|
||
| böyle şarkı yapmıyorlar dedirten uzun süre üzerinde düşündüğüm burda ne anlatıyor diye çırpındığım şarkı...aslında albümde daha söylenmemiş cümlelerinin olduğu şarkı.. ne gerçek ben ne beraberlik ne bencil kendi kendine ne müstakbel güvensizlik ne yüzler naylon yüzler ne ne arkanda ne naklen ne sonra ne tüm ne gerçekten ne hiç ne müzik ne eylem ne ahlak masum saf nefret ne varsa ne ne yoksa hiç yok ne yok anlam ki faydasız ne direnmek saçma her kimse ne sen var ben yok biz sarhoş ne farkında olanlarınız ne gündelik hayatlarınız ne işkence görenleriniz ne kaybolan özneler ve siz ne savurgan dudaklarınız ne eskiten yalanlarınız ne isteksiz suratlarınız ne sessizce haykırsanız |
||
|
||
hah.. ben de "ne" var mı diye bakıyordum.. ilk dinlediğimde bişe anlamamıştım.. hala büyük bir kısmını anlamış değilim.ama azimliyim anlicam
|
||
|
||
| gene sevdiğim çok ama çok beğendiğim parçalardan biri.. | ||
|
||
| neleri güzel açıklayan bi parça | ||
|
||
| cok guzel bi parca sozlerindede cok sey var yani (ne gercek ben ne beraberlik)..... | ||
|
||
dikkat edin ne müstakbel derken harun çok tatlı diyoo müstakbelll güvensizlik :Dneyse şarkı çok hosuma gidiyo sözlerı degısık guzel bir şarkı
|
||
|
||
| sarkının sozleri mukemmel.hıc sıkılmadan dinlerm. | ||
|
||
gene güzel bi şarkı
|
||
|
||
| sıkılmadan dinlenileck hoş şarkı | ||
|
||
| ya gerçekten çok hoş ve haraketli bir şarkı.. temposuna ayak uydurabilirsen çok eğlenceli oluyoo.. | ||
|
||
dinlerken bende dans etme isteği uyandıran muhteşem ötesi şarkı..
|
||
|
||
janem nılujum senn dınleyıpte dans etmek ıstemedıın sarkı yokkı jnm ;Dama tabı bu ayrı bı gusel haklısın
|
||
|
||
SÜPER Bİ ŞARKI....ÇOK SEVEREK DİNLİYORUM
|
||
|
||
sözleri hakikaten çok güzel bu şarkının...müziği de öyle...
|
||
|
||
| 'Beyaz' şarkısından sonra insan neye uğradığını şaşırıyor! Anlamlı ve hareketli! ''ne yüzler naylon yüzler ne'' |
||