|
||
| " eskitirler durduğu yerde zamanı " yapıyoruz gerçekten.. |
||
|
||
| lütfen bırak tepinsinler üstümde bunu çoktan hakettim bu kısma gelince ben acayip duygulanıyorum ve gözlerim dolmakla kalmıyor ağlıyorum..bu şarkıyı dinlerken kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum..bunun için üzülmüyorum aslında bende güzel duyguları uyandırıyor ''son giden''.. iyikide böyle bir mor şarkı var ve ben bu şarkıda insan olduğumu hatırlıyorum.. |
||
|
||
evet bu şarkı gerçekten de beni acıtan bir şarkı "son giden"ler için
|
||
|
||
| lütfen bırak tepinsinler üstümde bunu çoktan hakettim (? bunu hak etmediğini çok güzel anlatan bir söz anlayabilene ...) dün fazla yarın yok ne dersen de... kimse durmaz, kimse beklemez kimse duymaz eskitirler durduğu yerde zamanı .......uzakta insanlar şuan hissettiğim duygularla birebir örtüşüyor.ha birde güneye gitmek istiyorum dinlerken nedense güney her mevsim ne kadar güzel ...kuzey ne kadar da soğuk...karanlık ... |
||
|
||
| ÇOK HOŞ NE BİLEYİM FARKLI VE ANLAMLI GENE ÇOOK TATLI BİR ŞARKILARI AYRICA BU ALBÜMDE ENÇOK SEVDİĞİM ŞARKILARIN BAŞLARINDA BİRYERLERDE |
||
|
||
| Yemin ederim dünyanın en güzel şarkısı. | ||
|
||
bu şarkının kLibine hastayım yaa.. =) özeLLikLede Burak ' ın gitarına ![]() |
||
|
||
| son giden mutsuz olduğumda beni mutlu eden şarkılardan biri nedenini anlayamadım hala ama bu şarkı biterken aptal aptal gülümsüyorum her zaman
|
||
|
||
| dinledikçe daha çok sevdiğim daha çok bağladığım şarkıdır son giden.. | ||
|
||
| Mor ve Ötesi'nin en güzel klibine sahip olan harika şarkı : ) | ||
|
||
mvö ni mvö yapan şarkılardan...nefesler her an yalnız kırılgan...klibi de süperdir bu şarkının
|
||
|
||
| tüm direncim ve eşsiz tertemiz yüzüm gitmeye hazırlar..dün fazla yarın yok ne dersen de....aaaahh ahh!!! | ||
|
||
| herkes günahkar olmuş alem günahkar olmuş |
||
|
||
| klibini çok beğendiim bi şarkı | ||
|
||
| her kelimesi cok anlamli, her cümlesinde bir sey gizli. müthis desem az kalir..en sevilesi Mor ve Ötesi sarkilarindan. klibi de gercekten cok seker =) | ||