|
||
| ***söyle şimdi kim mutlu, insanlar birer birer yitip giderken ve bir can sıkıntısı her şeyi, ama her şeyi silen*** bu sözler çok anlamlı!!! bir de resmi sitedeki yeşilliğin melodisi de çok hoş.gitar çok güzel kullanılmış! |
||
|
||
evet ezgiciğime katılıyorum, resmi sitedeki yeşillik de muhteşemdir, dinlemeyen dinlesin! pişman olur bak sonra
|
||
|
||
harun abinin 'yenildin bu oyunda' demesiyle yüzümde bir tebessüm belirmesini sağlayan,sözleriyle ve müziğiyle bana göre muhteşem bir şarkı...o kadar güzel ki bana her dinlediğimde bir rüya görüyorum ve rüyamın içinde çaldığını duyduğum bir şarkı hissini veriyor...
|
||
|
||
| Yeşilik'in müziği çok güzeldir!Resmi sitedeki versiyonu da süper! | ||
|
||
| "söyle şimdi kim mutlu, insanlar birer birer yitip giderken " bu cümleye ne cevabınız var...çok şey çıkarabiliyorum ama o zamanki mor ve ötesini düşündüğümde hiç bir sonuca varamıyorum... |
||
|
||
| yeşillik yılgınlık hissi veriyor hayatın acı yüzünü sunuyor iyinin içindeki kötüden mutluluğun içindeki acıdan bahsediyor,mutluluk yalanlarının insan ruhundaki deliklerini tanımlıyor... | ||
|
||
| sahici sevgilerde yorulmuştun sahipsiz rüyalarda huzur buldun yalan gözlerinin ardında yeşilliğin yok oluşunda.... çook güzel bir mor ve ötesi şarkısı |
||
|
||
sahici sevgilerde yorulmuştun sahipsiz rüyalarda huzur buldun yalan gözlerinin ardında yeşilliğin yok oluşunda.... çook güzel bir mor ve ötesi şarkısı ben de en çok bu sözlerini seviyorum bu şarkının...
|
||
|
||
| bencede çok güzel bir şarkı...bencede" sahici sevgilerde yorulmuştun,sahipsiz rüyalarda huzur buldun" kısmı çok güzel şarkının.. | ||
|
||
| sahici sevgilerde yorulmuştun, sahipsiz rüyalarda huzur buldun yalan gözlerinin ardında yeşilliğin yokoluşunda .. |
||
|
||
| yenildin bu oyunda sözcükler seni yalnız bıraktı değiştirmek istediysen insanlar neden inanmadı? ..... |
||
|
||
(sözcükler belki o zamanlarda yalnız bırakmış ama şarkılarda mükemmel şekilde ortaya çıkmış )bknz şekil (a) (a) yenildin bu oyunda sözcükler seni yalnız bıraktı sahici sevgilerde yorulmuştun.... |
||
|
||
| sahici sevgilerde yorulmuştun, sahipsiz rüyalarda huzur buldun. yeterli anlatmak için (: |
||
|
||
| sahici sevgilerde yorulmuştun inasnlar artık sahici sevgi ne doğru dürüst bilmio ama istisnalar kaideyi bozmaz |
||
|
||
| sahipsiz rüyalarda huzur buldun..... cok seviyorum bu şarkıyı. |
||