|
||
| çok iğneleyici bir şarkı ya çok güzel | ||
|
||
çok iğneleyici bir şarkı ya çok güzel evet bence de sözlerde çok iğneleme var mesala ;açlık yok ki hiç bir yerde ? kışlar soğuktur ama evsiz yok kimse takmaz ? |
||
|
||
gecenin 4ünde başını hatırlayamadığım için beni delirten ve kalkıp pcyi açtıran şarkıdır kendisi ama bir daha unutmadımm başını o kadar çok şey var kiii ..
|
||
|
||
Hayatımda dinlediğim en güzel şarkılardan biri... Harun'un ses tonu mükemmel, müzik ayrı hoş, sözler harika daha ne olsun
|
||
|
||
çok iğneleyici bir şarkı ya çok güzel Evet kesinlikle. " o kadar çok şey var ki, birer birer söylesem bile çok ağır kaçar " Daha ilk cümleden anlaşılıyor nereye gideceği. |
||
|
||
| girişine bayıldığım harika bir mor şarkısı... | ||
|
||
| "kim demiş ülkem geri kalmış" "düşünme dur neme lazım" gibi bayıldıgım sözleriyle bazı büyüklerimizin duymaktan hoslanmayacagı benimse dinlemekten zevk aldıgım ama bir yandan da bu gercekleri hatırladıkca huzursuz oldugum belki de bazen sinirlendigim sarkılardan biridir. | ||
|
||
çok eğleniyorum bu şarkıyı dinlerken
|
||
|
||
| sözleri cok anlamli bir yandan da eglenceli bi' sarki | ||
|
||
| para varsa sorun yok para olmaz mı!!!!!!mükemmel..... | ||
|
||
| düşünme direk cevapla bazen doğru bazen yanlış durma düşünme |
||
|
||
| "eğlenmek lazım uyumak lazım düşünme dur neme lazım" bu sözler bu kadar yıl sonra nasıl hâlâ bu kadar kullanılabilir oluyor
|
||
|
||
| o kadar çok şey var ki, birer birer söylesem bile çok ağır kaçar bir de her zaman hayatın o bildik mutlak gerçekleri vardır fazla söze ne hacet
|
||
|
||
| bazen doğru bazen yanlış çok eğlenceli ve özel sözlere sahip |
||
|
||
bu şarkının en güzel bölümlerini koyiyim dedim hepsini koymam gerekicek başından sonuna kadar süper şarkı ama beni çoşturan cümle 'kim demiş ülkem geri kalmış'
|
||