mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Bırak Zaman Aksın

Konu: Son Giden

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6

09.11.2006 15:50:54
bu klipteki halleriyle son halleri arasında çok fark var herşeyleri deişmiş nerdeyse özellilklede giyim tarzları iikide deişmiş Smiley Wink

niye ki bence eskiden çok tatlı giyiniyorlarmış Grin Grin Tongue Tongue

bu klipte bereler süper Grin Grin

09.11.2006 19:05:14
ya benim şaşırdığım şey o değil. Smiley bırak zaman aksın zamanında kerem grupta değildi ya ondan dedim Smiley yani grup elemanı değildi diye... ama gruba gül kendine albümünden önce katıldığı gibisinden birşeyler çalınmıştı kulağıma... neyse bunu da öğrendim Smiley klibi yine izledim dikkatli bakınca anlaşılıyor Grin
derin esmeri hiç görmemiş gibi dedin alla alla

10.11.2006 18:27:52
ya benim şaşırdığım şey o değil. Smiley bırak zaman aksın zamanında kerem grupta değildi ya ondan dedim Smiley yani grup elemanı değildi diye... ama gruba gül kendine albümünden önce katıldığı gibisinden birşeyler çalınmıştı kulağıma... neyse bunu da öğrendim Smiley klibi yine izledim dikkatli bakınca anlaşılıyor Grin
derin esmeri hiç görmemiş gibi dedin alla alla

ya tamam ya rezil olduk bir kere Grin Grin bana bu kadarı yeter ben dersimi aldım Grin yüzde yüz emin olmadan çenemi açmayacağım bir daha Grin Grin

styx 22.11.2006 16:32:39
bu şarkıyı ve klibini çok seviyorum,çok şeker çıkmış hepsi.  Smiley

22.11.2006 17:10:35
bende ki klibin görüntü kalitesi o kadar kötü ki, bu resimler üstüne ilaç gibi geldi Smiley çok teşekkürler. sonunda adam gibi kerem özyeğeni de görebildim. Tongue ama fikrim hep aynıydı aynı da kalacak: çok şirin çıkmışlar Smiley

_cambaz_ 22.11.2006 18:05:10
 Çok içten, sıcak bir parça. İnsanda güzel duygular uyandırıyor. Hafif bir müzik, güzel bir ses..

buffy-28 23.11.2006 15:26:18
sözlerini çok doğru bulduğum klibini  çok ama çok sevdiğim bir şarkı bir de harun un taktığı mor şapka çok hoş

23.11.2006 15:30:35

ben hep birşeyi çok merak etmişimdir.bildiğim kadarıyla bu gitarı harun abi'ye 4. sınıftayken babası almış.grubun adının mor ve ötesi olacağı babasının içine mi doğmuş Tongue

son giden'in klibinde en çarpıcı ve hoş şey bereler zaten Grin

23.11.2006 18:46:21
bende ki klibin görüntü kalitesi o kadar kötü ki, bu resimler üstüne ilaç gibi geldi Smiley çok teşekkürler. sonunda adam gibi kerem özyeğeni de görebildim. Tongue ama fikrim hep aynıydı aynı da kalacak: çok şirin çıkmışlar Smiley
sonunda gördüğüne sevindim Cheesy şu merak konusuna gelmiyorum bile Smiley buarada benim klipte en çok taktığım ve her seyrettiğimde gülmekten alamadığım bölüm kızla erkek konuşurken grup elemanlarının diplerine gelip neredeyse hep beraber takıldıkları bölüm Grin gerçektende ilginç!!

23_balıklar 29.11.2006 12:36:53
eskitirler durduğu yerde zamanı..
zamanında ne çok dinlediğimiz ve fakat halen de dinlemeye doyamadığımız şarkıdır! Wink Smiley
klibiyle de ayrı bir beğenimizi toplayan ve şarkıyla oluşturduğu tezatlığa rağmen hiç de bundan memnuniyetsiz olmadığımız,tam tersi dediğim gibi hayli sevdiğimiz bir dinletidir.

08.12.2006 20:11:47
bu şarkının klibinin iyisini buldum (yani bendekinden on kat iyi.). ohooo orada çok belli ya onun kerem abi olduğu Cheesy bendeki o eskisinde yüzleri bile belli olmuyordu  Grin yani o yüzden hata yapmamı haklı buldum Grin Grin Tongue Tongue her neyse diyeceğim şu ki: hiç dikkat ettiniz mi bu klipte Harun abi'nin parmağında yüzük var Smiley Grin

ecee 08.12.2006 20:38:14
evet tabi ki..:Cheesy:Dçok kötü duruyor ama yaa:D:D

08.12.2006 20:56:58
beni şaşırtan ben daha önce hiç Harun abi'yi yüzüklü görmemiştim ondan dedim. Cheesy kötü diyemem ama pek yakıştığını da söyleyemem. Cheesy demek ki Harun abi de yakışmadığını anlayıp bir daha takmamış, ondan görmemişim Grin Grin Tongue Tongue

ecee 08.12.2006 20:59:59
takmasın yani lütfen:D:D

08.12.2006 21:12:18
ben o yüzük meselesine bir çok konserde rast gelmiştim ilginç... klibi iyi bir şekilde bulmana sevindim pelin_gece Grin

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6