|
||
| harun tekin tarafından seslendirilmiştir..."sahici sevgilerde yorulmuştun" kısmının düşündürdüğü bırak zaman aksından bir parça.. yenildin bu oyunda sözcükler seni yalnız bıraktı değiştirmek istediysen insanlar neden inanmadı? sahici sevgilerde yorulmuştun, sahipsiz rüyalarda huzur buldun yalan gözlerinin ardında yeşilliğin yokoluşunda söyle şimdi kim mutlu, insanlar birer birer yitip giderken ve bir can sıkıntısı her şeyi, ama her şeyi silen |
||
|
||
| bırak zaman aksın albümünün seker bi parçasi hostur guzeldir söylenecek söze gerek yok (sahici sevgilerde yorulmustun) |
||
|
||
bza daki tüm şarkılar gibi mükemmel bnce..en sevdiklerimden
|
||
|
||
ben fazla sevmedim ama alışacam o yüzdendir
|
||
|
||
müziği çok güzel yaa, böle kıpır kıpır
|
||
|
||
yenildin bu oyunda sözcükler seni yalnız bıraktı değiştirmek istediysen insanlar neden inanmadı? sahici sevgilerde yorulmuştun, sahipsiz rüyalarda huzur buldun yalan gözlerinin ardında yeşilliğin yokoluşunda söyle şimdi kim mutlu, insanlar birer birer yitip giderken ve bir can sıkıntısı her şeyi, ama her şeyi silen güzel bir şarkı diğer şarkılar gibi..bu şarkıyı da çok seviyorum diğerleri gibi.sözleri de çok hoş ya!! |
||
|
||
| çok beğendiğim bi şarkı değil ama güzel. harun abi neşeli neşeli "yenildin bu oyunda" diye giryor ya, orası sevimli. | ||
|
||
| Bu şarkının sözlerini çok seviyorum. 'Pis' 'den sonra da çok iyi gidiyor. | ||
|
||
çok beğendiğim bi şarkı değil ama güzel. harun abi neşeli neşeli "yenildin bu oyunda" diye giryor ya, orası sevimli. bende başını çok seviyorum. |
||
|
||
| çok güzel bir şarkı beni gerçekten kendime getiriyor yenildin bu oyunda sözcükler seni yalnız bıraktı... |
||
|
||
| çok anlamlı sözleri vr.. | ||
|
||
Bu şarkıda diğer bırak zaman aksın şarkıları gibi çok iyidir, çok severiz,her zamanda dinleriz
|
||
|
||
Bu şarkının sözlerini çok seviyorum. 'Pis' 'den sonra da çok iyi gidiyor. bırak zaman aksın'da en sevdiğim şarkı pis'tir... katılıyorum gerçekten de pis'in üstüne çok iyi gidiyor şarkı güzel, sözler güzel, harun abinin söyleyişi güzel, kısaca her yönüyle sevdiğim bir şarkı, çok çok güzel!!
|
||
|
||
tüm MVÖ şarkıları gibi,YEŞİLLİK de tarihe geçecek şarkıdır!..
|
||
|
||
| sahici sevgilerde yorulmuştun, sahipsiz rüyalarda huzur buldun yalan gözlerinin ardında yeşilliğin yokoluşunda... süper şarkı yav... |
||