|
||
| evet sözlerde ki ayrıntıları anlamak gerekiyor:) | ||
|
||
| hani mvö'nün asıl anlatmak istediğini değilde zıddını anlatma durumu var yha!hani ak diyorlar ama kara'yı kastediyolar...işte onu en açık hissettiğim şarkı....'para varsa sorun yok para olmaz mı?' 'sonbahar gelince hiç kimse asla kaygılanmaz' 'kışlar soğuktur ama evsiz yok kimse takmaz'.......'kim demiş ülkem geri kalmış'(en çok bunu seviyorum!!!)gibi gibi yani ülkenin durumu ancak bu şekilde ancak bu kadar iyi anlatılabilir...en sevdiklerim vazgeçilmezlerim arasında!(kuzenimin şarkının ritmiyle harun ayrı tellerden çalıyor dedi ama şarkı çok güzel bir bütün oluşturmuş yani ay bilmiyorum bence öyle değil..sıkıldım..) | ||
|
||
| dinlediğim zamanlarda uyuyan bu insanlar artık bir şeyler yapsın demekten kendimi alamıyorum...kinayeli bir anlatımı var.. | ||
|
||
| çok güzel bi şarkı sözleri çok anlamlı üstelik bazen doğru bazen yanlış kim demiş ülkem geri kalmış işte burası en sevdiğim kesiti o kadar çok şey var ki, birer birer söylesem bile çok ağır kaçar bide burası çok güzel
gerçekten de... |
||
|
||
| mutluluk her yanda üzülmek için dinazor olmam gerek bu kısmına bitiyorum ben de.gerçekleri bu şekilde anlatmak daha etkileyii |
||
|
||
| şarkı o kadar çok şey söylüyor ama anlayana......... | ||
|
||
| bir sarki gercekleri nasil bu kadar iyi anlatabilirim bilmiyorum. bu sarkiyi ilk dinledigimde resmen sok oldum. sözleri o kadar güzelki. |
||
|
||
dinlemeye doyamadığım şarkı ... ![]() mutluluk her yanda, üzülmek için dinozor olmam gerek ![]() bi de: kim demiş ülkem geri kalmış... ![]() seviyorum ben bu adamları müziği de sözleri de çok güzel...
|
||
|
||
| 'Üzülmek için dinozor olmak gerek' 'Kim demiş ülkem geride kalmış' Anlayabilene... |
||
|
||
| tam bu ülkenin durumunu en iyi anlatan şarkı "kim demiş ülkem geri kalmış"gerçek anlamını iyi anlaşıldığından eminim.. |
||
|
||
sözleri müthiş şarkının yahu ![]() bu adamlar hep böyle ustaca yeriyorlar sistemi.. bayılıyorum
|
||
|
||
| o zaman biraz anlamsız konuşmam gerek | ||
|
||
| mor ve ötesi ne kadar zeki olduklarını bu sarkıda kanıtlamışlar oustaca kinayeleri var inceden batırıyorlar iğnelerini anlayan var mı parmak kaldırsın? cık cık cık ders katılım çok az çok
|
||
|
||
Mor ve Ötesi'nin duruma olan sinirlerini etkili anlatma metodu... Çok seviyorum ya bu şarkıyı...
|
||
|
||
| bu kadar güzel anlatılır ancak rahatsızlıklar bir şarkıda...türkiyenin en büyük yeteneklerinden bizim grubumuzz yaa...<3<3 | ||