|
||
bu klipteki halleriyle son halleri arasında çok fark var herşeyleri deişmiş nerdeyse özellilklede giyim tarzları iikide deişmiş ![]() niye ki bence eskiden çok tatlı giyiniyorlarmış bu klipte bereler süper
|
||
|
||
ya benim şaşırdığım şey o değil. derin esmeri hiç görmemiş gibi dedin alla alla
bırak zaman aksın zamanında kerem grupta değildi ya ondan dedim yani grup elemanı değildi diye... ama gruba gül kendine albümünden önce katıldığı gibisinden birşeyler çalınmıştı kulağıma... neyse bunu da öğrendim klibi yine izledim dikkatli bakınca anlaşılıyor ![]() |
||
|
||
ya benim şaşırdığım şey o değil. derin esmeri hiç görmemiş gibi dedin alla alla bırak zaman aksın zamanında kerem grupta değildi ya ondan dedim yani grup elemanı değildi diye... ama gruba gül kendine albümünden önce katıldığı gibisinden birşeyler çalınmıştı kulağıma... neyse bunu da öğrendim klibi yine izledim dikkatli bakınca anlaşılıyor ![]() ya tamam ya rezil olduk bir kere bana bu kadarı yeter ben dersimi aldım yüzde yüz emin olmadan çenemi açmayacağım bir daha
|
||
|
||
bu şarkıyı ve klibini çok seviyorum,çok şeker çıkmış hepsi.
|
||
|
||
bende ki klibin görüntü kalitesi o kadar kötü ki, bu resimler üstüne ilaç gibi geldi çok teşekkürler. sonunda adam gibi kerem özyeğeni de görebildim. ama fikrim hep aynıydı aynı da kalacak: çok şirin çıkmışlar
|
||
|
||
| Çok içten, sıcak bir parça. İnsanda güzel duygular uyandırıyor. Hafif bir müzik, güzel bir ses.. | ||
|
||
| sözlerini çok doğru bulduğum klibini çok ama çok sevdiğim bir şarkı bir de harun un taktığı mor şapka çok hoş | ||
|
||
ben hep birşeyi çok merak etmişimdir.bildiğim kadarıyla bu gitarı harun abi'ye 4. sınıftayken babası almış.grubun adının mor ve ötesi olacağı babasının içine mi doğmuş ![]() son giden'in klibinde en çarpıcı ve hoş şey bereler zaten
|
||
|
||
bende ki klibin görüntü kalitesi o kadar kötü ki, bu resimler üstüne ilaç gibi geldi sonunda gördüğüne sevindim çok teşekkürler. sonunda adam gibi kerem özyeğeni de görebildim. ama fikrim hep aynıydı aynı da kalacak: çok şirin çıkmışlar ![]() şu merak konusuna gelmiyorum bile buarada benim klipte en çok taktığım ve her seyrettiğimde gülmekten alamadığım bölüm kızla erkek konuşurken grup elemanlarının diplerine gelip neredeyse hep beraber takıldıkları bölüm gerçektende ilginç!!
|
||
|
||
| eskitirler durduğu yerde zamanı.. zamanında ne çok dinlediğimiz ve fakat halen de dinlemeye doyamadığımız şarkıdır! ![]() klibiyle de ayrı bir beğenimizi toplayan ve şarkıyla oluşturduğu tezatlığa rağmen hiç de bundan memnuniyetsiz olmadığımız,tam tersi dediğim gibi hayli sevdiğimiz bir dinletidir. |
||
|
||
bu şarkının klibinin iyisini buldum (yani bendekinden on kat iyi.). ohooo orada çok belli ya onun kerem abi olduğu bendeki o eskisinde yüzleri bile belli olmuyordu yani o yüzden hata yapmamı haklı buldum her neyse diyeceğim şu ki: hiç dikkat ettiniz mi bu klipte Harun abi'nin parmağında yüzük var
|
||
|
||
evet tabi ki..: :Dçok kötü duruyor ama yaa:D:D
|
||
|
||
beni şaşırtan ben daha önce hiç Harun abi'yi yüzüklü görmemiştim ondan dedim. kötü diyemem ama pek yakıştığını da söyleyemem. demek ki Harun abi de yakışmadığını anlayıp bir daha takmamış, ondan görmemişim
|
||
|
||
| takmasın yani lütfen:D:D | ||
|
||
ben o yüzük meselesine bir çok konserde rast gelmiştim ilginç... klibi iyi bir şekilde bulmana sevindim pelin_gece
|
||