|
||
yaaaaa!!!!!bu şarkının klibini nerde izlediniz kiiiiii? ben dream tv'de izledim,nostalji parçaları verirken son gidende çıkıyor bazen ??pöfffff!!!!!!!!ayrıca bu şarkı çok seviyorum.![]() klibi çok şeker,tüm üyelerin daha yeni yeni büyüdükleri her hallerinden belli oluyor çok sade ve güzel bence Klipte engin hepileri ile eylem yıldız grup üyelerimize eşlik etmişlerdir. Şarkı hakkında yoruma gerek yok, heleki resmi siteden indirilen canlı performansı dahada güzelleştirmiş şarkıyı
|
||
|
||
hehe klipte harunun beresi çok şirin nası yakışmış ama :p
|
||
|
||
hehe klipte harunun beresi çok şirin ona ne yakışmazki damla ya nası yakışmış ama :p tüm elemanların şapka ve bereleri,burak güveninde kulağına soğuktan koruması için taktığı şey çok hoş
|
||
|
||
hehe klipte harunun beresi çok şirin ona ne yakışmazki damla ya nası yakışmış ama :p tüm elemanların şapka ve bereleri,burak güveninde kulağına soğuktan koruması için taktığı şey çok hoş ![]() ![]() birde böyle günlük kıyafetlerle çıkmışlar ya özellikle harun pijamasıyla falan çıkmış:)o yüzden klip çok içten, sıcak ve masum geliyor bana
|
||
|
||
klibi hiç izleyemedim ama şarkı çok güzel. bırak zaman aksını ilk dinlediğimde giriş bu şarkıyla olunca deidm ki "tamamdır ya bu albüm kesin süperdir" hiç de yanılmamışım ![]() bu şarkıda favori sözlerim: "önce sustum ardından yalan söyledim" "eskitirler durduğu yerde zamanı" bu şarkıyı beğenmeyenin olacağını da hiç sanmıyorum
|
||
|
||
yaaaaa!!!!!bu şarkının klibini nerde izlediniz kiiiiii? ben dream tv'de izledim,nostalji parçaları verirken son gidende çıkıyor bazen ??pöfffff!!!!!!!!ayrıca bu şarkı çok seviyorum.![]() klibi çok şeker,tüm üyelerin daha yeni yeni büyüdükleri her hallerinden belli oluyor çok sade ve güzel bence Klipte engin hepileri ile eylem yıldız grup üyelerimize eşlik etmişlerdir. Şarkı hakkında yoruma gerek yok, heleki resmi siteden indirilen canlı performansı dahada güzelleştirmiş şarkıyı ![]() canlı performans dediğin? yani mp3 şeklinde indirilenini mi diyorsun onu ben de çok beğeniyorum
|
||
|
||
oley sonunda son giden'in klibini izledim çok mutluyum çok beğendim kerem,derin,burak,harun hepsi çok tatlı çıkmışlar
|
||
|
||
| Mor ve Ötesinin en sevidğim 3.Şarkısıdır... | ||
|
||
oley sonunda son giden'in klibini izledim çok mutluyum pelincim,yanlış hatırlamıyorsam SON GİDENin klibinde Derin Esmer yok.. çok beğendim kerem,derin,burak,harun hepsi çok tatlı çıkmışlar ![]() yanlış mı hatırlıyorum yoksa
|
||
|
||
oley sonunda son giden'in klibini izledim çok mutluyum pelincim,yanlış hatırlamıyorsam SON GİDENin klibinde Derin Esmer yok.. çok beğendim kerem,derin,burak,harun hepsi çok tatlı çıkmışlar ![]() yanlış mı hatırlıyorum yoksa ![]() ya ben o klibi bir kez izledim.o yüzden benim yanılma ihtimalim en yükseği orda dört tane kişi yok mu? birini ben de tam derine benzetemedim ama odur herhalde diye böyle yazdım kim ki o? (not:süper rezil oldum )
|
||
|
||
o sakalsız bıyıksız insan kerem özyeğen olur
|
||
|
||
o sakalsız bıyıksız insan kerem özyeğen olur ![]() neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee inanamıyorum kerem'in ne işi var orada bir dakika benim bu video yu yeniden bulup izlemem lazım... görüntü de pek iyi değildi ama umarım anlayacağım bu sefer
|
||
|
||
| ne diyim sana pelin kelimeler kifayetsiz kalıyor evet kerem in bir dönemki hali işte herkes değişim geçirebilir
|
||
|
||
ya benim şaşırdığım şey o değil. bırak zaman aksın zamanında kerem grupta değildi ya ondan dedim yani grup elemanı değildi diye... ama gruba gül kendine albümünden önce katıldığı gibisinden birşeyler çalınmıştı kulağıma... neyse bunu da öğrendim klibi yine izledim dikkatli bakınca anlaşılıyor
|
||
|
||
bu klipteki halleriyle son halleri arasında çok fark var herşeyleri değişmiş nerdeyse özellilkle de giyim tarzları iyiki de değişmiş
|
||