|
||
| efsane olması gereken bir şarkı sözler ve melodi harika belki metafizik konularda uyuşamıyoruz ama gerçek dünya görüşlerimiz muhteşem uyuyor herşeyiyle harika |
||
|
||
| o kadar güzel bir şarkı ki her dinlediğimde gerçekler yüzüme bir kez daha çarpıyor...sözleri muhteşem bir güzellikte mutluluk her yanda, üzülmek için dinazor olmam gerek... para varsa sorun yok,para olmaz mı havalar nasıl? |
||
|
||
| aslında sözleri açısından çok değişik bir şarkı.. tartışma konusu bile olabilir. Mesela ben şarkıda ince bir eleştiri görüp ne de güzel diyorum.. başkası böyle şarkı mı olur şaka da olsa olmaz diyor.. | ||
|
||
| gül kendine albümünden çok beğendiğim şarkılardan birisi...ya zaten albüm süper... | ||
|
||
| tokat gibi bi şarkı!!herşeyi süper.. | ||
|
||
| Doğruyla yanlışın zıtlığını çok iyi anlatan bir parça. Seviyorum. | ||
|
||
| bazen doğru bazen yanlış kim demiş ülkem geri kalmış çok başarılı |
||
|
||
| ....düşünmeee dur neme lazım.... bir çok şeyi anlatabilen bi şarkı. |
||
|
||
| dehset bı sarkı hele o bolum gercekten kım demıs ulkem gerı kalmıs dıe | ||
|
||
Ülkemin gerçeklerini tiye alarak yazılan çok hoş bir şarkı. Bu şarkıyı dinledikçe hem hüzünleniyorum, hemde o an bu ülke için yapılması gereken daha bir çok şeyin olduğuna da kesinlikle katılıyorum maalesef
|
||
|
||
gül kendine nin en iyi şarkılarından... sözleri bile yeter bu şarkıya güzel demeye ![]() 'kim demiş ülkem geri kalmış' "o kadar çok şey var ki, birer birer söylesem bile çok ağır kaçar" bana göre şarkının en iyi yerleri ! hayatın gerçekleri tüm zıtlıkla anlatılışa rağmen en iyi bu şarkıda anlatılmış diye düşünüyorum... güldürürken hüzünlendiren şarkı
|
||
|
||
| kim demiş ülkem geri kalmış!! çok iyi ve sözleri çok çok anlamlı!... |
||
|
||
| ben de' kim demiş ülkem geri kalmış' ve 'sonbahar gelince hiçkimse asla kaygılanmaz kışlar soğuktur ama evsiz yok kimse takmaz bazen doğru bazen yanlış aslında her şey anlamsız' hayatı anlatıyor sadece herşeyin insanların elinde olduğunu şükretmeyi ne herşey kötüdür ya ne hep iyidir bunu anlatmak istiyor bence en güzel parçalardan biri | ||
|
||
| anlam yüklü bir şarkı... dinlemeyi seviyorum... "mutluluk her yanda üzülmek için dinozor olmam gerek..." "düşünme, dur neme lazım...." |
||
|
||
| zıtlıklar çok güzel anlatılmış bu şarkıda..aslında olan şeyler yok gibi...her sözde ayrı bir ayrıntı çok güzel kurgulanmış mükemmel şarkılardan biri daha... | ||