|
||
| Arkadaşlar bilmiyorum duydunuz mu ama bence gerçekten süper bi grup Fraktal. İzmir'de yaşıyolar şu an ama İstanbul'a gelebilirler her an. Albümleri çıkacaktı ama noldu bilmiyorum. Hatta yeni kayıtlara başlamışlar galiba albüm çıkamıcak henüz. Tavsiye ediyorum. Sitelerinden 2 şarkıya ulaşabiliyosunuz. Bende bir de "çok" diye bi şarkı var o da süper. Bi de "Karanlık Ağladığında Outro"ya dikkat derim ben. http://frocktal.garaj.org |
||
|
||
| Ben de duymuştum bu grubu ama nerden hatırlayamıyorum... Bi dinliyim bakalım. | ||
|
||
| Evet hatırladım. geçen sene nokiasupersound yarışmasında dinlemiştim. moryesim senin dediğin şarkıyla katılmışlardı sanırım. Hatta bu sene de katılmış olabilirler aynı yarışmaya, gördüm gibi geliyo sanki. Bu arada herkese tavsiye ederim ben nokiasupersound.com adresinden bir sürü demo indirmiştim geçen sene. Bazıları çok sağlam cidden. Bu sene de dinleyebiliyosunuz şarkıları siteen. | ||
|
||
| Yarısmaya katıldıklarını bilmiyodum ben. Evet az önce baktım bu sene de katılmışlar.. | ||
|
||
| Ben de duydum Fraktal'ı. Garajda görmüştüm. Fena bi grup değil cidden. Repertuar sağlam. | ||
|
||
| Evet ya iyice sarmaya başladı bu grup beni. kendinden geçebileceğin tarz müzikler vardır ya hani aklına müziğin sana yaşattıklarından başka bir şey gelmez. İşte onu yaşatabiliyolar bence. | ||
|
||
| şu an dinliyorum da fena değiller yav cidden şarkının isim seçimi de çok hoş olmuş karanlık ağladığında.. hoş olmuş ama bana daha yolları varmış gibi geldi şarkı iyi güzelde...
|
||
|
||
Buyrun bi tanesinin sözlerini yazıyorum. Bununla diğer karanlık ağladığında şarkısı arasında bazı benzerlikler var. Birbiriyle alakalı sözler. Zaten isimleri de aynı. ![]() Karanlık Ağladığında - outro Bak yaşamın sonuna dipsiz bir kuyuya atılan taş gibi düşerken sessiz ve derinden duvarların arkasındaki karanlık yokoluşun sessizliğini getiren bak dünden arda kalan ne var götürebileceğin gerçekleştirebildiklerinin dışında yoğun bir karanlık şimdi duygularını emen yokoluşun sessizliğini getiren siliyor oysa hayat gözyaşlarını duyduğunda karanlığın ağlayışlarını bozgun sürüyordu bu solgun yüzlerde kanayan bir gözden bakıyordu çünkü önceden yorgun görünüyordu mahçup bitap viran zor oldu ama değişti belli şimdiden siliyor şimdi çocuk gözyaşlarını duyduğunda karanlığın ağlayışlarını Aslında zor değildi karşı çıkmak yıkıcıyken oyunları onların ve çocuk yegane kurbanıydı bizi sınayan bu çılgın zamanların. bitti silmişti oysa çocuk gözyaşlarını duyduğunda karanlığın ağlayışlarını. "Aslında zor değildi karşı çıkmak yıkıcıyken oyunları onların ve çocuk yegane kurbanıydı bizi sınayan bu çılgın zamanların" bu kısma bayılıyorum. Çok anlamlı... |
||
|
||
| moryesim hanım. NERDEN dinliyeceğiz şarkıyııııııııı...... huha | ||
|
||
| http://frocktal.garaj.org adresinde link var. Rapidshare'den indirilebiliyor sözlerini yazdığım şarkı. Diğeri de purevolume'dan dinlenebiliyo. Bir şarkısı daha var ben de onu da yollayabilirim istersen. | ||
|
||
| ya şimdi yollayamam işteyim ve yanımda değil şarkı ama mail atarım sana bi ara. Söz. Bir de www.nokiasupersound.com adresini denesene. Orada da var Fraktal | ||
|
||
| Şarkının sözleri çok iyi ama süreleri uzun ikisinin de. Biraz daha kısa olabilirmiş. Kayıt kalitesi de fena değil. Diğer şarkılarını merak ediyorum grubun. Nerden bulabiliriz bilen varsa yazabilir mi? | ||
|
||
| ya sözleri güzelmiş amma hiç biryerden dinlenmiyor bu şarkııııııııııııı....... | ||
|
||
| Bu da geçen sene ilk dinlediğim Fraktal şarkısı: ÇOK Yaşadığım bu şehir yanar ardımdan gelir yapamam yapamam yanar içim seni arar ama bulamam benim için şehir ağlar ama kalamam kaybolduğum bu şehir yanar ardımdan bakar yapamam yapamam içim yanar seni arar ama bulamam benim için şehir ağlar ama kalamam kalamam kalamam koru beni dünyadan acılar var ardımda kötü şeyler var aklımda oyunun sonu bu aslında yaşam ağır geliyor artık bana sen yoksun ben yokum dünyaya çokum boğulduğum bu deniz kaybolduğum yollar kül olduğum bu ateş gömüldüğüm çamur kalır beni arar ama bulamaz benim için şehir ağlar ama kalamam kalamam kalamam koru beni dünyadan acılar var ardımda kötü şeyler var aklımda oyunun sonu bu aslında yaşam ağır geliyor artık bana sen yoksun ben yokum dünyaya çokum Gerçekten çok iyi ya... |
||
|
||
| Gerçekten iyiymiş bunun sözleri de. Ama bu şarkı yok sitede sanırım. 2 tane karanlık ağladığında 1 de film var. Bulmak lazım |
||