Galaksi Rehberi” her Cumartesi 23:25’te tv8’de! HAZIRLAYAN SUNAN : Gülhan Şen ben severek izliyorum çok harika geçiyor programı acayip tatlı yaa... |
||
|
||
denk geldiğinde izliyorum.bence güzel bir program.gezdiği yerleri güzel anlatıyor.
|
||
|
||
| eskiden zamanın ruhu adında bir program yapıyordu (programın ismiden tam emin değilim yanlış olabilir) o zaman da denk geldikçe izliyordum şimdi de denk geldikçe izliyorum güzel oluyor | ||
|
||
eskiden zamanın ruhu adında bir program yapıyordu (programın ismiden tam emin değilim yanlış olabilir) o zaman da denk geldikçe izliyordum şimdi de denk geldikçe izliyorum güzel oluyor evet zamanın ruhu ydu programının adı...
|
||
|
||
çok şeker bir kız bende çok seviyorum ![]() Zamanın Ruhu harikaydı onu takip etmiştim bir süre bunu da saatini bilmediğim için rastlarsam izleyebiliyorum.. bence çok güzel bir program esprili,neşeli ve çok güzel bir kız
|
||
|
||
| güsel bi program bilgilendirici de ayrıca kız çok tatlı ve esprili | ||
|
||
hiç izlemedim
|
||
|
||
| severim böyle programları.Denk geldiğinde izlerim ben de | ||
|
||
| sadece bi kere izledim çok tatlı geldi valla sunucu |
||
|
||
evet bencede sunucu çok tatlı geçenlerde çin e gitmişti o bölüm çok güzeldi. buarada güzel espiride yapıyor hani
|
||
|
||
| Denk gelince izlerim güzel program. | ||
|
||
| çok hoş program | ||
|
||
| gülhan kim | ||
|
||
gülhan kim programın sunucusu
|
||
|
||
Gülhan Şen benim idolümm.... yaa çok şeker ötesi ... çok başarılı bi insan seviyorum kendisini
|
||