|
||
| bırak zaman aksın'ın açılış parçası.. ayrıca albümün klip parçası..klibin yönetmenliğini ali soner yapmıştır... güneyin masum bir sahil evinde aynı kırgın dalgayla öldürülmüşken lütfen bırak tepinsinler üstümde bunu çoktan hakettim önce sustum ardından yalan söyledim sonrası isteksiz saatler günler tüm direncimle eşsiz tertemiz bir yüz gitmeye hazırlar dün fazla yarın yok ne dersen de kimse durmaz, kimse beklemez kimse duymaz eskitirler durduğu yerde zamanı nefesler her an yalnız, kırılgan kime söylesem kime sarılsam kim günahkar ne farkerder, neden bunlar uzakta insanlar... **aradım fakat bulamadım bu başlığı...varsa silinsin... |
||
|
||
çok güzel şarkı, klibi de enteresandır ayrıca, yağan karın altında 'güneyin masum bir sahil evinde'... demek pek uyumlu değil sanki ![]() bu konunun daha önceden açılmamış olması, açıldığından beri ise hiç mesaj gelmemesi daha enteresandır ayrıca... |
||
|
||
| ya benim bırak zaman aksın albumunde en sevdigim parcalardan biri. kimse durmaz,kimse beklemez kimse duymaz... |
||
|
||
| uyumlu olmaması zaten klibi sevimli yapar sevgili death angel. yoksa o parkta kızın manitasıyla konuşması bozar klibi..bence... | ||
|
||
yine mükemmel bi şarkı..ama henüz klibi izleme fırsatım olmadı
|
||
|
||
| bırak zaman aksın albümündeki en sevdiğim şarkı..klibi de çok güzell.. | ||
|
||
| bırak zaman aksındaki en güzel ikinci şarkı bence birincisi 23 tür bana göre klbide çok güzel bu şarkının | ||
|
||
| .....eskitirler durduğu yerde zamanı.....şarkının bu sözü çok güzel ve çok anlamlı |
||
|
||
Son giden'in klibi aynı zamanda Kerem Özyeğen'i ilk gördüğüm ve olamaz Derin ayrılmış dediğim kliptir. Ama sonra iyi ki gelmiş Kerem lafını da yine bu klibi izlerken demiştim...
|
||
|
||
ya o şarkı süper ama klipteki kız çok gıcık bence ama her zaman olduu gibi mvö harika
|
||
|
||
bu şarkı benım şarkım ya çok güzel çok seviyorumm klip de çok tatlı ama
|
||
|
||
yaaaaa!!!!!bu şarkının klibini nerde izlediniz kiiiiii? ??pöfffff!!!!!!!!ayrıca bu şarkı çok seviyorum.
|
||
|
||
bu şarkının bende apayrı bir yeri vardır...onu her zaman ayrı tutarım, gerçekten çok severim...bırak zaman aksın albümündeki en sevdiğim şarkıdır...ayrıca gerçekten klibi çok güzeldir mor ve ötesi'nin en sevdiğim klipleri arasında her zaman ilk sırada olan bana göre muhteşem bir klibi vardır... ![]() lütfen bırak tepinsinler üstümde bunu çoktan hak ettim
|
||
|
||
| klibini çok merak ettiğim şarkı...yalnızca harun abinin mor beresi ve kerem k. abinin ilginç şapkasını biliyorum bu kliple ilgili.şarkıyı da severim ayrıca.aynı kırgın dalgayla öldürülmüşken diye gidiyor,süper! | ||
|
||
| bza ı zaten çok seviyorum albümdeki en güzel parçalardan biri bence ne diyimki her başlığa aynı şeyi yazmaktan bıkıyo insna bi süre sonra:) | ||