|
||
dikkat edin ne müstakbel derken harun çok tatlı diyoo müstakbelll güvensizlik :Dneyse şarkı çok hosuma gidiyo sözlerı degısık guzel bir şarkı aynen katılıyorum harun abi kısık sesle söylerken birden bire sesini yükselterek hızla "ne müstakBEL GÜVENSİZLİK" dediğinde çok güzel oluyor ![]()
|
||
|
||
Bırak zaman aksının, Harun'un iniş çıkışları açısından en dikkat çekici bir diğer şarkısı.Güzeldir, severek dinleriz
|
||
|
||
| ben de seviyorum, dinliyorum, beğeniyorum.anlamını çözemedim.(?) | ||
|
||
| içinde bi sürü ne olmasına rağmen insanın kulağını rahatsız etmeyen değişik yerlere çekmeye müsait bi şarkıdır ailecek severek dinlioruz:D | ||
|
||
| MÜTHİŞ Bİ GİRİŞİ VAR ŞARKININ:) | ||
|
||
ya gerçekten çok hoş ve haraketli bir şarkı.. temposuna ayak uydurabilirsen çok eğlenceli oluyoo.. katılıyorum eksinlikle bu şarkıyı ilk dinledikten sonra direk sözlerini ezberlemeye çalıştım ki beraber söyleyebileyim diye. çok eğlenceli oluyor... şarkı gerçekten çok çok güzel her şekilde... içinde çok 'ne' olmasına rağmen bin kez dinlesem de o 'ne'lerin birinden bile sıkılmam
|
||
|
||
| Ne varsa ne yoksa var bu şarkıda. Bu kadar 'ne?'yi ancak bu şarkıda duyabilirsin. 'ne yüzler..ne arkanda ne naklen...ne boşlukta..' düşündürücü sözlerle, etkileyici bir temponon birleştiği şarkı. 'Beyaz'dan sonra baya iyi gidiyor.
|
||
|
||
Ne varsa ne yoksa var bu şarkıda. Bu kadar 'ne?'yi ancak bu şarkıda duyabilirsin. evet, soğuk duş etkisi yaratıyor. uyandırıyor insanı 'ne yüzler..ne arkanda ne naklen...ne boşlukta..' düşündürücü sözlerle, etkileyici bir temponon birleştiği şarkı. 'Beyaz'dan sonra baya iyi gidiyor. ![]()
|
||
|
||
| şarkının en sevdiğim bölümü ne yüzler naylon yüzler ne ne arkanda ne naklen! | ||
|
||
| çok hareketli ve çok hoş bir şarkı dinlerken bi başka oluyorum.... | ||
|
||
| Birinden etkilenerek yazmış, bir röportajda okumuştum ama net anımsamıyorum, konserlerde söylenen bir şarkı ben çok seviyorum. Özellikle ne hiç ne müzik ne eylem ne ahlak masum saf nefret kısmında tam anlamıyla kopuyorum.. | ||
|
||
| konser versiyonu albümden çok çok daha güzel olmuştur... | ||
|
||
| mvö nün süper şarkılarından biridir severek dinliyorum | ||
|
||
| bu şarkının canlı versiyonunu daha çok seviyorum.athena'yla yedikule zindanları'nda çıktıkları zaman söyledikleri şekli favorim.çok güzel gerçekten. "ne yüzler naylon yüzler"
|
||
|
||
Birinden etkilenerek yazmış, bir röportajda okumuştum ama net anımsamıyorum, konserlerde söylenen bir şarkı ben çok seviyorum. Özellikle ne hiç ne müzik ne eylem ne ahlak masum saf nefret kısmında tam anlamıyla kopuyorum.. Kimden etkilenilerek yazılmış acaba? Hangi röportaj hatırlayabiliyor musun? Çok merak ettim.
|
||