mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Bırak Zaman Aksın

Konu: Son Giden

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4 5 6

rainbow 28.09.2006 17:55:32
yaaaaa!!!!!bu şarkının klibini nerde izlediniz kiiiiii?Huh??pöfffff!!!!!!!!ayrıca bu şarkı çok seviyorum.
ben dream tv'de izledim,nostalji parçaları verirken son gidende çıkıyor bazen Wink
klibi çok şeker,tüm üyelerin daha yeni yeni büyüdükleri her hallerinden belli oluyor çok sade ve güzel bence Grin Klipte engin hepileri ile eylem yıldız grup üyelerimize eşlik etmişlerdir. Şarkı hakkında yoruma gerek yok, heleki resmi siteden indirilen canlı performansı dahada güzelleştirmiş şarkıyı Cheesy

damlaa 28.09.2006 18:08:50
hehe klipte harunun beresi çok şirin Cheesy nası yakışmış ama :p

rainbow 28.09.2006 18:11:57
ona ne yakışmazki damla ya Tongue Grin tüm elemanların şapka ve bereleri,burak güveninde kulağına soğuktan koruması için taktığı şey çok hoş Grin

damlaa 28.09.2006 18:18:15
ona ne yakışmazki damla ya Tongue Grin tüm elemanların şapka ve bereleri,burak güveninde kulağına soğuktan koruması için taktığı şey çok hoş Grin
tabi canım orası tartışmasız doğru zaten Cheesy
birde böyle günlük kıyafetlerle çıkmışlar ya özellikle harun pijamasıyla falan çıkmış:)o yüzden klip çok içten, sıcak ve masum geliyor bana Cheesy

04.10.2006 19:08:35
klibi hiç izleyemedim  Cry ama şarkı çok güzel. bırak zaman aksını ilk dinlediğimde giriş bu şarkıyla olunca deidm ki "tamamdır ya bu albüm kesin süperdir"  Cheesy hiç de yanılmamışım Smiley Smiley

bu şarkıda favori sözlerim:
"önce sustum ardından yalan söyledim"
"eskitirler durduğu yerde zamanı"

bu şarkıyı beğenmeyenin olacağını da hiç sanmıyorum  Grin Grin

04.10.2006 19:09:43
yaaaaa!!!!!bu şarkının klibini nerde izlediniz kiiiiii?Huh??pöfffff!!!!!!!!ayrıca bu şarkı çok seviyorum.
ben dream tv'de izledim,nostalji parçaları verirken son gidende çıkıyor bazen Wink
klibi çok şeker,tüm üyelerin daha yeni yeni büyüdükleri her hallerinden belli oluyor çok sade ve güzel bence Grin Klipte engin hepileri ile eylem yıldız grup üyelerimize eşlik etmişlerdir. Şarkı hakkında yoruma gerek yok, heleki resmi siteden indirilen canlı performansı dahada güzelleştirmiş şarkıyı Cheesy

canlı performans dediğin? yani mp3 şeklinde indirilenini mi diyorsun Huh onu ben de çok beğeniyorum Wink Grin

28.10.2006 20:44:05
oley sonunda son giden'in klibini izledim çok mutluyum Smiley çok beğendim Smiley kerem,derin,burak,harun hepsi çok tatlı çıkmışlar  Wink

mor_furkan 04.11.2006 18:42:57
Mor ve Ötesinin en sevidğim 3.Şarkısıdır...

23_balıklar 06.11.2006 17:43:09
oley sonunda son giden'in klibini izledim çok mutluyum Smiley çok beğendim Smiley kerem,derin,burak,harun hepsi çok tatlı çıkmışlar  Wink
pelincim,yanlış hatırlamıyorsam SON GİDENin klibinde Derin Esmer yok.. Shocked Shocked yanlış mı hatırlıyorum yoksa Huh   Roll Eyes

08.11.2006 19:17:37
pelincim,yanlış hatırlamıyorsam SON GİDENin klibinde Derin Esmer yok.. Shocked Shocked yanlış mı hatırlıyorum yoksa Huh   Roll Eyes

ya ben o klibi bir kez izledim.o yüzden benim yanılma ihtimalim en yükseği Grin  orda dört tane kişi yok mu? birini ben de tam derine benzetemedim ama odur herhalde diye böyle yazdım Grin Grin Grin  kim ki o? Tongue Tongue (not:süper rezil oldum Grin Grin )

08.11.2006 19:19:49
o sakalsız bıyıksız insan kerem özyeğen olur Cheesy

08.11.2006 19:37:55
o sakalsız bıyıksız insan kerem özyeğen olur Cheesy

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
inanamıyorum Grin kerem'in ne işi var orada Grin bir dakika benim bu video yu yeniden bulup izlemem lazım... görüntü de pek iyi değildi ama umarım anlayacağım bu sefer Grin Grin

08.11.2006 19:43:55

ne diyim sana pelin kelimeler kifayetsiz kalıyor evet kerem in bir dönemki hali işte Smiley herkes değişim geçirebilir Smiley

08.11.2006 20:32:57
ya benim şaşırdığım şey o değil. Smiley bırak zaman aksın zamanında kerem grupta değildi ya ondan dedim Smiley yani grup elemanı değildi diye... ama gruba gül kendine albümünden önce katıldığı gibisinden birşeyler çalınmıştı kulağıma... neyse bunu da öğrendim Smiley klibi yine izledim dikkatli bakınca anlaşılıyor Grin

***ESRA*** 08.11.2006 22:04:09
bu klipteki halleriyle son halleri arasında çok fark var herşeyleri değişmiş nerdeyse özellilkle de giyim tarzları iyiki de değişmiş Smiley Wink

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4 5 6