|
||
| çok güzel bir konserdi özellikle dostumla beraber olmak dahada güzeldi 3 saat önceden provalara girdik bizimkilerle güzel sohbetten sonra zaten konserin başlamasına az kalmıştı 6 saat boyunca dinledim,konuştuk =]herşey mükemmeldi ''iyiki varsınız !! |
||
|
||
| gittiğim en güzel konserler sırasında 2. yeri alan bu süper konser benim için muhteşem şeylere gene vesile oldu... 1. 6 saat boyunca muhteşem grubumla birlikte olmak süperdi... 2. provalarını izlemek (bu kıyaamı unutma merve ) 3. provalarda harun dışındakilerin (kerem ö. , burak , ozan...) ''bir derdim var'' ı teker teker sıraya girmiş gibi söylemeleri... 4. harun tekin'le konuşmamız ve güzel fotolar çekilmemiz... merve'nin bir ara harun tekin'in üstüne doğru düşmesi ama benim tutmamla düşememesi... ![]() 5. ney enstürmanımda örnek aldığım kişilerin başında gelmeyi hak eden çok sıcak kanlı MERCAN DEDE'yle tanışmak ve onun bana '' inşallah bir gün ben de seni dinlerim...'' demesi... 6. şebnem ferah'ın , peter murphy 'nin ve mercen dede'nin muhteşem performansları... 7. 3-4 kere harun tekinle gözgöze gelmemiz... 8. bazı aksiliklere rağmen konseri en önde izlememiz... 9. konser sonrası kerem özyeğen ile konuşmam ve ona yine muhteşem olduklarını söylemem... 10. iki tane yeni çok iyi kişi tanımam... (senem ve merve) 11. konserden özge'me canlı yayın yapmam... 12. ''durma öyle''yi burak güven'le göz göze söylemem... 13. konser öncesi gösterilen video... 14. birinin çoraplarını çok beğenmemiz... (merve hatırlar... )15. mercan dede' nin sahnede bayrak açması ve o sırada harun tekin'in bu konu hakkındaki yorumları... ... kısacası her şey yine süperdi... bir daha ki konserde buluşmak üzere cambazım ve mvö ahalisi iyi bakın kendinize... ![]() |
||
|
||
bu arada senem 'in ''kahrolsun ismail'' i süperdi...
|
||
|
||
Ben gidemedim maalesef Mersin'den dolayı. Ama sağ olsun Nilü ) bana canlı yayın yaptı telefondan.Güzelmiş orada olmasam da. :=) |
||
|
||
| arkadaşlar hangilerimiz kulise girdi hangilerimiz avucunu yaladı konuşmasının dışında hangi şarkılar çalındı, sizce performansları nasıldı (ki bu kitleyi görünce aralarından performansları kötüydü diyen birinin çıkmasının imkansız olduğunu anladım) , seyirciler nasıldı gibi yorumlar bekliyoruz sizden...sitenin kalitesi açısından lütfen! | ||
|
||
ya 3 saat önce nası giriyonnuz ya biri bana söylesin lütfen ya bende istiom benim tanıdıklarım var o yüzden sağolsunlar bana yardımcı oldular...
|
||
|
||
gittiğim en güzel konserler sırasında 2. yeri alan bu süper konser benim için muhteşem şeylere gene vesile oldu... 1. 6 saat boyunca muhteşem grubumla birlikte olmak süperdi... 2. provalarını izlemek (bu kıyaamı unutma merve ) 3. provalarda harun dışındakilerin (kerem ö. , burak , ozan...) ''bir derdim var'' ı teker teker sıraya girmiş gibi söylemeleri... 4. harun tekin'le konuşmamız ve güzel fotolar çekilmemiz... merve'nin bir ara harun tekin'in üstüne doğru düşmesi ama benim tutmamla düşememesi... ![]() 5. ney enstürmanımda örnek aldığım kişilerin başında gelmeyi hak eden çok sıcak kanlı MERCAN DEDE'yle tanışmak ve onun bana '' inşallah bir gün ben de seni dinlerim...'' demesi... 6. şebnem ferah'ın , peter murphy 'nin ve mercen dede'nin muhteşem performansları... 7. 3-4 kere harun tekinle gözgöze gelmemiz... 8. bazı aksiliklere rağmen konseri en önde izlememiz... 9. konser sonrası kerem özyeğen ile konuşmam ve ona yine muhteşem olduklarını söylemem... 10. iki tane yeni çok iyi kişi tanımam... (senem ve merve) 11. konserden özge'me canlı yayın yapmam... 12. ''durma öyle''yi burak güven'le göz göze söylemem... 13. konser öncesi gösterilen video... 14. birinin çoraplarını çok beğenmemiz... (merve hatırlar... )15. mercan dede' nin sahnede bayrak açması ve o sırada harun tekin'in bu konu hakkındaki yorumları... ... kısacası her şey yine süperdi... bir daha ki konserde buluşmak üzere cambazım ve mvö ahalisi iyi bakın kendinize... ![]() çok harika notlar bunlar. bir konseri özetlemek için uygun olan her şeyi bulmuşsun... ![]() ve evet bana da canlı yayın yapman mükemmeldi. uyanın ingilizce versiyonu(peter..tarafından da olsa ) bitirdi beni...ayrıca hem provada hem de konserde aynı şarkıyı dinlemem de acayip harikaydı ![]() eşlikler ve çığlıklar da cabası !!! MVÖ insanı çok güzel coşturuyor... (burada öyle uzun kalmıyorlar... canlı yayın bağlantısı en iyisi galiba istanbula gitmek dışında tabi ... )sağol benim bitanemmm !!! sayende canım benim ![]() |
||
|
||
| Bu arada konser muhteşemdi! | ||
|
||
bu arada senem 'in ''kahrolsun ismail'' i süperdi... ![]() çatlakkk şimdi gördüm yazdığınıı ay ne komikti yaa seyirciler : KAHROLSUN İSRAİL senem : ismail kim ya??!? ![]() beste : ne ismaili yaa
|
||
|
||
Yaa süper bir konser öncesiydi!Ozan Tügen, Şebnem Ferah ve Çilekeş yanımdan geçti.Ben de öyle bakakaldım tabii.(Cambazımbenim ve Entel gerçekten çok şanslısınız.Abi madem böyle yapcaksınız bize de bir kıyak geçin.Öyle anlatıp anlatıp daha çok üzüyorsunuz milleti, yapmayın böyle )Neyse Mor ve Ötesi sahnede süperdi, koltuğumdan kalkıp protokole oturdum. Çok çok iyiydi.Yalnız 23, Balıklar, Canlı Yayın neden söylenmedi, ona çok üzüldüm.Bence albüm sayısı arttıkça konser süresi de uzamalı.
|
||
|
||
| O çorap meselesi ne? | ||
|
||
bencede yaa o çorap meselesi ne birinin şortunun altına beyaz çorap giymesi ve hatta onu bayağı bir yukarı çekmesi... => bu da bizim çok komiğimize gitti... ama kim olduğunu sormayın arkadaşlar
|
||
|
||
durun ben tahmin ediim harun abi yok canım Harun Tekin değil... ![]()
|
||
|
||
Volkan Gürkan bölümüne yazmış cambazımbenim. Merak edenler olursa: ![]() tanımıyorum ama çoraplarının maşallahı vardı geçtiğimiz harbiye konserinde... bermuda bir şort ve dizlerine kadar uzanan beyaz çoraplar oldukça hoştu...
![]() |
||