|
||
| albümde en çok sevdiğim parçalardan biridir ''ne''.. ''ne sen var ben yok biz sarhoş'' |
||
|
||
| bu şarkının son bölümünün bass solosuna ölüyorum! kolay ama yaratıcı! BURAK GÜVEN imzası var ne de olsa! | ||
|
||
| Kağıda dökebileceğimiz ne çok ne olduğunu gösteren şarkı.. Her kısmı ayrı bir güzel. |
||
|
||
| ne varsa ne ne yoksa hiç yok ne yok anlam ki faydasız Güzel ileti oluyor çok sağLam şarkı
|
||
|
||
| içinde bir bölüm var şehir isimli parçadan bir kesit gibi sanki ben öyle anlıyorum melodi olarak. bir de şarkı sözlerinde geçmiyor ama şarkının devamında yankı şeklinde söyledikleri kısım var ben şöyle anlıyorum orasını ; ne önceki ne benzersiz ne ararken ne sonsuz ne bir daha ne ihanet ne intikam ne sevdam ne öperken .. ışıklar ne (imkansız) (ne öperken ne sevdam . ne beklerken )...bu sesler ne (sınırsız ...intikam) ne bu ışıklar ne bu sesler ne arkanda koşturan bu boşlukta... |
||
|
||
| HAREKETLİ VE FARKLI BİR ÇALIŞMA BENCE OLDUKÇADA GÜZEL | ||
|
||
| ezber bozan bir şarkı.ya bu albümün tüm şarkıları süper... | ||
|
||
| şarkının sözleri mükemmel harika muhtesem ötesi | ||
|
||
en çok dinlediğim şarkı, mor ve ötesinin müziğini ön plana çıkartıyor bu şarkı.Hatta sonunda Dj. Harun diyesim geliyor
|
||
|
||
sarkının sozleri mukemmel.hıc sıkılmadan dinlerm. aynen |
||
|
||
dikkat edin ne müstakbel derken harun çok tatlı diyoo müstakbelll güvensizlik :Dneyse şarkı çok hosuma gidiyo sözlerı degısık guzel bir şarkı Evet yahu başa alıp alıp o kısmını dinliyorum ![]() "Ne müstakbel güvensizlik"..
|
||
|
||
| "ne" güzel bir sarki. =) | ||
|
||
İlk izlediğim konser performansında Kerem'e hayran bırakan sololu parçalardan
|
||
|
||
Allah'ım bayılıyorum bu şarkıya ya çok güzelll.dinlemeye doyamıyorum.şarkının;sözü,müziği ve birde harun abiciğimin müthiş yorumu.of çok güzel kelimeler anlamsız kalıyor bu şarkıda.bütün Mor Ve Ötesi şarkılarındaki gibi.
|
||
|
||
| Sozleri müthiş.İnsan kendinden geciyor . | ||