|
||
ayy çok teşekkürler pelin
|
||
|
||
ayy çok teşekkürler pelin ![]() birşey değil ama umarım doğru çevirmişimdir eğer yanlışsa bu sefer sana iyilik değil kötülük yapmış olacağım da (bunu istemem tabi olabilecek herşey için baştan özür dilerim)
|
||
|
||
mor ve ötesinin en güzel ingilizce şarkısı
|
||
|
||
| Past çok sevdiğim bir şarkı.Sözleri,müziği beni çok etkiliyor. şehir albümündeki en güzel şarkılardan biri.gerçi hepsi güzel,ben ayıramıyorum şahsen.bir de derin söyleyince daha bir güzel oluyor sanki... Bir de birşey soracağım.Albümün kitapçığında bu şarkıdaki gitar solosunun Cem Köksal'a ait olduğu yazıyor.Gitar solosu Cem Köksal'a mı ait?
|
||
|
||
| öyle yazıyorsa öyledir... | ||
|
||
| süper şarkı.o soloları, şarkıyı dinlediğim de içimde kocaman bir boşluk oluşuyor, daha sonra o boşluğu umut ve sevinç dolduruyor ve önceden o boşluk içinde sıkıntı, dertler ve endişe varken onların yerine mutluluk gelmesi anlatılmaz bir şey... | ||
|
||
Past çok sevdiğim bir şarkı.Sözleri,müziği beni çok etkiliyor. şehir albümündeki en güzel şarkılardan biri.gerçi hepsi güzel,ben ayıramıyorum şahsen.bir de derin söyleyince daha bir güzel oluyor sanki... Bir de birşey soracağım.Albümün kitapçığında bu şarkıdaki gitar solosunun Cem Köksal'a ait olduğu yazıyor.Gitar solosu Cem Köksal'a mı ait? ![]() Cem Köksala ait diye bir yazı göremedim.nerde yazıyor? |
||
|
||
| ööff öfff içim yanıyor bu şarkıyı dinlerken..bencede en iyi ingilizce parçaları ve gerçekten süper bir şarkı..o gitar sololarıyla başlıyorum daha sonra o anlamlı sözler geliyor...17 yaşında biri nasıl bu kadar güzel ve yabancı bir parça yazabilir hala aklım almıyorr:) | ||
|
||
| yalnız şarkıdan sonra albümün en iyi şarkısı | ||
|
||
| çok seviyorum bu parçayı..şarkıyı anlamasaydım da öyle güzel bir ses rengi ve söyleyiş tarzı var ki sözlerinin önüne geçiyor..bazen kendimi müziğe bazende sözlerine bırakıyorum.. | ||
|
||
I miss my past.... Çok seviyorum bu şarkıyı... |
||
|
||
| Geçmişe duyulan özlemin yüze vurulmasının en güzel şekli. | ||
|
||
| Hastasıyım bu kadar mı güzel söylenir!! (ben de çevirme programından bakmıştım öyle yazıyordu).Dinlemeye doyamadığım bir şarkı sanırım Yalnız Şarkı'dan da çok seviyorum bunu.
|
||
|
||
| Bence de en iyi ingilizce şarkıları, zaten şu sözler yeter. Türkçe olsalar bu kadar etkilemezler =P "that's not me in the mirror, in the dark that's my end i know that's the end" |
||