|
||
| bir burak güven şarkısı... bırak zaman aksına adını veren parça.. geçmişe özlem... gözlerinde bir damla yaş, plastik çiçekler boynunda bir kedin var, evde kitaplar, ne yapsam sana anlatsam bırak zaman aksın, mahkumuz inan yalnız şarkıcı, sarhoşum ölene kadar, sen hiç korkma, burda kal küçük şarkıcı, kalp kırık kalbini onar, aşk diyorlar hiç görmedim, burda kal bir söz verdim sonra bozdum, ölmeden önce ben de melektim bir odam var, yerde kitaplar, ne yapsam uçsam, kaybolsam uyuyalım artık, çok yorgunum inan, inan |
||
|
||
| "bir söz verdim sonra bozdum, ölmeden önce ben de melektim " işte bu şarkıda benibitiren yer.. |
||
|
||
| sonu belliden sonraki burak güvenin seslendirdiği şarkıların en güzelidir. aşk diyorlar hiç görmedim...
|
||
|
||
burakcık söylerde güzel olmaz mı?çok guzel bn sahsen sevyorum
|
||
|
||
| burakcık?? | ||
|
||
| ..."sen hiç korkma,burda kal".. bu şarkının üzerine o kadar çok düşünmüştüm ki..ne olmuş ve burak yazmış,diye.çok içten... çocukluğuna mı dönmek istemiş,burdan kaçmak mı istemiş?çok iç parçalayıcı.çok çaresiz kalmış sanki ama yine de sessiz-sakin bir hüznü var.dinlerken hala üzülüyorum.bazen dinlememeyi tercih ediyorum.. |
||
|
||
| sen hiç korkma burda kal burak bişeyden çok etkilenmişki bu şarkıyı bu kadar güzel yorumlamış | ||
|
||
| Çok anlamlı bi şarkı... | ||
|
||
cok cok cok guzel bi sarkı
|
||
|
||
| ne yapsam uçsam, kaybolsam.. süper,harika,mükemmel..
|
||
|
||
| bence burak'ın söylediği en güzel şarkı bu.. hem burak güzel söylemiş hem de zaten şarkı güzel.. | ||
|
||
burakcık?? evt burakçık ne varki bn onu öylesine söyledim hani bazen böyle şirinlik yada mutlu bi anında gelirde söylersin yaaaaa
|
||
|
||
çok güzel bi şarkı.gerçekten burak güvende çok güzel seslendirmiş.
|
||
|
||
| Bu şarkıya bi ara bayağı bir kafa takmıştım.Hep dilimde bu şarkı vardı. | ||
|
||
"ölmeden önce ben de melektim" çok seviyorum burayı.
|
||