|
||
| Yine muhteşem bir şarkı daha..bayılıyorum bu şarkıya.. hepimiz hepinize dokunduk korkunç kokular çıktı üstümüzden elimize yüzümüze bulaştı hepsi deliler gibi saklandık hem de güçsüz kalıp yaşlandık tertemiz bulaştık pisliğe niye? sonsuz acılara boğulduk öldük işte en sonunda ne yazık boş kalan hiçbir yer yok elimiz elinize dokundu gözler silindi yüzlerden ne yazık farkeden hiçbir şey yok onlara kızmayın onlar farkında değil |
||
|
||
| e mvö yapınca ortaya böyle mükemmel bir şey çıkıyor harika bi şarkı | ||
|
||
| çok güzel. ayrıca bence bırak zaman aksındaki en iyi şarkıların başında geliyor. | ||
|
||
| 80 lılrn muzığıne benzıyor sankı kulaga hoş gelen parca sozler hoşuma gıdıyor:D |
||
|
||
çok güzel bi şarkı.sözleri çok güzel.zatn bnce bırak zaman aksındaki her şarkı mükemmel
|
||
|
||
evet bende bayılıyorm bu sarkıya süper bişey ya zaten mvö bütün sarkıları öyle (onlara kızmayın onlar farkında değil)
|
||
|
||
| uyuşturucuya yazıldı diye bildiğim şarkı... hem harun tekinin hem derin esmerin hem de -yanlış duymuyorsam- burak güvenin sesinin duyulduğu şarkı... onlara kızmayın onlar farkında değil!!!!! |
||
|
||
| şarkının adı kısa ama öyle güzel seçilmişki insan tanımasa bilmese bu grubu yine de merak eder.. | ||
|
||
| "onlara kızmayın onlar farkında değil" "tertemiz bulaştık pisliğe" şarkının adı kısa ama öyle güzel seçilmişki insan tanımasa bilmese bu grubu yine de merak eder.. bu çok doğru ya albümü eline alan biri önce bu şarkıyı dinlemek ister heralde..adı çok dikkat çekici!
|
||
|
||
| Bırak Zaman Aksın albümünü ilk dinlediğimde, bu albümün en sevdiğim parçası 'Pis' olmuştu. Hâlâ da severek dinlerim. | ||
|
||
| "Pis" şarkısını çok seviyorum yaa... "Aaaaaaaaah, onlaraaaaaaaaa kızmayın, onlaaaaar farkındaaaaa değiil" diye harun abi gibi sokak ortasında mp3'ümle bağırdığım, sonra rezil olduğumu anlayıp kızararak hızla mekanı terk ettiğim parçadır
|
||
|
||
çok güzel bi şarkı
|
||
|
||
| çok sevdiğim ama hiç bir konserde dinleyemediğim şarkıdır. | ||
|
||
| Bırak zaman aksının en güzel ve anlamlı şarkılarından biri daha. "Ahhh onlara kızmayın, onlar farkında değil" kısmı dahada güzel
|
||
|
||
uyuşturucuya yazıldı diye bildiğim şarkı... hem harun tekinin hem derin esmerin hem de -yanlış duymuyorsam- burak güvenin sesinin duyulduğu şarkı... onlara kızmayın onlar farkında değil!!!!! ben uyuşturucuyla alakasını pek anlamadım... nerden öğrendin açar mısın biraz? bir de nerdeyse mvö nün tüm şarkıları uyuşturucuya yazılmış gibi hep bu yorumlar yapılıyor şaka
|
||